دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان

اخبار > تاثیر تغذیه نامناسب در ایام امتحانات بر کاهش تمرکز حواس و قابلیت یادگیری

خبــــر

تاثیر تغذیه نامناسب در ایام امتحانات بر کاهش تمرکز حواس و قابلیت یادگیری

تغذیه نامناسب در ایام امتحانات بر کاهش تمرکز حواس و قابلیت یادگیری تاثیرگذار است.

به گزارش روابط عمومی- مهندس مسعود فیروزکوهی کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با بیان این مطلب گفت: نوشیدن آب کافی، خودداری از صرف تنقلات، سوسیس و کالباس، چیپس و غذاهای پرچرب باید مورد توجه باشد.

وی ادامه داد: اگر مطالعه کافی برای هر درس در طول ترم وجود داشته باشد خوبست که شب امتحان خواب راحتی را تجربه کنید به این جهت مصرف یک لیوان ماستی که ترش نباشد و یا یک لیوان شیرولرم کم چرب، توصیه می شود.

وی همچنین تصریح کرد: ساعت 10 صبح و 4 عصر مصرف آجیل هایی مانند پسته، بادام، بادام زمینی، کشمش، خرما و همچنین بیسکوییت های سبوس دار برای تامین انرژی مصرفی مغز خوب است.

وی همچنین برای رفع خستگی در حین مطالعه توصیه کرد: از دمنوش ها به خصوص دمنوش نعنا استفاده شود چرا که خستگی را کاهش و ذهن را هوشیار تر می کند.

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان

1396/10/20

پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به مناسبت حماسه سوم خردادماه:
ورزشکاران وعده غذایی سحری را حذف نکنند
استقلال مالی و مدیریتی کلینیک ویژه سلامت زاهدان
قابل توجه متقاضیان نقل انتقال
قابل توجه کارکنان شاغل، بازنشسته و مستمری بگیران دانشگاه
بر خلاف باور عمومی تشخیص قارچ های خوراکی از انواع سمی آن توسط مردم عادی امکان پذیر نیست
کشف و معدوم سازی 4800 بطری نوشیدنی تاریخ مصرف گذشته در زاهدان
شناسایی حدود 16 هزار فرد مبتلا به پرفشاری خون در قالب اجرای طرح تحول نظام سلامت
تفکیک زباله های عفونی از مبداء راهکاری کلیدی برای کاهش تبعات زباله های عفونی است
انجام بیش از 817 مورد پیوند قرنیه در بیمارستان فوق تخصصی چشم پزشکی الزهرا(س) زاهدان
بسیج دانشجویی پیشانی تمامی فعالیتهای مذهبی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی در دانشگاه هاست .
مسابقه فتح خرمشهر به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر (فقط مخصوص بانوان)
روابط عمومی/تشدید نظارتهای بهداشت محیطی در ماه مبارک رمضان ...از خرید زلوبیا بامیه با رنگ تیره پرهیز کنید.
ادامه ارائه خدمات تخصصی دندانپزشکی در کلینیک ویژه دانشکده دندانپزشکی زاهدان در ماه مبارک رمضان
بررسی و داوری 10 طرح و ایده فن آورانه در سومین جلسه شورای فن آوری دانشگاه علوم پزشکی ز اهدان
برگزاری نخستین کارگروه کاهش تصدی گری و برون سپاری دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اولویت درخواست های واحد های دور از مرکز
ارزیابی برنامه های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برای استقبال اززائرین اربعین حسینی