دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان

اخبار > روابط عمومی/ آغاز برنامه های بسیج ملی تغذیه در استان با شعار چاقی یا سلامتی انتخاب با شماست

به مناسبت آغاز بسیج ملی تغذیه با شعار پیشگیری ودرمان چاقی برنامه های آموزشی، غربالگری ،مشاوره تغذیه ،وانجام برخی آزمایشات قند وچربی در برخی ازنهادهای استان ومعاونت بهداشتی آغاز گردید .

به گزارش روابط عمومی: دکتر سید مهدی طباطبایی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در مراسم آموزشی تغذیه سالم وپیشگیری از چاقی عنوان کرد روند هشدار دهنده و رو به گسترش اضافه وزن و چاقي و بيماري هاي غيرواگير مرتبط با آن و پيامدهاي زيانبار آن از مهمترين مشكلات بهداشتي عمومي در كشورهاي توسعه يافته و در حال توسعه بشمار مي رود و بر اساس آمار سازمان بهداشت جهاني حدود دو ميليارد نفر بزرگسال دچار اضافه وزن و 650 ميليون نفر در جهان چاق مي باشند.

وی ادامه داد : چاقي و اضافه وزن يكي از عوامل مهم و موثر در بروز بيماريهاي غير واگير مرتبط با تغذيه است،كه بدنبال تغيير در الگوي مصرف غذايي، مصرف بي رويه مواد قندي و چربيها، غذاهاي چرب و سرخ شده، فست فودها و كم تحركي منجر به اضافه وزن و چاقي شده و خطر بروز بيماريهاي غير واگير از جمله بيماريهاي قلبي عروقي، ديابت، سرطان، فشار خون بالا، ديس ليپيد مي و ...را افزايش مي دهد.

وی تصریح کرد : به مناسبت آغاز بسیج ملی تغذیه از 30-15دیماه با شعار پیشگیری از چاقی با تغذیه در کشور آغاز گردیده است که به تبع آن در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برنامه های تن سنجی ،اندازه گیری قد و وزن،غربالگری ومشاوره تغذیه و انجام تست های قند خون وچربی برای  افراد در حال انجام می باشد .

وی از همه مردم خواست به منظور غربالگری ومشاوره های تغذیه واطلاع از وضعیت سلامت خودشان به مراکز جامع سلامت مراجعه نمایند .و ورزش وتحرک کافی را در برنامه های کاری خودشان قرار دهند .

امتحانی 20دیماه96

روابط عمومی وروابط بین الملل دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

1396/10/20

پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به مناسبت حماسه سوم خردادماه:
ورزشکاران وعده غذایی سحری را حذف نکنند
استقلال مالی و مدیریتی کلینیک ویژه سلامت زاهدان
قابل توجه متقاضیان نقل انتقال
قابل توجه کارکنان شاغل، بازنشسته و مستمری بگیران دانشگاه
بر خلاف باور عمومی تشخیص قارچ های خوراکی از انواع سمی آن توسط مردم عادی امکان پذیر نیست
کشف و معدوم سازی 4800 بطری نوشیدنی تاریخ مصرف گذشته در زاهدان
شناسایی حدود 16 هزار فرد مبتلا به پرفشاری خون در قالب اجرای طرح تحول نظام سلامت
تفکیک زباله های عفونی از مبداء راهکاری کلیدی برای کاهش تبعات زباله های عفونی است
انجام بیش از 817 مورد پیوند قرنیه در بیمارستان فوق تخصصی چشم پزشکی الزهرا(س) زاهدان
بسیج دانشجویی پیشانی تمامی فعالیتهای مذهبی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی در دانشگاه هاست .
مسابقه فتح خرمشهر به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر (فقط مخصوص بانوان)
روابط عمومی/تشدید نظارتهای بهداشت محیطی در ماه مبارک رمضان ...از خرید زلوبیا بامیه با رنگ تیره پرهیز کنید.
ادامه ارائه خدمات تخصصی دندانپزشکی در کلینیک ویژه دانشکده دندانپزشکی زاهدان در ماه مبارک رمضان
بررسی و داوری 10 طرح و ایده فن آورانه در سومین جلسه شورای فن آوری دانشگاه علوم پزشکی ز اهدان
برگزاری نخستین کارگروه کاهش تصدی گری و برون سپاری دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اولویت درخواست های واحد های دور از مرکز
ارزیابی برنامه های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برای استقبال اززائرین اربعین حسینی