اخبار > تجلیل از 12 دانشجوی رتبه اول تا سوم گروه رادیولوژی و 2 نفر از فعالان آموزشی این رشته

خبــــر

صبح امروز طی مراسمی از 12 نفر از دانشجویان رتبه های اول تا سوم گروه رادیولوژی و 2 نفر از فعالان آموزشی این رشته تقدیر شد.
به گزارش روابط عمومی- دکتر منیژه خلیلی معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با تبریک هفته وحدت و میلاد پیامبر اکرم(ص) و همچنین تبریک روز رادیولوژی گفت: تلاشگران این رشته، به طریق اولی در خدمت جامعه انسانی هستند.
وی افزود: امیدواریم دانشجویان با تلاش بیش از پیش در تحصیل علم کوشا باشند.
دکتر نخعی رئیس دانشکده پیراپزشکی نیز با بیان اینکه رشته تکنولوژی پرتوشناسی از سال 1367 در مقطع کاردانی در این دانشگاه دانشجو پذیرش کرد گفت: تا کنون 469 نفر در مقطع کاردانی و 169 نفر در مقطع کارشناسی در این دانشگاه فارغ التحصیل شده اند.
وی با اشاره به همکاری کاردانان خبره در امور آموزشی این رشته با توجه به کمبود اعضای هیئت علمی گفت: خوشبختانه با جذب 3 عضو هیئت علمی، این گروه توانی دوباره گرفت.
وی با بیان درخواست هایی جهت رفع کمبودهای تجهیزاتی تاکیدکرد: دانشجویان همواره باید بر مطالبات به حق خود پافشاری نموده و ما موظف به تلاش برای احقاق آن هستیم.
دکترمحمد هادی عباسی مدیر دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه نیز در این مراسم ضمن تبریک اعیاد و روز رادیولوژی، بر ضرورت تشکیل انجمن مستقل رادیولوژی در استان تاکید کرد.
در این مراسم خانم دکتر صانعی مدیر گروه رادیولوژی ، خانم سرابندی مسئول بخش رادیولوژی بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) زاهدان، نیز به بیان مطالبی در خصوص مطالبات و مسائل مرتبط با این گروه پرداختند.

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان

1396/09/14|News|١٦٩٧٢