اخبار > فراخوان بیست و سومین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی

به نقل از دبیر جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی، دکتر اصغر عبادی فر، فرایند ثبت نام از محققین حوزه علوم پزشکی از تاریخ 96/7/22 آغاز و تا پایان وقت اداری روز 96/8/22 ادامه خواهد یافت. (تمدید: 1396/08/30)
داوطلبان می توانند با مراجعه به سایت جشنواره به آدرس "razi.hbi.ir" یا "razi.research.ac.ir" ویا "razifestival.ir" نسبت به تکمیل ثبت نام و ارسال مدارک اقدام نمایند.

1396/08/22   ٠٨:١٣  Events  ١٦٨١٨

حفظ سلامت مادران باردار مهم است و در شرایط شیوع بیماری ها، مهمتر
برگزاری دومین اردوی جهادگران عرصه سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در منطقه کوه خواجه زابل
موارد محتمل، مشکوک و قطعی آنفلو آنزا در پایگاه های دیده ور نظام سلامت رصد می شود
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به مناسبت فرا رسیدن 16 آذر ماه روز دانشجو پیامی صادر کرد:
"واکسیناسیون" تنها یکی از راه های پیشگیری از آنفلوآنزاست
دیدار اعضای حوزه مشارکتهای اجتماعی با اعضای انجمن کوتاه قامتان بلند همت استان به مناسبت 12 آذر روز جهانی معلولین
کاهش درصد معتادین تزریقی با تجویز داروهای خوراکی و متادون و برگرداندن آنان به درون جامع از راهبردهای مراکز کاهش آسیب است.
پرداخت 4 میلیارد و 39 میلیون ریال وام دانشجوئی از ابتدای سال به دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
دهیاران و شوراهای محلی سراوان بعنوان مبلغان بهداشت در کنار دست اندرکاران سلامت در ترویج آموزش های پیشگیری از آنفلو آنزا مشارکت می کنند.
موج جدیدی از آنفولانزا در سیستان و بلوچستان، بیمارستانها، درمانگاهها و مراکز خدمات جامع سلامت را به حالت آماه باش درآورد
بسته آموزش مردمی پیشگیری، کنترل و درمان آنفلوانزا
پیام تسلیت رئیس دانشگاه در پی درگذشت همکار گرامی جناب آقای علی اکبر ازبک پور
مراکز طرف قرارداد بیمه دی
وحدت رویه در فرایندها، تعیین اولویت ها و صرفه جوئی در هزینه ها برای خدمت بیشتر و بهتر به مردم، وظیفه مشترک همه کارکنان دانشگاه و مسئولان واحدهای تابعه است
نظارت مدیریت مهندسی بهداشت محیط بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی
تقدیر استاندار سیستان وبلو چستان و رئیس شورای مبارزه با مواد مخدر از رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به دلیل اختصاص ۱۰ تخت بیمارستانی ویژه درمان نوزادانی که از مادران معتاد متولد می شوند.
پیام تسلیت در پی درگذشت همکار گرامی جناب آقای علی اکبر ازبک پور
پیام تسلیت به همکار گرامی جناب آقای مازیار شهرکی مقدم
پیام تسلیت به همکار گرامی جناب آقای حسینعلی میری
کودکان و دانش آموزان بالاترین آمارمبتلایان موج جدید آنفلوآنزا در استان سیستان و بلوچستان... ارائه نکات تخصصی پیشگیری از آنفولانزا هر روز ساعت 18 عصرازطریق برنامه رادیویی عصرهمدلی صدا و سیمای سیستان وبلوچستان