دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان

اخبار > بر اساس آمار ها بیشتر افراد شاغل در اورژانس های بیمارستانی بیش از یک بار در طول دوران خدمت مورد خشونت مراجعان قرار می گیرند

خبــــر

مسئول اداره اورژانس های بیمارستان مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی زاهدان گفت: بیشتر افراد شاغل در اورژانس های بیمارستانی، خشونت مراجعان را بیش از یکبار در طول دوران خدمت تجربه می کنند.

به گزارش روابط عمومی- علیرضا سندگل مسئول اداره اورژانس های بیمارستان مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی  زاهدان گفت: متاسفانه بروز خشونت در محیط های درمانی، به هر علتی، ضمن بر هم زدن نظم و ایجاد اخلال در فرایند ارائه خدمات، منجر به کاهش انگیزه کاری کارکنان می شود.

وی ادامه داد: باید شرایط به گونه ای پیش رود که حمایت لازم از پرسنل درگیر در حادثه بعمل آید تا ضمن پیشگیری از بروز مجدد چنین حوادثی، در راستای استرس زدایی از کارکنان گام برداشته شود.

این دانش آموخته رشته های پرستاری و روانشناسی، با تاکید بر اینکه بروز خشونت در اورژانس ها قابل پیشگیری است تصریح کرد: در این راستا پژوهش های متعددی در دنیا انجام شده و  تدوین پروتکل های مناسب برای مواقع رخداد خشونت در راستای ایمنی بیماران، همراهان و پرسنل بخش، بررسی منظم نحوه صحیح عملکرد سیستم امنیتی اورژانس، هماهنگی لازم سیستم امنیتی بیمارستان با مسئولان دادگستری منطقه، آموزش مناسب پرسنل برای درک مناسب احتمال رخداد خشونت و یادگیری تکنیکهای مناسب برای جلوگیری از آن، انجام مداخلات غیر خشن و لزوم درخواست کمک و تدوین حداکثر تنبیه و مجازات ممکن برای افرادی که باعث خشونت در اورژانس بیمارستان میشوند از جمله مهمترین راهکارها عنوان شده است.

وی گفت: همچنین بر اساس تحقیقات، سوء رفتار کلامی توسط مراجعان اورژانس رتبه اول، تهدید رتبه دوم و ضرب و جرح رتبه سوم الگوی خشونت ها را به خود اختصاص داده اند.

رئیس سازمان نظام پرستاری زاهدان همچنین ابراز امیدواری کرد:. از طریق رسانه های جمعی بتوان گام مهمی در راستای حمایت و هویت شغلی مقام شامخ کادر درمان بعنوان تلاشگران عرصه سلامت برداشت وتلاشهای این قشر بیشتر به مردم فهیم جامعه معرفی شود.

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان

1396/10/19

اعزام کلینیک های سیار دندان پزشکی به مناطق محروم روستاهای شهرستان خاش وسراوان
معاون بهداشتی دانشگاه خبرداد : آغاز اجرای برنامه کنترل عفونت در سطح یک ارائه خدمات بهداشتی، دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
معاون اجرایی مرکز بهداشت استان در میرجاوه عنوان کرد : نظارتهای بهداشت محیطی بر کنترل کیفی آب ومواد غذایی عامل بازدارنده شیوع بیماریهاست.
بازگشت دستگاه MRI بيمارستان علي ابن ابيطالب(ع) به چرخه خدمت
ارائه خدمات تشخیصی به 2800 نفر از مراجعان در بیمارستان علی ابن ابیطالب (ع) زاهدان
آغاز به کار همایش کشوری پیوند اعضا با هدف ترویج فرهنگ اهدای عضو در استان سیستان وبلوچستان
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان همراه خیرین سلامت برای انجام اعمال جراحی شکاف کام و لب در بیمارستان امام علی (ع) بجنورد
برگزاری مرحله کشوری بخش کتبی بیست و سومین جشنواره قرآن و عترت در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
معاون فنی مرکز بهداشت استان عنوان کرد: آموزشهای عملی بصورت ایفای نقش، لازمه ارتقای مهارت ارائه دهندگان خدمات سلامت سطح یک
پیشنهاد معاون امور اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به صدا و سیمای مرکز استان؛ نذر سلامت با هدف ارتقاء سواد و شاخص های سلامت در استان
موفقیت دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در کسب سه مدال، در دهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور
بازدید معاون غذا و دارو دانشگاه از داروخانه های شبانه روزی زاهدان
اختصاص دو درصد سود سالیانه یک مجموعه صنعتی با مدیریت یک هم استانی مقیم مشهد به مجمع خیرین سلامت استان سیستان و بلوچستان
کمک خیرین در افزایش سواد سلامت یکی از نیاز های بزرگ برای توسعه سلامت و پیشگیری از بیماری ها
همه باید برای کاهش آلام بیماران و ارتقاء سلامت در استان سیستان و بلوچستان دست در دست هم دهیم
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در همایش بزرگ هم استانی های مقیم خراسان رضوی:
..............................
اجرای راند دوم عملیات سمپاشی مالاریا در شهرهای سوران وسراوان ...سم پاشی 80 کانون پرخطرمالاریا
سیستان و بلوچستانی های مقیم مشهد هم پیمان با هم برای کاهش آلام بیماران نیازمند و ارتقاء زیرساختهای بهداشتی و درمانی
معاون بهداشتی دانشگاه درنشست مشترک با مدیر کل زندانهای استان: لازمه تحقق عدالت در سلامت ارائه خدمات سلامت برابر به همه افراد چه در زندان ،چه در نقاط دوردست وشهرها ومراکز استانهاست .