دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان

• پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به مناسبت حماسه سوم خردادماه:
    سوم خرداد ماه، سالروز حماسه آزاد سازی خرمشهر است که برای همیشه در تقویم مقاومت امت جهانی اسلام به ثبت رسیده است.
  • ورزشکاران وعده غذایی سحری را حذف نکنند
    مدیر گروه تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: افت قند خون، کاهش تمرکز، پایین آمدن توان و کارایی در طول روز از حذف وعده سحری ناشی می شود بنابراین ورزشکاران نباید این وعده را حذف کنند.
  • استقلال مالی و مدیریتی کلینیک ویژه سلامت زاهدان
    بر اساس آئین نامه تاسیس کلینیک های ویژه خارج بیمارستانی، کلینیک ویژه سلامت واقع در حاشیه شمالی شهر زاهدان مستقل شد.
  • بر خلاف باور عمومی تشخیص قارچ های خوراکی از انواع سمی آن توسط مردم عادی امکان پذیر نیست
    معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان هشدار داد:تشخیص قارچ های خوراکی از انواع سمي بر مبنای مشخصات ظاهري آنها نظیر شكل، رنگ، بو و مزه کار مشكلی است که فقط توسط متخصصان و كارشناسان مجرب قارچ شناسي و گياه شناسي امكان پذير می باشد.
  • کشف و معدوم سازی 4800 بطری نوشیدنی تاریخ مصرف گذشته در زاهدان
    تعداد 4800 بطری نوشیدنی تاریخ مصرف گذشته توسط بازرسان مدیریت نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان کشف و معدوم شد.
  • شناسایی حدود 16 هزار فرد مبتلا به پرفشاری خون در قالب اجرای طرح تحول نظام سلامت
    برکات و ثمرات طرح تحول نظام سلامت تنها به کاهش پرداخت هزینه های درمان از سوی مردم خلاصه نمی شود.
  • تفکیک زباله های عفونی از مبداء راهکاری کلیدی برای کاهش تبعات زباله های عفونی است
    تولید زباله های عفونی می تواند تبعات متعددی برای محیط زیست و سلامت شهروندان داشته باشد و امحاء علمی و صحیح این زباله ها منجربه تضمین سلامت مردم و کارکنان مراکز درمانی خواهد شد.
  • انجام بیش از 817 مورد پیوند قرنیه در بیمارستان فوق تخصصی چشم پزشکی الزهرا(س) زاهدان
    از ابتدای فعالیت بخش پیوند قرنیه در قطب چشم پزشکی الزهراء (س) زاهدان در 10 سال قبل، تاکنون بیش از 817 مورد پیوند قرنیه انجام شده است.
  • بسیج دانشجویی پیشانی تمامی فعالیتهای مذهبی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی در دانشگاه هاست .
    شب گذشته رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان میهمان اولین نشست صمیمی با اعضای تشکل بسیج دانشجویی دانشگاه بود .

2 3 4 5 6 7 8 9 10 صفحه بعدی >>

پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به مناسبت حماسه سوم خردادماه:
    ورزشکاران وعده غذایی سحری را حذف نکنند
    استقلال مالی و مدیریتی کلینیک ویژه سلامت زاهدان
    قابل توجه متقاضیان نقل انتقال
    قابل توجه کارکنان شاغل، بازنشسته و مستمری بگیران دانشگاه
    کشف و معدوم سازی 4800 بطری نوشیدنی تاریخ مصرف گذشته در زاهدان
    شناسایی حدود 16 هزار فرد مبتلا به پرفشاری خون در قالب اجرای طرح تحول نظام سلامت
    مسابقه فتح خرمشهر به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر (فقط مخصوص بانوان)
    روابط عمومی/تشدید نظارتهای بهداشت محیطی در ماه مبارک رمضان ...از خرید زلوبیا بامیه با رنگ تیره پرهیز کنید.
    ادامه ارائه خدمات تخصصی دندانپزشکی در کلینیک ویژه دانشکده دندانپزشکی زاهدان در ماه مبارک رمضان
    بررسی و داوری 10 طرح و ایده فن آورانه در سومین جلسه شورای فن آوری دانشگاه علوم پزشکی ز اهدان
    برگزاری نخستین کارگروه کاهش تصدی گری و برون سپاری دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اولویت درخواست های واحد های دور از مرکز
    ارزیابی برنامه های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برای استقبال اززائرین اربعین حسینی