دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان

اخبار > قابل توجه پذیرفته شدگان رشته های نیمه متمرکز

Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA

با عرض تبریک و آرزوی موفقیت برای تمامی پذیرفته شدگان  نهایی رشته های   نیمه متمرکز مقطع کاردانی مجتمع های سلامت خاش و چابهار  و زاهدان ، مراتب جهت استحضار به شرح ذیل اعلام می گردد.

زمان ، مکان ومدارک لازم جهت ثبت نام از پذیرفته شدگان

زمان و مکان ثبت نام  :

رشته های مجتمع آموزش عالی سلامت خاش و چابهار و زابل و زاهدان :

رشته های  بهداشت عمومي  گرایش بهداشت خانواده    ،  مامایی  و تکنیسین سلامت دهان ( از طریق سوابق تحصیلی )    و فوریتهای پزشکی ( کنکور سراسری ):

زمان ثبت نام کلیه قبول شدگان  :  روز  چهارشنبه   مورخ  96/11/18       از ساعت  8  الی   12

مکان ثبت نام کلیه قبول شدگان : زاهدان- میدان دکتر حسابی - بلوار جنت-پردیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان-معاونت آموزشی

مدارك لازم برای کلیه رشته ها  :

مداركي كه پذيرفته‌شدگان لازم است به هنگام ثبت‌نام ارائه نمايند:

1 -  كليه پذيرفته‌شدگان مي‌بايست داراي گواهينامه دوره پيش‌دانشگاهي نظام جديد با تاریخ فراغت از تحصیل حداکثر تا تاریخ 31/06/96 باشند .

3 -  اصل شناسنامه و كارت ملي و دو سري كپي از آنان.

4 -  شش قطعه عكس 4×3 تمام رخ تهيه شده در سال جاري (پذيرفته شدگان مرد كه براي آنان معافيت تحصيلي درخواست مي‌گردد لازم است دوازده قطعه عكس همراه داشته باشند)

5-  آن دسته از داوطلبان شاهد و ايثارگر كه با سهميه‌هاي بنياد شهيد و امورايثارگران و يا ستاد كل نيروهاي مسلح پذيرفته شده‌اند در زمان ‌ثبت‌نام، ملزم به ارائه فرم ‌و يا مدركي ‌در رابطه‌ با‌ تاييد سهميه ثبت‌نامي ‌خويش‌ نمي‌باشند. ‌چنانچه ‌سهميه‌ پذيرفته‌شده‌اي حسب مورد از سوي‌ ‌بنياد شهيد و امور ايثارگران و يا ستاد كل نيروهاي مسلح ‌مورد تاييد قرار نگيرد از تحصيل وي ممانعت بعمل خواهد آمد.

6 -  مدركي كه وضعيت نظام وظيفه آنها را با توجه شرايط مربوط به مقررات وظيفه عمومي مندرج در صفحه 38 دفترچه راهنماي شماره يك آزمون سراسري سال 1396 مشخص كند (براي برادران )

7 -  با توجه به بخشنامه 221446/460 مورخ 91/10/18 رياست‌ محترم‌ مركز سنجش آموزش ‌و پرورش كليه پذيرفته‌شدگان مي‌بايست به همراه تصويرگواهي پيش‌دانشگاهي خود به دفاتر پيشخوان دولت مراجعه و درخواست تاييديه‌ تحصيلي (ارزش تحصيلي) از اداره آموزش ‌و پرورش محل تحصيل خود را نمايند و رسيد مربوط را در زمان ثبت‌نام به دانشگاه ارائه دهند. كليه پذيرفته‌شدگان مي‌بايست عنوان رشته قبولي و نام دانشگاه محل قبولي را با آدرس دقيق پستي در فرم درخواست تاييديه تحصيلي درج نمايند.

آدرس جهت درج درفرمهاي درخواست تاييديه تحصيلي:

زاهدان بلوارخليج فارس - ميدان دكترحسابي - بلوارجنت - پرديس دانشگاه  علوم پزشكي زاهدان - معاونت آموزشي - اداره پذيرش وثبت نام کد پستی : 9816743463

ضمنا در صورت لزوم در ساعات اداري 8 الي 15 با شماره تلفن های ذیل تماس حاصل فرمایید :

شماره تلفن : 20-33295717-054

داخلی : 1293 و 1294 و 1298

Notifications
1396/11/16

اولویت بندی جهت تکمیل پروژه های دچار توقف شهرستان سراوان برنامه اصلی معاونت درمان دانشگاه
انتصاب جناب آقای دکتر هوشنگ رفیقدوست بعنوان سرپرست دانشکده پزشکی
پیشنهاد رئیس دانشگاه برای تشکیل شورای صنفی اعضاء هیئت علمی
انتصابات جدید در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
تجهیز آمبولانس های زاهدان به دستگاه نوار قلب و امکان ارسال مستقیم آن به متخصص قلب مقیم در مرکز اورژانس کشور در همان لحظه
تدوین شناسنامه سلامت زاهدان در طرح تحقیقاتی کوهورت
روابط عمومی/ راه اندازی کلینیک سیار خدمات سلامت رایگان ویژه خانوارهای افغانی واقشار آسیب پذیر درحاشیه شهر زاهدان
انتصاب جناب آقای دکتر محمد قره بگلو بعنوان سرپرست بیمارستان رازی سراوان
روابط عمومی /در سومین روز از هفته سلامت ،راه اندازی پایگاه سلامت امید در زندان زاهدان ...تاکید رئیس دانشگاه بر ارائه خدمات مطلوب سلامت به زندانیان
گزارش تصویری / عیادت رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و اعضاءهیئت رئیسه از بیماران و تبریک به همکاران به مناسبت هفته سلامت
به مناسبت سالگرد میلاد بزرگ سردار دشت کربلا و الگوی جانبازان انقلاب اسلامی، مراسم گرامیداشتی با دعوت از جانبازان مکرم و خانواده های بزرگوارشان برگزار شد.
روابط عمومی/ راه اندازی کتابرانه های سلامت در اتوبوسهای دانشگاههای زاهدان ابتکاری جدید در مسیر ارتقای سواد سلامت
در دومین روز هفته سلامت صورت گرفت :راه اندازی دانشگاه نسل سوم مجازی در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برای اولین بار در کشور
انجام مشاوره تغذیه رایگان در کلینیک های تغذیه بیمارستان های تابعه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
مصوبات شورای سیاستگزاری پژوهش و فناوری سال 97 اعلام شد.
سنجش سلامت 600 دانش آموز بی بضاعت و بی سرپرست، توسط کانون خیریه CPR مهرورزی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
پی نوشت خدمت
روابط عمومی/ آغاز برنامه های هفته سلامت از امروز در استان سیستان و بلوچستان... بهره مندی بیش از 400 هزار دانش آموز استان از خدمات رایگان سلامت دهان ودندان در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
روابط عمومی/تقدیر ریاست دانشگاه از فعالان بسیج سلامت نوروزی در اولین روز هفته سلامت