دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان

آگهی برنامه جذب دستیار پژوهش سرباز

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

معاونت تحقیقات و فناوری

احتراما" به استحضار می رساند معاونت تحقیقات و فناوری وزارتخانه در راستای راهبردهای کلان و اقدامات ملی سند راهبردی کشور در امور نخبگان (مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی- سال 1391) و بر اساس توافق با دفتر ثبت نام پیام آوران بهداشت وزارت متبوع، سالیانه تعداد محدودی از فارغ التحصیلان برجسته گروه پزشکی (فارغ التحصیلان پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی عمومی، PhD در رشته های علوم پزشکی و کارشناسی ارشد علوم پایه) را با عنوان" دستیاران پژوهشی سرباز" در مراکز تحقیقاتی مصوب وزارت بهداشت جذب می کند تا دوره نظام وظیفه خود را در این مراکز سپری کنند، از علاقمندان و واجدین شرایط دعوت بعمل می آید جهت کسب آگاهی و اطلاعات بیشتر به سامانه برنامه به نشانی http://rap.hbi.ir مراجعه نمایند. (لازم به ذکر است در حال حاضر ستاد نیروهای مسلح با جذب دستیار پژوهش سرباز در مراکز تحقیقاتی استان تهران، استان گیلان، استان مازندران، استان قم، استان قزوین، استان سمنان، استان مرکزی، استان زنجان، استان البرز، استان اصفهان، شهر تبریز، شهر شیراز و شهر مشهد موافقت نکرده است. هرگونه تغییر در پذیرش شهرها در خبرهای صفحه نخست سامانه برنامه درج و به روز رسانی خواهد شد).

1396/06/05

حضور معاون بهداشتی دانشگاه در نقطه صفر مرزی میرجاوه ....تاکید بر تقویت ارائه خدمات سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در پست مراقبت مرزی درجه یک کشور
بهره برداری اولیه از کلینیک جدید بیمارستان بهاران با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان؛ ویزیت ماهیانه 6 هزار بیمار در کلینیک این بیمارستان
بازدید معاون بهداشتی دانشگاه از مراکز خدمات جامع سلامت میرجاوه ...راه اندازی مرکز جامع خدمات آموزشی تیم های اجرایی سلامت در آینده ای نزدیک در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
معاون بهداشتی دانشگاه در کمیته کاهش آسیب عنوان کرد : تعدیل برخی از مراکز گذری کاهش آسیب بدلیل عدم کارایی وسطح کیفی مطلوب در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
پی نوشت خدمت
وخامت حال یک نفر از مسمومین نشت گاز زاهدان
مشارکت حوزه معاونت اجتماعی دانشگاه در توزیع سبد غذائی حمایتی در حاشیه شهر
بی احتیاطی و نشت گاز در زاهدان قربانی گرفت
قابل توجه همکاران عضو جامعه ایثارگر ان دانشگاه
برگزاری مرحله مقدماتی بخش های آوایی و کتبی بیست وسومین جشنواره قرآن وعترت دانشگاه های علوم پزشکی همزمان با سراسر کشور در دانشگاه علوم پزشکی در زاهدان
مرکز درمان ناباروری مولود؛ خانه امید زوجین نابارور استان سیستان و بلوچستان و تشکیل پرونده 1700 زوج نابارور در این مرکز
اختتامیه جشنوار مسابقات ورزشی دانشجویان به مناسبت هفته خوابگاهها وجام رمضان
معاون بهداشتی دانشگاه در کارگاه بیماریهای منتقله از آب وغذا ...ارائه خدمات سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به 330 هزار تبعه افغانی وپاکستانی در سال 96
با تکمیل چرخه درمان بیماران سرطانی در سیستان و بلوچستان یک گام به تحقق عدالت در سلامت نزدیک شده ایم
ضرایب اختصاص کادر پرستاری به بیمارستان ها تعداد تخت فعال است
دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نماد واقعی افتخار به گذشته و امید به آینده است
روز رسانه ای دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
بهره برداری اولیه از 2 بخش مراقبت های ویژه در زاهدان
معاون اجرایی مرکز بهداشت استان در مراسم معارفه سرپرست مرکز بهداشت میرجاوه؛ دسترسی آسانتر به خدمات سلامت محور اصلی فعالیت ها و برنامه های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان است.
حضور فعال تکنسین های اورژانس 115 در کنار نماز گزاران عید سعید فطر