اخبار > اطلاعیه3:قابل توجه پذیرفته شدگان آزمون دستیارتخصصی

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA

با عرض تبریک و آرزوی موفقیت برای کلیه پذیرفته شدگان ،  مراتب جهت استحضار به شرح ذیل اعلام می گردد.

زمان و مکان ثبت نام:

ثبت نام غیر حضوری  :    96/06/05   لغایت  96/06/07

آدرس سامانه ثبت نام غیر حضوری :    http://er.zaums.ac.ir

ثبت نام  حضوری       :    96/06/11   لغایت  96/06/13

مکان :  زاهدان مجتمع اداری پردیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان واقع در میدان دکتر حسابی بلوار جنت معاونت آموزشی - اداره تحصیلات تکمیلی

تلفن تماس :20-33295717-054 داخلی 1295  - 1296

مدارک لازم:

1 - عکس 4*3 پشت نویسی شده     12 قطعه

2- اصل شناسنامه و2 سری تصویر از تمام صفحات

3- اصل کارت ملی و 2سری تصویر

4- اصل گواهی پایان طرح نیروی انسانی ویا معافیت از طرح

*پذیرفته شدگانی کــه مطابق مقررات ملزم به اتمام خدمات قانونی(طرح نیروی انسا نی وخدمت نظام وظیفه) تا تـاریخ 1396/6/31   می باشند گواهی پایان خدمات قانونی تا تاریخ مقرر را ارائه نمایند.

5 - اصل کارت پایان خدمت وظیفه ویا معافیت( برا ی آقایان )و 2 سری تصویر

*پذیرفته شدگان مشمول نظام وظیفه (سهمیه های رزمندگان ،رتبه اول ,استعداد درخشان ومتاهلین)باید دفترچه آماده به خدمت بدون مهر غیبت وبا تاریخ معتبر را ارائه نمایند.

6 - اصل پروانه دائم پزشکی و2 سری تصویر

7- نامه تسویه حساب صندوق رفاه دانشجویان

8- تصویر آخرین حکم استخدامی ،وارائه نامه موافقت بدون قید وشرط سازمان محل خدمت با ادامه تحصیل , حکم مرخصی بدون حقوق ویا ماموریت آموزشی از تاریخ شروع دوره  تا پایان دوره دستیاری

9- اصل مدارک مربو ط به سهمیه قبولی براساس مندرجات راهنماها ودستور العمل هاي مرتبط

10- گواهی فراغت از تحصیل تا تاریخ 96/6/31 برای پذیرفته شدگان سهمیه های رتبه اول ،استعداد های درخشان و متاهلین.

11- گواهی رتبه از دانشگاه محل تحصیل پذیرفته شدگان سهمیه رتبه های برتر

12- ارائه اصل سند تعهد محضری با توجه به سهمیه قبولی(جهت اطلاع از نحوه تنظیم سند با کارشناس مربوطه آقای امین الله جهانتیغ با شماره تلفن   09155434253  تماس حاصل نمائید )

مدارک لازم جهت  اخذ تعهد محضری در دفاتر اسناد رسمی   :   ( جهت دانلود فرمهای تعهد محضری کلیک بفرمایید )

الف- فرم تعهد کامل شده

ب- اصل كارت ملي و شناسنامه متعهد به همراه تصوير آن ها

ج- اصل كارت ملي و شناسنامه ضامنين به همراه تصوير آن ها

د- كپي برابر اصل آخرين حكم كارگزيني (سال جاری) ضامنين( دو نفر كارمند رسمي قطعي شاغل در دستگاههاي دولتی )

تبصره1- وضعیت استخدامی مندرج در حکم کارگزینی ضامنین، مي بايست رسمی قطعی باشد. لذا ضمانت کارمندان قراردادی، پیمانی و ... مورد قبول نمی باشد.

تبصره 2- ضامنین می بایست شاغل باشند.( ضمانت بازنشستگان محترم، مورد قبول نمی باشد.   )

تبصره 3- ضامنین می بایست کارمند دولت باشند. لذا ضمانت کارکنان شرکت ها و موسسات خصوصي و عمومی و دانشگاه آزاد اسلامی، موسسات غیر انتفاعی و ... مورد پذیرش نمی باشد.

تبصره 4- صرفاً حکم کارگزینی مورد پذیرش می باشد و ارائه فیش حقوقی مورد پذیرش نیست.

پس از تنظيم سند تعهد در دفترخانه اسناد رسمی، سند تنظيمي از دفتر خانه اخذ  و به همراه مدارک ذیل، به دفتر امور حقوقی دانشگاه مراجعه نمایید:

الف-  اصل سند تعهد محضری و تصویر آن

ب- تصویر كارت ملي و شناسنامه متعهد

ج- تصویر كارت ملي و شناسنامه ضامنين

د- كپي برابر اصل آخرين حكم كارگزيني (سال جاری) ضامنين( دو نفر كارمند رسمي قطعي شاغل در دستگاههاي دولتي(

مدارک لازم جهت سپردن وثیقه ملکی :

1 – تصویر کارت ملی متعهد

2 – تصویر برابر با اصل کارت ملی ضامن ( مالک ملک )

3 – اصل و تصویر سند ملک مورد نظر با مشخصات ذیل :

الف- ششدانگ باشد ( مشاع نباشد )

ب- در رهن بانک نباشد

ج-واحد مسکونی باشد ( تجاری ، در حال ساخت ، زمین و باغ نباشد )

د – بلامعارض باشد

ه – ملکی باشد

13- نامه موافقت ارتش جمهوری اسلامی ، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ، ونیروی انتظامی با شروع دوره دستیاران کادر ثابت نیروی نظامی وانتظامی به انضمام تصویر تعهد اخذ شده توسط سازمان مربوطه

14- تکمیل دو نسخه فرم گزینش (جهت دریافت فرم مربوطه روی لینک ذیل کلیک  نمائید )

15 تصویر کارنامه علمی قبولی ( با ذکر نمره قبولی و رتبه و... )

****  شروع به آموزش پذيرفته شدگان آزمون پذيرش دستيار تخصصي  مورخ 96/06/14  میباشد .

تبصره : شروع به آموزش پذيرفته شدگان آزمون پذيرش دستيار تخصصي که تا تاریخ 96/06/31 مشغول به تحصیل می باشند ،  مورخ 96/07/01  میباشد .

توجه :

كسانيكه موفق به تكميل مدارك و تائيد نهايي ثبت نام نگردند به هيچ وجه به گروه هاي آموزشي جهت شروع دوره معرفي نخواهند شد و عدم ثبت نام آنها نيز جهت معرفي جايگزين به وزارت متبوع اعلام خواهد شد.

عـــدم ثبت نام در موعد مقرر و یا عدم شروع به آموزش در زمانهای اعلام شده و نیز اعلام انصراف پس از شروع به آموزش جهت پذیرفته شدگان به منزله انصراف قطعی فرد پذیرفته شده محسوب شده و این گروه از افراد مجاز به شرکت در آزمون پذیرش دستیار سال آینده ( دوره چهل و پنجم ) نمی باشند .

مدیریت امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه

تاریخ درج خبر : يکشنبه ٥ شهريور ١٣٩٦ ١٢:٢١