دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان

اخبار > روابط عمومی/ آغاز برنامه های بسیج ملی تغذیه در استان با شعار چاقی یا سلامتی انتخاب با شماست

به مناسبت آغاز بسیج ملی تغذیه با شعار پیشگیری ودرمان چاقی برنامه های آموزشی، غربالگری ،مشاوره تغذیه ،وانجام برخی آزمایشات قند وچربی در برخی ازنهادهای استان ومعاونت بهداشتی آغاز گردید .

به گزارش روابط عمومی: دکتر سید مهدی طباطبایی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در مراسم آموزشی تغذیه سالم وپیشگیری از چاقی عنوان کرد روند هشدار دهنده و رو به گسترش اضافه وزن و چاقي و بيماري هاي غيرواگير مرتبط با آن و پيامدهاي زيانبار آن از مهمترين مشكلات بهداشتي عمومي در كشورهاي توسعه يافته و در حال توسعه بشمار مي رود و بر اساس آمار سازمان بهداشت جهاني حدود دو ميليارد نفر بزرگسال دچار اضافه وزن و 650 ميليون نفر در جهان چاق مي باشند.

وی ادامه داد : چاقي و اضافه وزن يكي از عوامل مهم و موثر در بروز بيماريهاي غير واگير مرتبط با تغذيه است،كه بدنبال تغيير در الگوي مصرف غذايي، مصرف بي رويه مواد قندي و چربيها، غذاهاي چرب و سرخ شده، فست فودها و كم تحركي منجر به اضافه وزن و چاقي شده و خطر بروز بيماريهاي غير واگير از جمله بيماريهاي قلبي عروقي، ديابت، سرطان، فشار خون بالا، ديس ليپيد مي و ...را افزايش مي دهد.

وی تصریح کرد : به مناسبت آغاز بسیج ملی تغذیه از 30-15دیماه با شعار پیشگیری از چاقی با تغذیه در کشور آغاز گردیده است که به تبع آن در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برنامه های تن سنجی ،اندازه گیری قد و وزن،غربالگری ومشاوره تغذیه و انجام تست های قند خون وچربی برای  افراد در حال انجام می باشد .

وی از همه مردم خواست به منظور غربالگری ومشاوره های تغذیه واطلاع از وضعیت سلامت خودشان به مراکز جامع سلامت مراجعه نمایند .و ورزش وتحرک کافی را در برنامه های کاری خودشان قرار دهند .

امتحانی 20دیماه96

روابط عمومی وروابط بین الملل دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

1396/10/20

اعزام کلینیک های سیار دندان پزشکی به مناطق محروم روستاهای شهرستان خاش وسراوان
معاون بهداشتی دانشگاه خبرداد : آغاز اجرای برنامه کنترل عفونت در سطح یک ارائه خدمات بهداشتی، دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
معاون اجرایی مرکز بهداشت استان در میرجاوه عنوان کرد : نظارتهای بهداشت محیطی بر کنترل کیفی آب ومواد غذایی عامل بازدارنده شیوع بیماریهاست.
بازگشت دستگاه MRI بيمارستان علي ابن ابيطالب(ع) به چرخه خدمت
ارائه خدمات تشخیصی به 2800 نفر از مراجعان در بیمارستان علی ابن ابیطالب (ع) زاهدان
آغاز به کار همایش کشوری پیوند اعضا با هدف ترویج فرهنگ اهدای عضو در استان سیستان وبلوچستان
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان همراه خیرین سلامت برای انجام اعمال جراحی شکاف کام و لب در بیمارستان امام علی (ع) بجنورد
برگزاری مرحله کشوری بخش کتبی بیست و سومین جشنواره قرآن و عترت در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
معاون فنی مرکز بهداشت استان عنوان کرد: آموزشهای عملی بصورت ایفای نقش، لازمه ارتقای مهارت ارائه دهندگان خدمات سلامت سطح یک
پیشنهاد معاون امور اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به صدا و سیمای مرکز استان؛ نذر سلامت با هدف ارتقاء سواد و شاخص های سلامت در استان
موفقیت دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در کسب سه مدال، در دهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور
بازدید معاون غذا و دارو دانشگاه از داروخانه های شبانه روزی زاهدان
اختصاص دو درصد سود سالیانه یک مجموعه صنعتی با مدیریت یک هم استانی مقیم مشهد به مجمع خیرین سلامت استان سیستان و بلوچستان
کمک خیرین در افزایش سواد سلامت یکی از نیاز های بزرگ برای توسعه سلامت و پیشگیری از بیماری ها
همه باید برای کاهش آلام بیماران و ارتقاء سلامت در استان سیستان و بلوچستان دست در دست هم دهیم
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در همایش بزرگ هم استانی های مقیم خراسان رضوی:
..............................
اجرای راند دوم عملیات سمپاشی مالاریا در شهرهای سوران وسراوان ...سم پاشی 80 کانون پرخطرمالاریا
سیستان و بلوچستانی های مقیم مشهد هم پیمان با هم برای کاهش آلام بیماران نیازمند و ارتقاء زیرساختهای بهداشتی و درمانی
معاون بهداشتی دانشگاه درنشست مشترک با مدیر کل زندانهای استان: لازمه تحقق عدالت در سلامت ارائه خدمات سلامت برابر به همه افراد چه در زندان ،چه در نقاط دوردست وشهرها ومراکز استانهاست .