اخبار > روابط عمومی/ارتقای سلامت زندانیان از برنامه های ویژه طرح تحول سلامت...تقدیرمعاون سلامت زندانهای کشور از معاون بهداشتی دانشگاه به دلیل ارائه خدمات سلامت به زندانیان استان

نشست منطقه ای سلامت زندانیان با حضور جمعی از مسئولین در زاهدان برگزار شد ودر این مراسم از معاون بهداشتی دانشگاه به دلیل مشارکت در ارائه خدمات سلامت به زندانیان تقدیر شد.

دکترسید مهدی  طباطبایی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان درنشست منطقه ای سلامت زندانیان اظهار داشت: نگاه سلامت نگاهی ملی وجهانی است و سلامت  حق همه انسانهاست و نگاه عدالت محور ارتقاء سلامت مربوط به همه اقشار جامعه و شعارهمه  دست اندرکاران عرصه سلامت است.

معاون بهداشتی دانشگاه ، از زندانها بعنوان مراکز جمعیتی حساس جامعه یاد کرد، که لازم است به سلامت آنان توجه خاص شود وارتقای سلامت زندانیان وتوجه سیاستگزاران سلامت به زندانیان  از برنامه های ویژه طرح تحول سلامت است.

وی ادامه داد: متولیان زندانها مسئول حفظ سلامت زندانیان هستند و به دلیل آسیب پذیر بودن این قشر از جامعه کنترل  و حفظ سلامت آنان باید با برنامه ای خاص پیگیری شود در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر نامه های پیشگیری وکنترل بیماریها وارتقای وضعیت بهداشت محیط زندانها با مشارکت بهداشت ودرمان زندانها در حال اجراست.

روابط عمومی وامور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

1396/11/21

اسامی پژوهشگران منتخب و برگزیده گان دانشگاه
معاون بهداشتی دانشگاه در میرجاوه عنوان کرد: ناب ترین فرصت اجتماعی شدن سلامت، بهره مندی از مشارکت 10 هزارداوطلب سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
قابل توجه کارکنان دانشگاه / تورهای گردشگری و تفریحی کیش و قشم
انتصاب سرپرست مدیریت منابع انسانی دانشگاه
پیام معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به مناسبت هفته پژوهش،
به صدا در آمدن زنگ پژوهش در دبیرستان دخترانه نرجس زاهدان
پیام تسلیت و ابراز همدردی سرپرست روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و مدیر شبکه بهداشت ودرمان خاش، در پی درگذشت مرحوم دارایی خبرنگار واحد مرکزی خبر شهرستان خاش
تیم بدمینتون بانوان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان حائز مقام قهرمانی مسابقات بدمینتون منتخب کارکنان دولت
طرح عاری از پوسیدگی دندان برای 16 هزار دانش آموز پایه ششم ابتدائی در مراکز خدمات جامع سلامت ...والدین محترم در اجرای طرح همکاری نمایند.
حضور فرزندانم بعنوان داوطلبان سلامت، خود نمودی از اتحاد و همدلی مسلمانان در راستای اهداف مشترک و حفاظت از آرمان های انقلاب اسلامی ایران است.
عارضه نخاعی دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، حاصل بی احتیاطی در رانندگی
نقش موثر دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در تولید علم کشور با تولید 400 مقاله در سال 97 ودرخشش 10 نفر از اساتید دانشگاه در ردیف پژوهشگران برترکشور
مرکز مطالعه سلامت(کوهورت) زاهدان سند توانمندی های پژوهشی و محققان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان است.
گردهمایی برای پیشگیری از HIV ومشارکت داوطلبانه سلامت
بیانیه 9797
حضور پرشور و بی سابقه دانشجویان در برنامه های ورزشی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
فراخوان پذیرش فراگیر بهورزی