اخبار > ویزیت رایگان بیش از 1500 نفر بیمار و انجام بیش از 400 مورد عمل جراحی توسط موسسه خیریه محکم در استان

ویزیت رایگان بیش از 1500 نفر بیمار و انجام بیش از 400 مورد عمل جراحی
توسط موسسه خیریه محکم در استان

از ابتدای فعالیت موسسه خیریه محکم در استان تاکنون بیش از 1500 نفر بیمار به صورت رایگان ویزیت شدند و 437 نفر تحت عمل جراحی قرار گرفتند.
دکتر صبح خیز مشاور رییس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در امور خیرین سلامت، ضمن گرامی داشت اولین سالگرد افتتاح نمایندگی موسسه محکم در زاهدان گفت: در طول مدت یک سال فعالیت این موسسه خیریه دراستان فعالیت های بسیار ارزنده ای انجام شده است.
وی ادامه داد: ویزیت رایگان تعداد 1511نفر بیمار توسط متخصصین جراحی اطفال، انجام تعداد 437مورد عمل جراحی وهمچنین اعزام تعداد 23 نفربیمار به شهرهای تهران واصفهان جهت ادامه درمان، از جمله اقدامات نیکوکارانه ی این مویسه خیریه در استان محسوب می شود.
وی افزود: بیماران با نارسایی های مادرزادی قلبی،گوارشی ولب شکری که بعلت مشکلات مالی خانواده وهزینه های درمان و دارو موفق به پیگیری امور درمان خود نشده بودند توسط این موسسه شناسایی شدند.
وی افزود: برخی از این بیماران حتی برای پرداخت هزینه جابجایی تا بیمارستان نیز با مشکل مواجه بودند.
وی ضمن تقدیر از فعالیت های ارزشمند این موسسه خیریه از افتتاح دفتر این موسسه در مرکز شهر زاهدان خبر داد وگفت: به جهت تسهیل در دسترسی این دفتر در مرکز شهر زاهدان راه اندازی شد.
دکتر دلشاد مدیر عامل موسسه خیریه محکم نیز در این مراسم گفت: تامین رضایت خداوند والاترین هدف موسسان خیریه محکم بوده است.
وی با بیان اینکه بیش از 3000 هزار ناهنجاری مادرزادی تاکنون شناخته شده افزود: استان سیستان وبلوچستان یکی از استان هایی است که میزان شیوع برخی از بیماریهای مادرزادی در آن بعلت کثرت ازدواج های فامیلی و بویژه سوء تغذیه بالاست.
وی اذعان داشت: با هماهنگی صورت گرفته توسط وزیر بهداشت و دعوت رییس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بعنوان اولین موسسه خیریه به استان سیستان وبلوچستان مراجعه کردیم و هم اکنون پس از یک سال فعالیت تعداد 7 شعبه در اکثر شهرهای استان دایر کرده ایم.
وی ادامه داد: بعنوان اولین اقدام در این استان، بخش جراحی اطفال را راه اندازی کردیم که با حضور دوره ای و 10 روزه جراحان اطفال از تهران، به ترتیب به بیماران خدمات جراحی ارائه شد.
وی از دیگر اقدامات صورت گرفته به اعزام رایگان بیماران به بیمارستان های مجهز کشوری اشاره کرد وگفت: حتی هزینه ایاب وذهاب بیماران را نیز با حمایت موسسه خیریه محکم تقبل کردیم.
وی همچنین از برنامه ریزی این موسسه برای ساخت وتجهیز کلینیک فوق تخصصی در زاهدان خبرداد وافزود: درصورت مساعدت شهرداری زاهدان و تخصیص زمین، بلافاصله کار اجرایی این مرکز آغاز خواهد شد.
وی ضمن تشکر از همه کسانی که در طول مدت یکسال با موسسه خیریه محکم همکاری کردند تصریح کرد: آمادگی این راداریم که علاوه بر درمان بیماریهای مادرزادی دراین استان، در زمینه درمان سایر بیماری ها نیز همکاری کنیم.
دکتر خواجه معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان هم گفت:در گذشته با توجه به ضعف تاریخی استان درحوزه بهداشت ودرمان و کمبود تخت بیمارستانی به نسبت جمعیت، همچنین عدم وجود برخی از تخصصهای مورد نیاز منجمله متخصص جراحی اطفال، قلب و ناباروری، بسیاری از بیماران برای درمان به خارج از استان مراجعه می کردند.
وی ادامه داد: به برکت اجرای طرح تحول نظام سلامت دراستان، شاهد رشد زیر ساخت های بهداشت ودرمان بودیم که از ثمرات آن می توان به رایگان شدن هزینه های درمان ، افزایش دسترسی به درمان تخصصی، افزایش تعداد متخصصان، حضور متخصصان در برخی شهرهایی که تا قبل از اجرای این طرح از حضور آنان بی بهره بودند و افزایش امکانات و تجهیزات درمانی اشاره کرد.
وی اذعان داشت: علی رغم این تحول دراستان، وجود مشکلات عدیده به لحاظ وجود بیماریهای مادرزادی و مشکلات مالی باعث شد تا از موسسه خیریه محکم برای انجام اقدامات خداپسندانه در راستای رفع مشکلات درمانی قشر آسیب پذیر در این استان کمتر توسعه یافته دعوت بعمل آید و به حمدالله اقدامات شایان توجهی در این استان انجام شد که شایسته قدردانی است.
مهندس پورهاشم قائم مقام مجمع خیرین سلامت کشور نیز دراین جلسه گفت: با حضور خیرین درحوزه بهداشت ودرمان خدمات بسیار گسترده ای انجام شده است و تداوم فعالیت موسسات خیریه حمایت دولت ومردم را می طلبد.
وی با اشاره به فعالیت های خیرین سلامت در استان با دستور ویژه مقام عالی وزارت بهداشت گفت: پس از سفر وزیر بهداشت به استان و نیاز سنجی حوزه بهداشت ودرمان، ساخت وتجهیز تعداد 600 پروژه بهداشتی- درمانی تصویب شد که به لطف الهی تاکنون بیش از450 پروژه افتتاح شده است.

روابط عمومی وامور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

نسخه قابل چاپ 1396/10/13|News|١٧١٨٥

تمدید مهلت ارسال مقالات همایش ملی روانشناسی و آسیب های روانی –اجتماعی
روابط عمومی/در حاشیه نشست معاون بهداشتی وزیربهداشت با اعضای هیات رئیسه دانشگاه صورت گرفت : تقدیر از دو بهورز دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بعنوان کاربران برتر کشوری ثبت اطلاعات سلامت مردم در سامانه سیب
روابط عمومی/معاون بهداشتی وزارت بهداشت درزاهدان عنوان کرد :دست اندکاران سلامت استان سیستان وبلوچستان مرز داران سلامت اند .
گزارش تصویری از سفر آقای دکتر رئیسی معاون بهداشت وزارت بهداشت به زاهدان
اعلام دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به عنوان یکی از 10 دانشکده دندانپزشکی برتر کشور از لحاظ شاخص H-INDEX
مطب های مستقر در کلینیک ویژه به منزله مطب های شخصی پزشکان است که حق ویزیت درآن با تعرفه دولتی اخذ می شود
قابل توجه پذیرفته شدگان مرحله تکمیل ظرفیت چهل و چهارمین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی بالینی