اخبار > روابط عمومی/معاون فنی مرکز بهداشت استان در مراسم نماز جمعه مهرستان عنوان کرد: نزدیک به نیمی از پروژه های مصوب سفر وزیر بهداشت در مهرستان به بهره برداری رسیده است.

نیمی از 21 پروژه بهداشتی ودرمانی شهرستان مهرستان مصوب سفر مقام عالی وزارت به استان سیستان وبلوچستان به بهره برداری رسیده است.

دکترمهدی زنگنه معاون فنی مرکز بهداشت استان روز جمعه 20بهمن ماه با حضور درجمع نمازگزاران  شهرستان مهرستان ضمن تبریک سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد :پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران تحول عظیمی در همه عرصه های اجتماعی،اقتصادی ،فرهنگی ونظام سلامت کشور بوجود آمده است.

معاون فنی مرکز بهداشت استان با اشاره به  دستاوردهای نظام سلامت در سالهای اخیر در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و توجه و علاقه فراوان وزیر بهداشت به استان س و ب بویژه مردم عزیز منطقه سراوان را نعمتی بزرگ برای نظام سلامت دانست که این توجه منجر به ۷ بار حضور شبانه روزی دکتر قاضی زاده هاشمی در کمتر از ۴ سال به استان گردیده است .

دکتر زنگنه تصریح کرد: ۱۸۰ پروژه بهداشتی ودرمانی پس از سفر چهارم وزیر  بهداشت به استان به تصویب رسید که ۲۱ پروژه از این مصوبات مربوط به شهرستان مهرستان است که تا کنون نزدیک به نیمی از آنها به بهره برداری رسیده و مابقی آنها تا نیمه سال بعد به اتمام خواهد رسید.

وی خاطرنشان کرد : با تلاش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برنامه حضور متخصصین اعصاب، داخلی و پوست هفته ای یکبار به مرکز درمان بستر مهرستان از دو ماه قبل آغاز شده و قرار است این حضور با تعداد متخصصین بیشتر و در روزهای کاری بیشتری در آینده نیز ادامه یابد.

امتحانی24 بهمن 96

روابط عمومی وامور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

1396/11/24

اسامی پژوهشگران منتخب و برگزیده گان دانشگاه
معاون بهداشتی دانشگاه در میرجاوه عنوان کرد: ناب ترین فرصت اجتماعی شدن سلامت، بهره مندی از مشارکت 10 هزارداوطلب سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
قابل توجه کارکنان دانشگاه / تورهای گردشگری و تفریحی کیش و قشم
انتصاب سرپرست مدیریت منابع انسانی دانشگاه
پیام معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به مناسبت هفته پژوهش،
به صدا در آمدن زنگ پژوهش در دبیرستان دخترانه نرجس زاهدان
پیام تسلیت و ابراز همدردی سرپرست روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و مدیر شبکه بهداشت ودرمان خاش، در پی درگذشت مرحوم دارایی خبرنگار واحد مرکزی خبر شهرستان خاش
تیم بدمینتون بانوان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان حائز مقام قهرمانی مسابقات بدمینتون منتخب کارکنان دولت
طرح عاری از پوسیدگی دندان برای 16 هزار دانش آموز پایه ششم ابتدائی در مراکز خدمات جامع سلامت ...والدین محترم در اجرای طرح همکاری نمایند.
حضور فرزندانم بعنوان داوطلبان سلامت، خود نمودی از اتحاد و همدلی مسلمانان در راستای اهداف مشترک و حفاظت از آرمان های انقلاب اسلامی ایران است.
عارضه نخاعی دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، حاصل بی احتیاطی در رانندگی
نقش موثر دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در تولید علم کشور با تولید 400 مقاله در سال 97 ودرخشش 10 نفر از اساتید دانشگاه در ردیف پژوهشگران برترکشور
مرکز مطالعه سلامت(کوهورت) زاهدان سند توانمندی های پژوهشی و محققان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان است.
گردهمایی برای پیشگیری از HIV ومشارکت داوطلبانه سلامت
بیانیه 9797
حضور پرشور و بی سابقه دانشجویان در برنامه های ورزشی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
فراخوان پذیرش فراگیر بهورزی