دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان

اخبار > بر اساس آمار ها بیشتر افراد شاغل در اورژانس های بیمارستانی بیش از یک بار در طول دوران خدمت مورد خشونت مراجعان قرار می گیرند

خبــــر

مسئول اداره اورژانس های بیمارستان مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی زاهدان گفت: بیشتر افراد شاغل در اورژانس های بیمارستانی، خشونت مراجعان را بیش از یکبار در طول دوران خدمت تجربه می کنند.

به گزارش روابط عمومی- علیرضا سندگل مسئول اداره اورژانس های بیمارستان مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی  زاهدان گفت: متاسفانه بروز خشونت در محیط های درمانی، به هر علتی، ضمن بر هم زدن نظم و ایجاد اخلال در فرایند ارائه خدمات، منجر به کاهش انگیزه کاری کارکنان می شود.

وی ادامه داد: باید شرایط به گونه ای پیش رود که حمایت لازم از پرسنل درگیر در حادثه بعمل آید تا ضمن پیشگیری از بروز مجدد چنین حوادثی، در راستای استرس زدایی از کارکنان گام برداشته شود.

این دانش آموخته رشته های پرستاری و روانشناسی، با تاکید بر اینکه بروز خشونت در اورژانس ها قابل پیشگیری است تصریح کرد: در این راستا پژوهش های متعددی در دنیا انجام شده و  تدوین پروتکل های مناسب برای مواقع رخداد خشونت در راستای ایمنی بیماران، همراهان و پرسنل بخش، بررسی منظم نحوه صحیح عملکرد سیستم امنیتی اورژانس، هماهنگی لازم سیستم امنیتی بیمارستان با مسئولان دادگستری منطقه، آموزش مناسب پرسنل برای درک مناسب احتمال رخداد خشونت و یادگیری تکنیکهای مناسب برای جلوگیری از آن، انجام مداخلات غیر خشن و لزوم درخواست کمک و تدوین حداکثر تنبیه و مجازات ممکن برای افرادی که باعث خشونت در اورژانس بیمارستان میشوند از جمله مهمترین راهکارها عنوان شده است.

وی گفت: همچنین بر اساس تحقیقات، سوء رفتار کلامی توسط مراجعان اورژانس رتبه اول، تهدید رتبه دوم و ضرب و جرح رتبه سوم الگوی خشونت ها را به خود اختصاص داده اند.

رئیس سازمان نظام پرستاری زاهدان همچنین ابراز امیدواری کرد:. از طریق رسانه های جمعی بتوان گام مهمی در راستای حمایت و هویت شغلی مقام شامخ کادر درمان بعنوان تلاشگران عرصه سلامت برداشت وتلاشهای این قشر بیشتر به مردم فهیم جامعه معرفی شود.

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان

1396/10/19

پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به مناسبت حماسه سوم خردادماه:
ورزشکاران وعده غذایی سحری را حذف نکنند
استقلال مالی و مدیریتی کلینیک ویژه سلامت زاهدان
قابل توجه متقاضیان نقل انتقال
قابل توجه کارکنان شاغل، بازنشسته و مستمری بگیران دانشگاه
بر خلاف باور عمومی تشخیص قارچ های خوراکی از انواع سمی آن توسط مردم عادی امکان پذیر نیست
کشف و معدوم سازی 4800 بطری نوشیدنی تاریخ مصرف گذشته در زاهدان
شناسایی حدود 16 هزار فرد مبتلا به پرفشاری خون در قالب اجرای طرح تحول نظام سلامت
تفکیک زباله های عفونی از مبداء راهکاری کلیدی برای کاهش تبعات زباله های عفونی است
انجام بیش از 817 مورد پیوند قرنیه در بیمارستان فوق تخصصی چشم پزشکی الزهرا(س) زاهدان
بسیج دانشجویی پیشانی تمامی فعالیتهای مذهبی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی در دانشگاه هاست .
مسابقه فتح خرمشهر به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر (فقط مخصوص بانوان)
روابط عمومی/تشدید نظارتهای بهداشت محیطی در ماه مبارک رمضان ...از خرید زلوبیا بامیه با رنگ تیره پرهیز کنید.
ادامه ارائه خدمات تخصصی دندانپزشکی در کلینیک ویژه دانشکده دندانپزشکی زاهدان در ماه مبارک رمضان
بررسی و داوری 10 طرح و ایده فن آورانه در سومین جلسه شورای فن آوری دانشگاه علوم پزشکی ز اهدان
برگزاری نخستین کارگروه کاهش تصدی گری و برون سپاری دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اولویت درخواست های واحد های دور از مرکز
ارزیابی برنامه های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برای استقبال اززائرین اربعین حسینی