اخبار > برگزاری مراسم یاد بود و مجلس ترحیم به یاد همکار ارجمند دکتر امینی فرد توسط دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

برگزاری مراسم یاد بود و مجلس ترحیم  به یاد همکار ارجمند دکتر امینی فرد توسط دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

سعدیا مرد نکونام نمیرد هرگز/  مرده آن است که نامش به نکوئی نبرند

در هفتمین روز فقدان سوزناک و ضایعه درگذشت همکار ارجمند، پزشک مردمی، استاد فرهیخته دانشگاه و نماینده بزرگوار مردم شریف ایرانشهر در مجلس شورای اسلامی، مرحوم دکتر محمد نعیم امینی فرد، مجلس ترحیمی توسط "دانشگاه علوم پزشکی زاهدان" برگزار می شود.

ضمن عرض تسلیت مجدد به خانواده آن مرحوم، علی الخصوص همکار محترم، جناب آقای دکتر محمد مهران امینی فرد، از تمامی دانشجویان، اعضاء هیئت علمی و کارکنان دانشگاه دعوت بعمل می آید تا در این مراسم شرکت نمایند.

زمان: ساعت ۱۲:۰۰ تا ۱۳:۳۰ روز یکشنبه ۲۲ دی ماه ۱۳۹۸

مکان: مسجد فاطمه الزهراء(س) واقع در پردیس دانشگاه علوم پزشکی

رئیس دانشگاه و اعضاء هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

شایان ذکر است مجلس ترحیم دیگری نیز در روز شنبه ۲۱ دی ماه از ساعت ۱۴:۰۰ تا ۱۵:۳۰ توسط استانداری سیستان و بلوچستان در مسجد قائم(عج)دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار می شود.

1398/10/21   ١٣:١١  News, Events  ٢٥٤٦٦

برپایی 4 ایستگاه آموزش و اطلاع رسانی راه های پیشگیری از بیماری کرونا ویروس در سطح شهر زاهدان
درخواست و پیشنهاد مشخص دانشگاه علوم پزشکی زاهدان لغو همه تجمعات و برنامه های جمعی است
اجرای طرح "5 دقیقه سلامت" به منظور پیشگیری و کنترل کرونا ویروس Covid-19، در بیش از هزار 100 مدرسه در استان
پیام های متعدد، شایعات بی اساس و اطلاعات متناقض در مورد کورونا، سلامت روانی مردم را تهدید می کند.
سراوان، سین هفتم نوروز 1399 در دانشگاه علوم پزشکی زاهد ان،
رعایت اصول بهداشتی از مهمترین عوامل پیشگیری از بیماری های تنفسی است.
مردم به شایعات بی اساس توجه نکنند، مسئولین وزارت بهداشت تنها منبع معتبر برای ارائه اطلاعات آموزشی و اخبار مربوط به کورونا هستند.
تعطیلی کلاس های تئوری و کارآموزی در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در جلسه ستاد کورونای دانشگاه به تصویب رسید.
در شرایط کنونی تامین سلامت دانشجویان یکی از اولویت مهم برنامه های آموزشی دانشگاه علوم پزشکی خواهد بود.
برگزاری گارگاه آموزشی کرونا ویروس، ویژه داوطلبان متخصص و سفیران سازمانی ادارات
مراسم گرامیداشت روز مهندس در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، در سال 98 عملیات اجرایی 31 پروژه بهداشتی ودرمانی در حوزه دانشگاه به اتمام رسیده است.
توصیه های تغذیه ای جهت پیشگیری از بیماری های تنفسی و ویروس کرونا
کسب رتبه سوم تیم زاهدان در هفتمین دوره مسابقات قهرمانی وزارت بهداشت
مهمترین راهکارهای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا
هرچند موردی از کورونا ویروس در استان مشاهده نشده است ولی پیش‌بینی‌های لازم برای مواجهه با هر وضعیتی‌ صورت گرفته‌ است.
دعوت مشترک مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ومعاون امور فرهنگی و دانشجویی دانشگاه از جامعه دانشگاهی و دانشجویان .
پیام ریاست دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به خانواده بزرگ عرصه سلامت استان برای شرکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی
اردوی جهادگران دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در شهرستان زهک
آموزش سلامت باروری، مهارت فرزند پروری و تربیت نسل سالم به منظور ارتقای سلامت اجتماعی از مهمترین برنامه های دانشگاههای علوم پزشکی کشور است.
اگر به ازای هر مادر بیش از ۲ فرزند متولد شود، ترکیب جوان و پویای جمعیت ایران حفظ خواهد شد.