اخبار > قابل توجه پذیرفته شدگان مرحله تکمیل ظرفیت چهل و چهارمین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی بالینی

با عرض تبریک و آرزوی موفقیت برای تمامی پذیرفته شدگان مراتب جهت استحضار به شرح ذیل اعلام می گردد.

زمان ، مکان و مدارک لازم جهت ثبت نام از پذیرفته شدگان  اولین مرحله تکمیل ظرفیت  چهل و چهارمین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی بالینی

زمان و مکان ثبت نام:

ثبت نام  حضوری       : در تاریخ 26 و 27 و 30 دی ماه 1396

مکان :  زاهدان مجتمع اداری پردیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان واقع در میدان دکتر حسابی بلوار جنت معاونت آموزشی - اداره تحصیلات تکمیلی

تلفن تماس :33295673 -054

مدارک لازم:

1 - عکس 4*3 پشت نویسی شده     12 قطعه

2- اصل شناسنامه و2سری تصویر از تمام صفحات

3- اصل کارت ملی و2سری تصویر

4- اصل گواهی پایان طرح نیروی انسانی ویا معافیت از طرح

*پذیرفته شدگانی کــه مطابق مقررات ملزم به اتمام خدمات قانونی(طرح نیروی انسا نی وخدمت نظام وظیفه) تا تـــاریخ 31/6/1396می باشند گواهی پایان خدمات قانونی تا تاریخ مقرر را ارائه نمایند.

5 - اصل کارت پایان خدمت وظیفه ویا معافیت( برا ی آقایان )و 2 سری تصویر

*پذیرفته شدگان مشمول نظام وظیفه (سهمیه های رزمندگان ،رتبه اول ,استعداد درخشان ومتاهلین)باید دفترچه آماده به خدمت بدون مهر غیبت وبا تاریخ معتبر را ارائه نمایند.

6 - اصل پروانه دائم پزشکی و2 سری تصویر

7- نامه تسویه حساب صندوق رفاه دانشجویان

8- تصویر آخرین حکم استخدامی ،وارائه نامه موافقت بدون قید وشرط سازمان محل خدمت با ادامه تحصیل , حکم مرخصی بدون حقوق ویا ماموریت آموزشی از تاریخ شروع دوره  تا پایان دوره دستیاری

9- اصل مدارک مربو ط به سهمیه قبولی براساس مندرجات راهنماها ودستور العمل هاي مرتبط

10- گواهی فراغت از تحصیل تا تاریخ 31/6/1396 برا ی پذیرفته شدگان سهمیه های رتبه اول ،استعداد های درخشان ،متاهلین وسهمیه رزمندگان

11- گواهی رتبه از دانشگاه محل تحصیل پذیرفته شدگان سهمیه رتبه های برتر

12- ارائه اصل سند تعهد محضری با توجه به سهمیه قبولی(جهت اطلاع از نحوه تنظیم سند با کارشناس مربوطه آقای امین الله جهانتیغ با شماره تلفن   09155434253  تماس حاصل نمائید )

مدارک لازم جهت  اخذ تعهد محضری در دفاتر اسناد رسمی   :

دانلود فرم اخذ تعهد محضري از دستياران سهمیه آزاد

دانلود فرم اخذ وثیقه ملکی از دستياران سهمیه آزاد

دانلود فرم اخذ تعهد محضري از دستياران سهمیه محروم

دانلود فرم اخذ وثیقه ملکی از دستياران سهمیه محروم

الف- فرم تعهد کامل شده

ب- اصل كارت ملي و شناسنامه متعهد به همراه تصوير آن ها

ج- اصل كارت ملي و شناسنامه ضامنين به همرا تصوير آن ها

د- كپي برابر اصل آخرين حكم كارگزيني (سال جاری) ضامنين( دو نفر كارمند رسمي قطعي شاغل در دستگاههاي دولت )

تبصره1- وضعیت استخدامی مندرج در حکم کارگزینی ضامنین، مي بايست رسمی قطعی باشد. لذا ضمانت کارمندان قراردادی، پیمانی و ... مورد قبول نمی باشد.

