دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان

اولین همایش استانی آموزش وسلامت عابران پیاده با رونمایی از دوطرح سفیر سلامت همیار پلیس وسفیر سلامت سرباز با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان وپلیس راهور استان برگزار گردید.

دکتر طباطبایی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در این همایش اظهار داشت :یکی از برنامه های مهم  سازمان جهانی بهداشت کاهش 50 درصدی تلفات جاده ای و آسیبهای بعدی ناشی از آن تا سال 2020 می باشد وبر اساس تحقیقات وافزایش وسایط نقلیه صدمات تصادفات رانندگی بعنوان سومین عامل مرگ ومیر در جهان می باشد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان مشارکت مردم و آموزش در مسیر ارتقای فرهنگ ترافیکی را یکی از مهمترین عوامل کاهش صدمات ترافیکی عنوان کرد وافزود در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با مشارکت پلیس راهورتلاش خواهیم کرد  برنامه های آموزشی سلامت محور با هدف کاهش حوادث ترافیکی با بهره گیری از سفیران سلامت را اجرایی نماییم.

معاون بهداشتی دانشگاه تصریح کرد :در حال حاضر حوادث ترافیکی سومین عامل مرگ ومیر در کشور است بطوریکه در 10سال گذشته 210678 نفر بر اثر حوادث ترافیکی در کشور جان خودشان را از دست داده اند و بر اساس گزارش مرکز پژوهشهای مجلس روزانه 32 میلیارد تومان ضرر اقتصادی ناشی از تصادفات را در کشور متحمل می شویم .

سرهنگ نامدرست رئیس پلیس رئیس پلیس راهور استان نیز در این همایش اظهار داشت : در استان 48 درصد فوت شدگان درون شهری را عابرین پیاده تشکیل می دهند  که با برنامه های آموزشی ومشارکتی با دانشگاه علوم پزشکی زاهدان وبا مشارکت  سفیران سلامت  در زمینه کاهش حوادث ترافیکی گامهای موثری بر خواهیم داشت .

لازم به ذکر است :سفیران سلامت سرباز وسفیران سلامت دانش آموز همیار پلیس با آموزش به مردم (رانندگان وعابران پیاده ) در زمینه ترویج فرهنگ سلامت با محوریت کاهش حوادث ترافیکی تلاش خواهند کرد .

امتحانی25 بهمن 96

روابط عمومی وامور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

1396/11/25

یادداشت های ماهیانه رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به مناسبت حماسه سوم خردادماه:
ورزشکاران وعده غذایی سحری را حذف نکنند
استقلال مالی و مدیریتی کلینیک ویژه سلامت زاهدان
قابل توجه متقاضیان نقل انتقال
قابل توجه کارکنان شاغل، بازنشسته و مستمری بگیران دانشگاه
بر خلاف باور عمومی تشخیص قارچ های خوراکی از انواع سمی آن توسط مردم عادی امکان پذیر نیست
کشف و معدوم سازی 4800 بطری نوشیدنی تاریخ مصرف گذشته در زاهدان
شناسایی حدود 16 هزار فرد مبتلا به پرفشاری خون در قالب اجرای طرح تحول نظام سلامت
تفکیک زباله های عفونی از مبداء راهکاری کلیدی برای کاهش تبعات زباله های عفونی است
انجام بیش از 817 مورد پیوند قرنیه در بیمارستان فوق تخصصی چشم پزشکی الزهرا(س) زاهدان
بسیج دانشجویی پیشانی تمامی فعالیتهای مذهبی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی در دانشگاه هاست .
مسابقه فتح خرمشهر به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر (فقط مخصوص بانوان)
روابط عمومی/تشدید نظارتهای بهداشت محیطی در ماه مبارک رمضان ...از خرید زلوبیا بامیه با رنگ تیره پرهیز کنید.
ادامه ارائه خدمات تخصصی دندانپزشکی در کلینیک ویژه دانشکده دندانپزشکی زاهدان در ماه مبارک رمضان
بررسی و داوری 10 طرح و ایده فن آورانه در سومین جلسه شورای فن آوری دانشگاه علوم پزشکی ز اهدان
برگزاری نخستین کارگروه کاهش تصدی گری و برون سپاری دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اولویت درخواست های واحد های دور از مرکز
ارزیابی برنامه های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برای استقبال اززائرین اربعین حسینی