دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان

اخبار > خبرنگار مصدوم واحد مرکزی خبر ؛ پیش از اعزام به زاهدان تصمیم قطعی برای ادامه درمان در شهرهای بزرگ داشتم اما برخورد مناسب و کیفیت خدمات مرا منصرف کرد

خبـــر

خبرنگار مصدوم واحد مرکزی خبر زابل؛

خبرنگار مصدوم واحد مرکزی خبر زابل که در چابهار دچار سانحه شده بود گفت: پیش از اعزام به زاهدان تصمیم قطعی برای ادامه درمان در شهرهای بزرگ داشتم اما برخورد مناسب و کیفیت خدمات مرا منصرف کرد.

به گزارش روابط عمومی- رحمت الله دهمرده خبرنگار دفتر واحد مرکزی خبر در زابل که برای تهیه گزارش از جاذبه های گردشگری  استان به چابهار سفر کرده بود در حین تهیه گزارش دچار سانحه شد. وی پس از انجام اقدامات درمانی در چابهار برای پیگیری روند درمان و انجام اعمال جراحی مغز و اعصاب  به بیمارستان خاتم الانبیاء زاهدان منتقل شد. دکتر محمودرضا میری رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به همراه دکتر صفدری رئیس شورای هماهنگی بیمه های استان و جمعی از مسئولان نظام سلامت به عیادت از وی رفتند.

دهمرده ضمن قدردانی از  مجموعه تلاش های خدمتگزاران نظام سلامت در ارائه خدمات به بیماران، از حسن خلق کارکنان بیمارستان قدردانی کرد و گفت: برای اولین بار است که در بیمارستان بستری می شوم و تا پیش از این موضوع شاید آنگونه که باید، از سطح و کیفیت ارائه خدمات در بیمارستان های استان اطلاع نداشتم.

وی گفت: با انتقال به بیمارستان خاتم الانبیاء، با وجود اصرار همراهان و برخی همکاران حوزه استان های واحد مرکزی خبر کشور برای اعزام به تهران، به صورت قاطع اعلام کردم که تصمیم به ادامه درمان در همین استان دارم چرا که علاوه بر اطمینان قلبی به تبحر متخصصان توانمند ، از لحاظ تجهیزات و سطح ارائه خدمات، تفاوتی با مراکز پیشرفته کشور احساس نکردم ضمن اینکه رسیدگی به بیماران در این بیمارستان با سرعت بیشتری پیگیری می شود.

وی با اشاره به اینکه برخی از اصحاب رسانه تنها با عینک بدبینی به عملکرد دستگاه ها می نگرند ادامه داد: من به عنوان خبرنگار رسانه ملی، با وجود هجمه هایی که بعضا توسط برخی رسانه ها علیه بهداشت و درمان استان ایجاد می شود، در این بیمارستان غیر از تلاش و تعهد و خدمت چیزی ندیدم.

دکتر محمودرضا میری رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان هم گفت: خداوند متعال را شاکریم که به ما توان خدمت به هموطنانمان را در این عرصه عطا فرمود و هر آنچه در بیمارستان توسط کادر درمان با نیتی الهی برای بهبود  حال بیماران انجام می شود مصداق عبادت است و اجر و پاداش نیک آن انشاء الله نزد حضرت حق خواهد بود.

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان

1396/10/19

پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به مناسبت حماسه سوم خردادماه:
ورزشکاران وعده غذایی سحری را حذف نکنند
استقلال مالی و مدیریتی کلینیک ویژه سلامت زاهدان
قابل توجه متقاضیان نقل انتقال
قابل توجه کارکنان شاغل، بازنشسته و مستمری بگیران دانشگاه
بر خلاف باور عمومی تشخیص قارچ های خوراکی از انواع سمی آن توسط مردم عادی امکان پذیر نیست
کشف و معدوم سازی 4800 بطری نوشیدنی تاریخ مصرف گذشته در زاهدان
شناسایی حدود 16 هزار فرد مبتلا به پرفشاری خون در قالب اجرای طرح تحول نظام سلامت
تفکیک زباله های عفونی از مبداء راهکاری کلیدی برای کاهش تبعات زباله های عفونی است
انجام بیش از 817 مورد پیوند قرنیه در بیمارستان فوق تخصصی چشم پزشکی الزهرا(س) زاهدان
بسیج دانشجویی پیشانی تمامی فعالیتهای مذهبی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی در دانشگاه هاست .
مسابقه فتح خرمشهر به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر (فقط مخصوص بانوان)
روابط عمومی/تشدید نظارتهای بهداشت محیطی در ماه مبارک رمضان ...از خرید زلوبیا بامیه با رنگ تیره پرهیز کنید.
ادامه ارائه خدمات تخصصی دندانپزشکی در کلینیک ویژه دانشکده دندانپزشکی زاهدان در ماه مبارک رمضان
بررسی و داوری 10 طرح و ایده فن آورانه در سومین جلسه شورای فن آوری دانشگاه علوم پزشکی ز اهدان
برگزاری نخستین کارگروه کاهش تصدی گری و برون سپاری دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اولویت درخواست های واحد های دور از مرکز
ارزیابی برنامه های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برای استقبال اززائرین اربعین حسینی