اخبار > روابط عمومی/ آغاز برنامه های بسیج ملی تغذیه در استان با شعار چاقی یا سلامتی انتخاب با شماست

به مناسبت آغاز بسیج ملی تغذیه با شعار پیشگیری ودرمان چاقی برنامه های آموزشی، غربالگری ،مشاوره تغذیه ،وانجام برخی آزمایشات قند وچربی در برخی ازنهادهای استان ومعاونت بهداشتی آغاز گردید .

به گزارش روابط عمومی: دکتر سید مهدی طباطبایی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در مراسم آموزشی تغذیه سالم وپیشگیری از چاقی عنوان کرد روند هشدار دهنده و رو به گسترش اضافه وزن و چاقي و بيماري هاي غيرواگير مرتبط با آن و پيامدهاي زيانبار آن از مهمترين مشكلات بهداشتي عمومي در كشورهاي توسعه يافته و در حال توسعه بشمار مي رود و بر اساس آمار سازمان بهداشت جهاني حدود دو ميليارد نفر بزرگسال دچار اضافه وزن و 650 ميليون نفر در جهان چاق مي باشند.

وی ادامه داد : چاقي و اضافه وزن يكي از عوامل مهم و موثر در بروز بيماريهاي غير واگير مرتبط با تغذيه است،كه بدنبال تغيير در الگوي مصرف غذايي، مصرف بي رويه مواد قندي و چربيها، غذاهاي چرب و سرخ شده، فست فودها و كم تحركي منجر به اضافه وزن و چاقي شده و خطر بروز بيماريهاي غير واگير از جمله بيماريهاي قلبي عروقي، ديابت، سرطان، فشار خون بالا، ديس ليپيد مي و ...را افزايش مي دهد.

وی تصریح کرد : به مناسبت آغاز بسیج ملی تغذیه از 30-15دیماه با شعار پیشگیری از چاقی با تغذیه در کشور آغاز گردیده است که به تبع آن در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برنامه های تن سنجی ،اندازه گیری قد و وزن،غربالگری ومشاوره تغذیه و انجام تست های قند خون وچربی برای  افراد در حال انجام می باشد .

وی از همه مردم خواست به منظور غربالگری ومشاوره های تغذیه واطلاع از وضعیت سلامت خودشان به مراکز جامع سلامت مراجعه نمایند .و ورزش وتحرک کافی را در برنامه های کاری خودشان قرار دهند .

امتحانی 20دیماه96

روابط عمومی وروابط بین الملل دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

1396/10/20

مادر 37 ساله سراوانی پس از هشتمین زایمان خود به کما رفت
تشکیل دبیرخانه شورای اجتماعی سلامت با حضور مسئولان و کارشناسان معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و شهرداری
آغاز برنامه آموزشی مدیریت استرس، برای دانش آموزان پایه دوازدهم و کنکوری های استان، حرکتی زیبا وماندگار از گروه سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
سخنرانی به زبان انگلیسی توسط آقای دکتر حسین باقری _ عضو هیئت علمی گروه زبان روز چهارشنبه 25 مهرماه، ساعت 13 تا 14 موضوع : Creativity مکان : سالن اجتماعات پردیس
انعقاد قرارداد همکاری با یک شرکت دانش بنیان جهت استفاده از دستاوردهای تحقیقاتی خاص خود در توسعه و نگهداشت فضای سبز
بازدید معاون بهداشتی دانشگاه ورئیس فوریتهای دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از روند ارائه خدمات سلامت به زوار پاکستانی در مرز میرجاوه...بیش از 100 نفر از تیم های بهداشت ،درمان واورژانس 115 وداوطلبان سلامت به زوار پاکستانی خدمات سلامت ارائه می کنند.
برخورد ریشه ای با آسیب به جای آسیب دیده برنامه ای موفق در پیشگیری از اعتیاد به مواد مخدر و ترویج خود مراقبتی
مراسم پرفیض دعای کمیل
موفقیت نظام سلامت استان در کاهش شاخص های ابتلاء به بیماری ها و افزایش کمی و ارتقاء کیفی زیرساخت های ارائه خدمت ثمره ی گام های استوار فرزندان انقلاب در چهل سال گذشته
قابل توجه اعضای هیات علمی دانشگاه
برنامه بهبود تغذیه جامعه زنان روستایی استان با آموزش کاشت وایجاد باغچه های خانگی
موفقیتهای امروز عرصه سلامت استان ثمره همت دیروز شما فرهیختگان وبازنشستگان پرتلاش است
بازگشت دستگاه پرتو درمانی بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) زاهدان به چرخه خدمت؛ دو شیفته شدن بخش رادیوتراپی این بیمارستان جهت ارائه خدمت فوری به بیماران
تاکنون 10 هزار نفر از زوار پاکستانی اربعین از طریق استان سیستان و بلوچستان راهی کربلای معلی شده اند
کسب چهار رتبه برتر توسط دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در بیست و سومین دوره جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان دانشگاه های علوم پزشکی کشور
توسعه همکاری های مشترک دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و دانشگاه سیستان و بلوچستان در راستای کاهش آسیب های اجتماعی و ارتقاء سواد سلامت مردم
شروع رسمی دوران تحصیل 51 دستیار تخصصی در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
معرفی رشته جدید ورزشی در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
اطلاعیه 2 : قابل توجه معرفی شدگان مرحله اول رشته های نیمه متمرکز کنکور سراسری سال 1397
با اهداء اعضاء ۲۰ درصد از بیماران مرگ مغزی، مشکل تمام بیماران نیازمند به پیوند در کشور برطرف خواهد شد.