• راه یابی 7 دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به مرحله دوم از یازدهمین المپیاد علمی دانشگاه های علوم پزشکی کشور
    7 دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با حضور در جمع دانشجویان برتر، جواز ورود به مرحله دوم رقابت های یازدهمین المپیاد علمی دانشگاه های علوم پزشکی کشور را بدست آوردند.
  • هر گونه ارائه خدمات مراقبتی و درمانی پوستی در آرایشگاه ها تخلف محسوب می شود
    دو مرکز غیر مجاز مداخله گر در امور درمان به دلیل انجام فعالیت های غیر مجاز پزشکی پلمپ و به مراجع قضایی معرفی شدند.
  • ارائه خدمات غربالگری فشار خون به 25 هزار مادر باردار در محدوده تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
    بیش از 25 هزار مادر باردار در 200 مرکز خدمات جامع و پایگاه سلامت حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان خدمات رایگان سلامت را دریافت می کنند و این جمعیت در قالب برنامه غربالگری فشار خون نیز قرار می گیرند.
  • تحقق اهداف بسیج ملی کنترل فشار خون در مناطق روستایی با مشارکت و اشراف بهورزان
    بهورزان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به دلیل اشراف و شناخت جمعیت هدف خدمات غربالگری فشار خون را در سریعترین زمان به 490 هزار جمعیت روستایی سیستان و بلوچستان ارائه خواهند کرد.
  • یک باب داروخانه متخلف در شهر زاهدان پلمپ شد
    شب گذشته یک باب داروخانه روزانه در شهر زاهدان به سبب تخلف و همچنین درگیری فیزیکی پرسنل آن با بازرسان داروئی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با دستور مستقیم دادستان پلمپ شد.
  • تسلیت به همکار گرامی جناب آقای سید حمیدرضا هاشمی بنجار شاغل در مدیریت گزینش دانشگاه
    همکار گرامی جناب آقای سید حمیدرضا هاشمی بنجار ، با عرض تسلیت به مناسبت درگذشت پدر بزرگوارتان از خداوند متعال می خواهم تا به بازمادگان صبر عنایت فرماید. ضمنا به اطلاع همکاران محترم می رساند مجلس ختم آن مرحوم ....
  • اطلاعیه توزیع اقلام تنظیم بازارویژه کارکنان دانشگاه
    از روز شنبه مورخ 1398/03/04 لغایت 1398/03/11 در محل فروشگاه اسکاد واقع در خیابان مهر روبروی مهر 2، اقلام تنظیم بازار شامل 2 کیسه برنج هندی، 3 کیلو گوشت منجمد، 4 عدد روغن لادن 810 گرمی و شکر توزیع می شود.
  • کنترل فشارخون و سایر عوامل خطر بیماری های مزمن غیر واگیر در مناطق در حال توسعه، شرایط را به نفع سلامت مردم تغییر می دهد.
    کنترل عوامل خطر و کاهش میزان ابتلاء به بیماری های مزمن غیر و واگیر در مناطق در حال توسعه نوعی پیشگیری برای کاهش بار این دسته از بیماری ها در آینده محسوب می شود. معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در حاشیه کارگروه سلامت و امنیت غذائی سیستان و بوچستان با اعلام این مطلب گفت: اگر روند فزاینده شیوع بیماری های مزمن غیر واگیر را در مناطق در حال توسعه از همکنون کنترل کنیم، بدون تردید در آینده شاهد کاهش هزینه های جسمی و مادی بیماری هائی مانند سکته های قلبی و مغزی در این مناطق خواهیم بود.
  • اطلاع رسانی عمومی، حساس سازی مسئولین وآموزش جامعه از پیش نیازهای اساسی برای توسعه مشارکت همگانی در سلامت است
    تحقق آرمان های نظام سلامت بدون مشارکت مردم امکان پذیر نیست و اطلاع رسانی عمومی، حساس سازی مسئولین وآموزش جامعه از پیش نیازهای اساسی برای توسعه مشارکت همگانی در سلامت است

2 3 4 5 6 7 8 9 10 صفحه بعدی >>

هر گونه ارائه خدمات مراقبتی و درمانی پوستی در آرایشگاه ها تخلف محسوب می شود
    تحقق اهداف بسیج ملی کنترل فشار خون در مناطق روستایی با مشارکت و اشراف بهورزان
    یک باب داروخانه متخلف در شهر زاهدان پلمپ شد
    اطلاعیه توزیع اقلام تنظیم بازارویژه کارکنان دانشگاه
    خبر تصویری از استمرار برنامه های آموزشی، اطلاع رسانی و مشاوره ای در قالب بسیج ملی کنترل فشار خون در محل برگزاری نماز های جمعه اهل تشیع و اهل تسنن
    جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی به روایت تصویر
    حماسه سلامت با مشارکت مردم در بسیج ملی کنترل فشار خون
    مشارکت و همدلی مجموعه مدیران و تهیه کنندگان صدا وسیمای استان با دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با پیوستن به پویش ملی کنترل فشار خون
    امکان انجام فرایند زایمان بدون درد به روش فیزیولوژیک در بیمارستان دارالشفاء میر جاوه
    گزارش تصویری از شرکت آحاد مردم در کمپین بسیج ملی کنترل فشارخون
    تحصیل 21 نفر از اعضاء خانواده شاهد و ایثارگر در رشته های دستیاری تخصصی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
    تقدیر از دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در حوزه خدمت رسانی به دانشجویان شاهد و ایثارگر
    مشارکت پرستاران شاغل و دانشجویان پرستاری دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در طرح غربالگری فشار خون
    از 22 هزار بیمار فشار خونی استان سیستان و بلوچستان فقط 6 درصد فشار خون کنترل شده دارند.
    مشارکت 100 دانشجو در کانون جهادی شهید محسن باقری و ارائه خدمات بهداشتی درمانی رایگان در مناطق محروم استان