اولین همایش استانی آموزش وسلامت عابران پیاده با رونمایی از دوطرح سفیر سلامت همیار پلیس وسفیر سلامت سرباز با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان وپلیس راهور استان برگزار گردید.

دکتر طباطبایی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در این همایش اظهار داشت :یکی از برنامه های مهم  سازمان جهانی بهداشت کاهش 50 درصدی تلفات جاده ای و آسیبهای بعدی ناشی از آن تا سال 2020 می باشد وبر اساس تحقیقات وافزایش وسایط نقلیه صدمات تصادفات رانندگی بعنوان سومین عامل مرگ ومیر در جهان می باشد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان مشارکت مردم و آموزش در مسیر ارتقای فرهنگ ترافیکی را یکی از مهمترین عوامل کاهش صدمات ترافیکی عنوان کرد وافزود در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با مشارکت پلیس راهورتلاش خواهیم کرد  برنامه های آموزشی سلامت محور با هدف کاهش حوادث ترافیکی با بهره گیری از سفیران سلامت را اجرایی نماییم.

معاون بهداشتی دانشگاه تصریح کرد :در حال حاضر حوادث ترافیکی سومین عامل مرگ ومیر در کشور است بطوریکه در 10سال گذشته 210678 نفر بر اثر حوادث ترافیکی در کشور جان خودشان را از دست داده اند و بر اساس گزارش مرکز پژوهشهای مجلس روزانه 32 میلیارد تومان ضرر اقتصادی ناشی از تصادفات را در کشور متحمل می شویم .

سرهنگ نامدرست رئیس پلیس رئیس پلیس راهور استان نیز در این همایش اظهار داشت : در استان 48 درصد فوت شدگان درون شهری را عابرین پیاده تشکیل می دهند  که با برنامه های آموزشی ومشارکتی با دانشگاه علوم پزشکی زاهدان وبا مشارکت  سفیران سلامت  در زمینه کاهش حوادث ترافیکی گامهای موثری بر خواهیم داشت .

لازم به ذکر است :سفیران سلامت سرباز وسفیران سلامت دانش آموز همیار پلیس با آموزش به مردم (رانندگان وعابران پیاده ) در زمینه ترویج فرهنگ سلامت با محوریت کاهش حوادث ترافیکی تلاش خواهند کرد .

امتحانی25 بهمن 96

روابط عمومی وامور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

1396/11/25

تشکیل دبیرخانه شورای اجتماعی سلامت با حضور مسئولان و کارشناسان معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و شهرداری
آغاز برنامه آموزشی مدیریت استرس، برای دانش آموزان پایه دوازدهم و کنکوری های استان، حرکتی زیبا وماندگار از گروه سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
سخنرانی به زبان انگلیسی توسط آقای دکتر حسین باقری _ عضو هیئت علمی گروه زبان روز چهارشنبه 25 مهرماه، ساعت 13 تا 14 موضوع : Creativity مکان : سالن اجتماعات پردیس
انعقاد قرارداد همکاری با یک شرکت دانش بنیان جهت استفاده از دستاوردهای تحقیقاتی خاص خود در توسعه و نگهداشت فضای سبز
بازدید معاون بهداشتی دانشگاه ورئیس فوریتهای دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از روند ارائه خدمات سلامت به زوار پاکستانی در مرز میرجاوه...بیش از 100 نفر از تیم های بهداشت ،درمان واورژانس 115 وداوطلبان سلامت به زوار پاکستانی خدمات سلامت ارائه می کنند.
برخورد ریشه ای با آسیب به جای آسیب دیده برنامه ای موفق در پیشگیری از اعتیاد به مواد مخدر و ترویج خود مراقبتی
مراسم پرفیض دعای کمیل
موفقیت نظام سلامت استان در کاهش شاخص های ابتلاء به بیماری ها و افزایش کمی و ارتقاء کیفی زیرساخت های ارائه خدمت ثمره ی گام های استوار فرزندان انقلاب در چهل سال گذشته
قابل توجه اعضای هیات علمی دانشگاه
برنامه بهبود تغذیه جامعه زنان روستایی استان با آموزش کاشت وایجاد باغچه های خانگی
موفقیتهای امروز عرصه سلامت استان ثمره همت دیروز شما فرهیختگان وبازنشستگان پرتلاش است
بازگشت دستگاه پرتو درمانی بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) زاهدان به چرخه خدمت؛ دو شیفته شدن بخش رادیوتراپی این بیمارستان جهت ارائه خدمت فوری به بیماران
تاکنون 10 هزار نفر از زوار پاکستانی اربعین از طریق استان سیستان و بلوچستان راهی کربلای معلی شده اند
کسب چهار رتبه برتر توسط دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در بیست و سومین دوره جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان دانشگاه های علوم پزشکی کشور
توسعه همکاری های مشترک دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و دانشگاه سیستان و بلوچستان در راستای کاهش آسیب های اجتماعی و ارتقاء سواد سلامت مردم
شروع رسمی دوران تحصیل 51 دستیار تخصصی در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
معرفی رشته جدید ورزشی در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
اطلاعیه 2 : قابل توجه معرفی شدگان مرحله اول رشته های نیمه متمرکز کنکور سراسری سال 1397
با اهداء اعضاء ۲۰ درصد از بیماران مرگ مغزی، مشکل تمام بیماران نیازمند به پیوند در کشور برطرف خواهد شد.
نشست مشترک شهردار زاهدان با معاونین دانشگاه علوم پزشکی زاهدان