تاثیر تغذیه نامناسب در ایام امتحانات بر کاهش تمرکز حواس و قابلیت یادگیری

تغذیه نامناسب در ایام امتحانات بر کاهش تمرکز حواس و قابلیت یادگیری تاثیرگذار است.

1396/10/20 - 17219



خبــــر

تاثیر تغذیه نامناسب در ایام امتحانات بر کاهش تمرکز حواس و قابلیت یادگیری


تغذیه نامناسب در ایام امتحانات بر کاهش تمرکز حواس و قابلیت یادگیری تاثیرگذار است.

به گزارش روابط عمومی- مهندس مسعود فیروزکوهی کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با بیان این مطلب گفت: نوشیدن آب کافی، خودداری از صرف تنقلات، سوسیس و کالباس، چیپس و غذاهای پرچرب باید مورد توجه باشد.

وی ادامه داد: اگر مطالعه کافی برای هر درس در طول ترم وجود داشته باشد خوبست که شب امتحان خواب راحتی را تجربه کنید به این جهت مصرف یک لیوان ماستی که ترش نباشد و یا یک لیوان شیرولرم کم چرب، توصیه می شود.

وی همچنین تصریح کرد: ساعت 10 صبح و 4 عصر مصرف آجیل هایی مانند پسته، بادام، بادام زمینی، کشمش، خرما و همچنین بیسکوییت های سبوس دار برای تامین انرژی مصرفی مغز خوب است.

وی همچنین برای رفع خستگی در حین مطالعه توصیه کرد: از دمنوش ها به خصوص دمنوش نعنا استفاده شود چرا که خستگی را کاهش و ذهن را هوشیار تر می کند.


روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان