دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان

اخبار > تجلیل از 12 دانشجوی رتبه اول تا سوم گروه رادیولوژی و 2 نفر از فعالان آموزشی این رشته

خبــــر

صبح امروز طی مراسمی از 12 نفر از دانشجویان رتبه های اول تا سوم گروه رادیولوژی و 2 نفر از فعالان آموزشی این رشته تقدیر شد.
به گزارش روابط عمومی- دکتر منیژه خلیلی معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با تبریک هفته وحدت و میلاد پیامبر اکرم(ص) و همچنین تبریک روز رادیولوژی گفت: تلاشگران این رشته، به طریق اولی در خدمت جامعه انسانی هستند.
وی افزود: امیدواریم دانشجویان با تلاش بیش از پیش در تحصیل علم کوشا باشند.
دکتر نخعی رئیس دانشکده پیراپزشکی نیز با بیان اینکه رشته تکنولوژی پرتوشناسی از سال 1367 در مقطع کاردانی در این دانشگاه دانشجو پذیرش کرد گفت: تا کنون 469 نفر در مقطع کاردانی و 169 نفر در مقطع کارشناسی در این دانشگاه فارغ التحصیل شده اند.
وی با اشاره به همکاری کاردانان خبره در امور آموزشی این رشته با توجه به کمبود اعضای هیئت علمی گفت: خوشبختانه با جذب 3 عضو هیئت علمی، این گروه توانی دوباره گرفت.
وی با بیان درخواست هایی جهت رفع کمبودهای تجهیزاتی تاکیدکرد: دانشجویان همواره باید بر مطالبات به حق خود پافشاری نموده و ما موظف به تلاش برای احقاق آن هستیم.
دکترمحمد هادی عباسی مدیر دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه نیز در این مراسم ضمن تبریک اعیاد و روز رادیولوژی، بر ضرورت تشکیل انجمن مستقل رادیولوژی در استان تاکید کرد.
در این مراسم خانم دکتر صانعی مدیر گروه رادیولوژی ، خانم سرابندی مسئول بخش رادیولوژی بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) زاهدان، نیز به بیان مطالبی در خصوص مطالبات و مسائل مرتبط با این گروه پرداختند.

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان

1396/09/14

پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به مناسبت حماسه سوم خردادماه:
ورزشکاران وعده غذایی سحری را حذف نکنند
استقلال مالی و مدیریتی کلینیک ویژه سلامت زاهدان
قابل توجه متقاضیان نقل انتقال
قابل توجه کارکنان شاغل، بازنشسته و مستمری بگیران دانشگاه
بر خلاف باور عمومی تشخیص قارچ های خوراکی از انواع سمی آن توسط مردم عادی امکان پذیر نیست
کشف و معدوم سازی 4800 بطری نوشیدنی تاریخ مصرف گذشته در زاهدان
شناسایی حدود 16 هزار فرد مبتلا به پرفشاری خون در قالب اجرای طرح تحول نظام سلامت
تفکیک زباله های عفونی از مبداء راهکاری کلیدی برای کاهش تبعات زباله های عفونی است
انجام بیش از 817 مورد پیوند قرنیه در بیمارستان فوق تخصصی چشم پزشکی الزهرا(س) زاهدان
بسیج دانشجویی پیشانی تمامی فعالیتهای مذهبی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی در دانشگاه هاست .
مسابقه فتح خرمشهر به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر (فقط مخصوص بانوان)
روابط عمومی/تشدید نظارتهای بهداشت محیطی در ماه مبارک رمضان ...از خرید زلوبیا بامیه با رنگ تیره پرهیز کنید.
ادامه ارائه خدمات تخصصی دندانپزشکی در کلینیک ویژه دانشکده دندانپزشکی زاهدان در ماه مبارک رمضان
بررسی و داوری 10 طرح و ایده فن آورانه در سومین جلسه شورای فن آوری دانشگاه علوم پزشکی ز اهدان
برگزاری نخستین کارگروه کاهش تصدی گری و برون سپاری دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اولویت درخواست های واحد های دور از مرکز
ارزیابی برنامه های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برای استقبال اززائرین اربعین حسینی