• تأخیر در مراجعه، یکی از مهمترین ویژگی های بیماران بد حال کرونا در استان سیستان و بلوچستان
    تمامی بیماران بد حال کرونا بستری در بخش های مراقبت با تاخیر به مراکز درمانی مراجعه کرده اند.
  • پلمپ ۶ واحد صنفی متخلف در خاش
    تیم‌های نظارتی سلامت محیط خاش ۶ واحد صنفی را بدلیل عدم رعایت موازین بهداشتی پلمپ کردند.
  • اردوی جهادی ویزیت رایگان چشم پزشک در شهرستان مرزی میرجاوه
    اردوی جهادی ویزیت رایگان چشم پزشک با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی در محل بیمارستان دارالشفاء میرجاوه برگزار شد.
  • تداوم خدمات ضروری و اولیه بهداشتی، اولین هدف طرح شهید سلیمانی
    در اجرای طرح کنترل و مدیریت پیشگیری از بیماری کرونا علاوه بر بیماری یابی کرونا تداوام خدمات ضرروی مورد تاکید است.
  • برای برخورداری بهتر از مزایای محدودیت ها همچنان نیازمند مشارکت مردم هستیم...148 بیمارجدید مبتلا به کرونا در استان
    بر اساس شواهد طرح شهید سلیمانی تاثیر زیادی در راستای کاهش موارد و همچنین کاهش ورودی های بیمارستانها داشته است.
  • تولد 4 نوزاد سالم از مادران مبتلابه HIV ایدزبه همت و تلاش مدافعان سلامت در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
    ایدز همچنان تهدید جدّی برای سلامت نوع بشر است و درگیری جامعه با بیماری کرونا نباید ما را از توجه به سایر مشکلات سلامتی غافل کند.
  • توزیع انسولین های قلمی صرفا از طریق سامانه زنجیره تامین انجام می شود
    دکتر رضا کیخا، معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اعلام اینکه انسولین های قلمی، ازاین پس، صرفا از طریق سامانه کشوری زنجیره تامین، در اختیار داروخانه ها قرار می گیرد افزود : با استفاده از این سامانه علاوه بر اینکه از سودجویی و قاچاق انسولین جلوگیری می شود، توزیع انسولین در داروخانه ها ساماندهی و مدیریت می شود و کمبودها نیز برطرف می گردد.
  • اجرای فعالیت های مراقبتی، نظارتی و حمایتی از برنامه های اصلی طرح شهید سلیمانی
    در اجرای مديريت و کنترل اپيدمي کوويد 19 به شيوه محله و خانواده محور، طرح شهید حاج قاسم سلیمانی سه دسته تیم مراقبتی، نظارتی و حمایتی در حال انجام است.
  • تشکر از همراهی و همدلی همه اقشار مردم و مسئولین و دلسوزان نظام
    بعد از قریب به ۹ ماه تلاش و مجاهدت شبانه روزی کادر بهداشت و درمان شاهد استمرار همدلی و همراهی و قدردانی اقشار مختلف مردم و شخصیت‌های تاثیرگذار استان هستیم.
  • با وجود تلاش های شبانه روزی و خدمات مدافعان سلامت فوت درصدی از بیماران مبتلا به کرونا اجتناب ناپذیر است.
    بر اساس شاخص های بین المللی درصد فوت ناشی از کرونا به تعداد جمعیت در کشور ما تقریبا نصف درصد موارد فوت کرونا در ایالات متحده آمریکاست.

2 3 4 5 6 7 8 9 10 صفحه بعدی >>

پلمپ ۶ واحد صنفی متخلف در خاش
    اردوی جهادی ویزیت رایگان چشم پزشک در شهرستان مرزی میرجاوه
    تداوم خدمات ضروری و اولیه بهداشتی، اولین هدف طرح شهید سلیمانی