• تاکید معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر ضرورت ارائه تمام خدمات بر طبق مجوز درمانگاه های غیردانشگاهی شبانه روزی
    با کلینیک های غیردانشگاهی، غیر دولتی و خیریه که مجوز فعالیت شبانه روزی را اخذ کرده اند ولی در شیفت شب و یا روزهای تعطیل خدمات کامل را ارائه نمی دهند طبق مقررات قانونی برخورد خواهد شد.
  • تخصیص 20 درصد تخفیف جهت شرکت خانواده دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در کنسرت شهاب مظفری
    رئیس اداره رفاه و تربیت بدنی دانشگاه گفت: با هدف رفاه حال خانواده دانشگاه علوم پزشکی زاهدان جهت حضور در کنسرت خواننده پرطرفدار کشورمان، شهاب مظفری، بلیط این رویداد فرهنگی با 20 درصد تخفیف ارائه می شود.
  • تخصیص شرایط ویژه خرید محصولات مدیران خودرو به کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
    مدیر پشتیبانی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از اختصاص شرایط ویژه جهت خرید محصولات مدیران خودرو به کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه خبر داد.
  • مصرف خودسرانه داروهای ضد ویروسی علاوه بر عوارض جسمی، مقاومت داروئی جامعه را افزایش می دهد
    با توجه به عوارض متعدد مصرف خودسرانه داروهای ضد ویروسی، این داروها صرفا با دستور پزشکان متخصص عفونی تجویز می شود.
  • سنگ تمام صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان برای ارتقاء سواد سلامت هموطنان و معرفی راه های پیشگیری از آنفلوآنزا
    با توجه به قطعی اینترنت در مناطق مختلف استان، صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان از تمام ظرفیت خود برای ارتقاء سواد سلامت هموطنان و معرفی راه های پیشگیری از آنفلوآنزا استفاده کرد.
  • راه اندازی بخش اضطراری باظرفیت 36 تخت بستری در بیمارستانهای علی بن ابی طالب (ع) و بوعلی زاهدان و آمادگی حوزه معاونت درمان برای پذیرش موج گسترده بیماران ، تعداد پزشکان کشیک در اورژانس ها به 2 برابر افزایش یافته است.
    مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از راه اندازی بخش پشتیبان اضطراری در بیمارستان علی بن ابی طالب (ع) زاهدان و آمادگی برای پذیرش موج گسترده بیماران مشکوک به آنفلو آنزا خبر داد.
  • برنامه ریزی مستمر و آمادگی علمی برای برخورد با همه گیری سالیانه آنفلو آنزا میزان مرگ و میر را کاهش می دهد.
    معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در کمیته بحران آنفلو آنزا برنامه ریزی و چاره اندیشی قبل از وقوع هر بحران را کلید موفقیت در بحرانها عنوان کرد و گفت: برنامه ریزی مستمر و آمادگی علمی برای برخورد با همه گیری سالیانه آنفلو آنزا میزان شیوع و مرگ و میر ناشی از آن را کاهش داده است..
  • تسریع در روند تشخیص و درمان بیماری آنفلو آنزا با استقرار آزمایشگاه منطقه ای آنفلوانزا در زاهدان
    با استقرار آزمایشگاه منطقه ای آنفلو آنزا در زاهدان روند تشخیص ودرمان بیماری انفلو آنزا در استان تسریع گردیده است و این آزمایشگاه قابلیت پاسخگویی به سایر دانشگاههای همجوار را داراست.
  • حفظ سلامت مادران باردار مهم است و در شرایط شیوع بیماری ها، مهمتر
    رئیس اداره مامائی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: مادران باردار در شرایط فعلی که ابتلاء به آنفلوانزا در استان شایع شده است باید بیش از پیش مراقب سلامت خود باشند.
  • برگزاری دومین اردوی جهادگران عرصه سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در منطقه کوه خواجه زابل
    جهادگران عرصه سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، به شهرعلی اکبر و روستاهای منطقه کوه خواجه سیستان رفتند.

2 3 4 5 6 7 8 9 10 صفحه بعدی >>

حفظ سلامت مادران باردار مهم است و در شرایط شیوع بیماری ها، مهمتر
    موارد محتمل، مشکوک و قطعی آنفلو آنزا در پایگاه های دیده ور نظام سلامت رصد می شود
    رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به مناسبت فرا رسیدن 16 آذر ماه روز دانشجو پیامی صادر کرد:
    "واکسیناسیون" تنها یکی از راه های پیشگیری از آنفلوآنزاست
    دیدار اعضای حوزه مشارکتهای اجتماعی با اعضای انجمن کوتاه قامتان بلند همت استان به مناسبت 12 آذر روز جهانی معلولین
    کاهش درصد معتادین تزریقی با تجویز داروهای خوراکی و متادون و برگرداندن آنان به درون جامع از راهبردهای مراکز کاهش آسیب است.
    پرداخت 4 میلیارد و 39 میلیون ریال وام دانشجوئی از ابتدای سال به دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
    دهیاران و شوراهای محلی سراوان بعنوان مبلغان بهداشت در کنار دست اندرکاران سلامت در ترویج آموزش های پیشگیری از آنفلو آنزا مشارکت می کنند.
    موج جدیدی از آنفولانزا در سیستان و بلوچستان، بیمارستانها، درمانگاهها و مراکز خدمات جامع سلامت را به حالت آماه باش درآورد
    بسته آموزش مردمی پیشگیری، کنترل و درمان آنفلوانزا
    پیام تسلیت رئیس دانشگاه در پی درگذشت همکار گرامی جناب آقای علی اکبر ازبک پور