تبصره 2- ضامنین می بایست شاغل باشند.( ضمانت بازنشستگان محترم، مورد قبول نمی باشد.   )

تبصره 3- ضامنین می بایست کارمند دولت باشند. لذا ضمانت کارکنان شرکت ها و موسسات خصوصي و عمومی و دانشگاه آزاد اسلامی، موسسات غیر انتفاعی و ... مورد پذیرش نمی باشد.

تبصره 4- صرفاً حکم کارگزینی مورد پذیرش می باشد و ارائه فیش حقوقی مورد پذیرش نیست.

پس از تنظيم سند تعهد در دفترخانه اسناد رسمی، سند تنظيمي از دفتر خانه اخذ  و به همراه مدارک ذیل، به دفتر امور حقوقی دانشگاه مراجعه نمایید:

الف-  اصل سند تعهد محضری و تصویر آن

ب- تصویر كارت ملي و شناسنامه متعهد

ج- تصویر كارت ملي و شناسنامه ضامنين

د- كپي برابر اصل آخرين حكم كارگزيني (سال جاری) ضامنين( دو نفر كارمند رسمي قطعي شاغل در دستگاههاي دولتي(

13- نامه موافقت ارتش جمهوری اسلامی ، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ، ونیروی انتظامی با شروع دوره دستیاران کادر ثابت نیروی نظامی وانتظامی به انضمام تصویر تعهد اخذ شده توسط سازمان مربوطه

14- تکمیل دو نسخه فرم گزینش

15 تصویر کارنامه علمی قبولی ( با ذکر نمره قبولی و رتبه و... )

16 تاریخ شروع دوره 1396/11/01

توجه :

عـــدم ثبت نام در موعد مقرر و یا عدم شروع به آموزش در زمانهای اعلام شده و نیز اعلام انصراف پس از شروع به آموزش جهت پذیرفته شدگان به منزله انصراف قطعی فرد پذیرفته شده محسوب شده و این گروه از افراد مجاز به شرکت در آزمون پذیرش دستیار سال آینده ( دوره چهل و پنجم ) نمی باشند .

1396/10/24

اسامی پژوهشگران منتخب و برگزیده گان دانشگاه
معاون بهداشتی دانشگاه در میرجاوه عنوان کرد: ناب ترین فرصت اجتماعی شدن سلامت، بهره مندی از مشارکت 10 هزارداوطلب سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
قابل توجه کارکنان دانشگاه / تورهای گردشگری و تفریحی کیش و قشم
انتصاب سرپرست مدیریت منابع انسانی دانشگاه
پیام معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به مناسبت هفته پژوهش،
به صدا در آمدن زنگ پژوهش در دبیرستان دخترانه نرجس زاهدان
پیام تسلیت و ابراز همدردی سرپرست روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و مدیر شبکه بهداشت ودرمان خاش، در پی درگذشت مرحوم دارایی خبرنگار واحد مرکزی خبر شهرستان خاش
تیم بدمینتون بانوان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان حائز مقام قهرمانی مسابقات بدمینتون منتخب کارکنان دولت
طرح عاری از پوسیدگی دندان برای 16 هزار دانش آموز پایه ششم ابتدائی در مراکز خدمات جامع سلامت ...والدین محترم در اجرای طرح همکاری نمایند.
حضور فرزندانم بعنوان داوطلبان سلامت، خود نمودی از اتحاد و همدلی مسلمانان در راستای اهداف مشترک و حفاظت از آرمان های انقلاب اسلامی ایران است.
عارضه نخاعی دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، حاصل بی احتیاطی در رانندگی
نقش موثر دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در تولید علم کشور با تولید 400 مقاله در سال 97 ودرخشش 10 نفر از اساتید دانشگاه در ردیف پژوهشگران برترکشور
مرکز مطالعه سلامت(کوهورت) زاهدان سند توانمندی های پژوهشی و محققان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان است.
گردهمایی برای پیشگیری از HIV ومشارکت داوطلبانه سلامت
بیانیه 9797
حضور پرشور و بی سابقه دانشجویان در برنامه های ورزشی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
فراخوان پذیرش فراگیر بهورزی