اخبار > فراخوان چهارمین جشنواره بانوان کارآفرین برگزیده و آینده پژوه ایرانی

فراخوان چهارمین جشنواره بانوان کارآفرین برگزیده و آینده پژوه ایرانی

دفتر امور بانوان و خانواده استانداری در اطلاعیه ای اعلام کرد:

در راستای تبلور نقش برجسته بانوان در اقتصاد ملی و افزایش این نقش در حوزه کارآفرینی به عنوان یکی از نیازهای اساسی کشورو تقدیر از بانوان کارآفرین برتر کشور، انجمن آمایش سرزمین ایران، چهارمین جشنواره بانوان کارآفرین برگزیده و آینده پژوه ایرانی را با انتخاب بانوان برتر و تقدیر از این برگزیدگان برگزار می کند.

بانوان دارای مشخصه های ذیل می توانند جهت بررسی صلاحیت مدارک خویش را ارسال دارند.

-      ایجاد کارآفرینی ممستقیم برای حداقل 10 نفر با اولویت اشتغالزایی ویژه بانوان

-      اشتغالزایی دانش بنیان و خلاقانه

-      توسعه فعالیت اشتغالزایی در مناطق محروم و کم درامد

-      توسعه فرهنگ کارافرینی در منطقه به عنوان بانوی نمونه و الگو

افراد واجد صلاحیت می توانند رزومه خود را حداکثر در دو صفحه A4 که شامل یک عکس از کارآفرین و واحد کارآفرینی وی باشد به آدرس SHAKHESINO@GMAIL.COM    حداکثر تا تاریخ 30 شهریور ماه 1398 ارسال فرمایند.

گفتنی است:

-      شرکت در جشنواره رایگان است

-      به 3 نفر برگزیده لوح تقدیر و تندیس بانوی کارآفرین برتر اهداء خواهد شد.

-      برگزیدگان می توانند از تسهیلات ارتباط یا سازمان های داخلی و بین المللی مرتبط با کارآفرینی بهره مند شوند.

-      مشخصات کلیه معرفی شدگان در قالب کتاب بانوان کارآفرین چاپ خواهد شد.

-      واجدین شرایط در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر  می توانند با شماره تلفن 09129313828 تماس حاصل نمایند.

1398/03/26   ١٢:٤٩  Events  ٢٢٥٠٩

حفظ سلامت مادران باردار مهم است و در شرایط شیوع بیماری ها، مهمتر
برگزاری دومین اردوی جهادگران عرصه سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در منطقه کوه خواجه زابل
موارد محتمل، مشکوک و قطعی آنفلو آنزا در پایگاه های دیده ور نظام سلامت رصد می شود
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به مناسبت فرا رسیدن 16 آذر ماه روز دانشجو پیامی صادر کرد:
"واکسیناسیون" تنها یکی از راه های پیشگیری از آنفلوآنزاست
دیدار اعضای حوزه مشارکتهای اجتماعی با اعضای انجمن کوتاه قامتان بلند همت استان به مناسبت 12 آذر روز جهانی معلولین
کاهش درصد معتادین تزریقی با تجویز داروهای خوراکی و متادون و برگرداندن آنان به درون جامع از راهبردهای مراکز کاهش آسیب است.
پرداخت 4 میلیارد و 39 میلیون ریال وام دانشجوئی از ابتدای سال به دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
دهیاران و شوراهای محلی سراوان بعنوان مبلغان بهداشت در کنار دست اندرکاران سلامت در ترویج آموزش های پیشگیری از آنفلو آنزا مشارکت می کنند.
موج جدیدی از آنفولانزا در سیستان و بلوچستان، بیمارستانها، درمانگاهها و مراکز خدمات جامع سلامت را به حالت آماه باش درآورد
بسته آموزش مردمی پیشگیری، کنترل و درمان آنفلوانزا
پیام تسلیت رئیس دانشگاه در پی درگذشت همکار گرامی جناب آقای علی اکبر ازبک پور
مراکز طرف قرارداد بیمه دی
وحدت رویه در فرایندها، تعیین اولویت ها و صرفه جوئی در هزینه ها برای خدمت بیشتر و بهتر به مردم، وظیفه مشترک همه کارکنان دانشگاه و مسئولان واحدهای تابعه است
نظارت مدیریت مهندسی بهداشت محیط بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی
تقدیر استاندار سیستان وبلو چستان و رئیس شورای مبارزه با مواد مخدر از رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به دلیل اختصاص ۱۰ تخت بیمارستانی ویژه درمان نوزادانی که از مادران معتاد متولد می شوند.
پیام تسلیت در پی درگذشت همکار گرامی جناب آقای علی اکبر ازبک پور
پیام تسلیت به همکار گرامی جناب آقای مازیار شهرکی مقدم
پیام تسلیت به همکار گرامی جناب آقای حسینعلی میری
کودکان و دانش آموزان بالاترین آمارمبتلایان موج جدید آنفلوآنزا در استان سیستان و بلوچستان... ارائه نکات تخصصی پیشگیری از آنفولانزا هر روز ساعت 18 عصرازطریق برنامه رادیویی عصرهمدلی صدا و سیمای سیستان وبلوچستان