• دعوت مشترک مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ومعاون امور فرهنگی و دانشجویی دانشگاه از جامعه دانشگاهی و دانشجویان .
    دوم اسفند ماه روز تجدید عهد با شهیدان والا مقام انقلاب اسلامى در پاى صندوق‏هاى رأى است
  • پیام ریاست دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به خانواده بزرگ عرصه سلامت استان برای شرکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی
    خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی زاهدان حماسه حضور در 22 بهمن را با شرکت در انتخابات 2 اسفند ماه تکمیل می کنند.
  • اردوی جهادگران دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در شهرستان زهک
    جهادگران سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با هدف ارائه خدمات بهداشتی ودرمانی در روستاهای شهرستان زهک حضور یافتند.
  • مدیریت بحران های اجتماعی و تامین جنبه های اجتماعی سلامت جزو وظایف سازمانی وزارت بهداشت است.
    مداخلات و آموزش سلامت باروری، مهارت فرزند پروری و تربیت نسل سالم به منظور ارتقای سلامت اجتماعی از مهمترین برنامه های دانشگاههای علوم پزشکی کشور است.
  • اگر به ازای هر مادر بیش از ۲ فرزند متولد شود، ترکیب جوان و پویای جمعیت ایران حفظ خواهد شد.
    در صورت کاهش میزان موالید و شاخص باروری کلی، حفظ ترکیب جوانی و پویایی جمعیت به خطر می افتد و نسبت جمعیت سالمند کشور افزایش و نسبت جمعیت جوان و مولد کمتر خواهد شد.
  • نجات بیمار با انجام عمل جراحی نادر در زاهدان
    توده بزرگی که در ناحیه قفسه سینه بیمار رشد کرده بود با انجام عمل جراحی پیچیده خارج شد.
  • مردم برای آگاهی از راه های پیشگیری و علائم بیماری کرونا ویروس جدید به اطلاعیه‌ها و پیام‌های وزارت بهداشت توجه کنند
    معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از مردم خواست برای آگاهی از راه‌های پیشگیری، علائم و آخرین وضعیت بیماری کرونا ویروس جدید فقط به اطلاعیه‌ها و پیام‌های وزارت بهداشت و دانشگاه های علوم پزشکی توجه نمایند.
  • اجرای برنامه های آموزشی و پیشگیری از بیماری های تنفسی در مدارس
    به منظور پیشگیری و کنترل بیماریهای تنفسی در مدارس استان سیستان و بلوچستان آموزش های خود مراقبتی به دانش آموزان ارائه می شود .
  • ارتقاء مرتبه 4 نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه در بیست و سومین جلسه هیئت ممیزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
    بیست وسومین جلسه هیأت ممیزه در محل معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برگزار شد و 4 نفر از اعضای هیات علمی ارتقای مرتبه یافتند.
  • برگزاری آیین بزرگداشت منزلت بانوان در معاونت بهداشتی دانشگاه
    همزمان با هفته گرامیداشت مقام و منزلت زن، از تمامی بانوان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اهداء لوح و یک شاخه گل تجلیل شد.

2 3 4 5 6 7 8 9 10 صفحه بعدی >>

اردوی جهادگران دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در شهرستان زهک
    نجات بیمار با انجام عمل جراحی نادر در زاهدان
    اجرای برنامه های آموزشی و پیشگیری از بیماری های تنفسی در مدارس
    برگزاری آیین بزرگداشت منزلت بانوان در معاونت بهداشتی دانشگاه
    تعداد متولدین جدید تالاسمی در سیب و سوران به صفر رسید
    افزایش 60 درصدی میزان مراجعین خارجی غیر تصادفی به بیمارستان رازی سراوان
    پیام تسلیت ریاست دانشگاه در پی در گذشت ناگهانی همکار ارجمند مرحومه سیما ریگی شاغل در بخش رادیولوژی بیمارستان دارالشفاء میرجاوه
    ستاد نوروزی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان فعال شد
    بیمارستان ایرانمهر، بیمارستان دوم شهرستان سراوان است
    افتتاح کلینیک دندانپزشکی جهاد دانشگاهی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
    تبریک ریاست دانشگاه به مناسبت ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) روز زن و مقام مادر
    تاکنون موردی از کورونا ویروس در سیستان و بلوچستان نداشته ایم، اقدامات ما پیشگیرانه و صرفا برای حفظ و ارتقاءآمادگی نظام سلامت استان سیستان و بلوچستان است
    پیام تبریک مشاور امور بانوان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به مناسبت ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) روز زن و مقام مادر
    استفاده از گاز پیک نیک برای گرم کردن هوای داخل چادر حادثه آفرید.