اخبار > ارتش مدافع مرز ها و مدافع سلامت

ارتش مدافع مرز ها و مدافع سلامت

ارتش جمهوری اسلامی ایران و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی علاوه بر حفاظت و حراست از مرزهای جغرافیایی کشور حفاظت از سلامت مردم را سر لوحه کار خود قرار داده اند.
به گزارش روابط عمومی - مهندس احمد بامری سرپرست معاونت اجتماعی دانشگاه با بیان این مطلب گفت: کار خیر خواهانه و نیک اندیشی نیروهای نظامی در ارائه خدمات سلامت به مردم قابل تحسین و تمجید است.
وی که در کنفرانس مطبوعاتی رزمایش محمدرسول الله(ص) فرماندهی بهداشت ارتش جمهوری اسلامی ایران سخن میگفت، افزود: طرح تحول سلامت که یکی از بزرگترین افتخارات دولت پس از انقلاب محسوب می شود توانسته رضایتمندی مردم را در پی داشته باشد.
وی همچنین، ضمن اعلام آمادگی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در همکاری با ارتش جمهوری اسلامی در ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به مردم استان اظهار امیدواری کرد که بتوانیم همیشه لبخند رضایت مردم از حوزه سلامت را بر چهره هموطنان شاهد باشیم.
گفتنی است رزمایش بزرگ محمد رسول الله(ص) با شعار مردم یاری و امداد رسانی سلامت توسط فرماندهی بهداری ارتش جمهوری اسلامی ایران 13 لغایت 17 آذر ماه در استان سیستان و بلوچستان برگزار خواهد شد.

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

1396/09/13|News|١٦٩٦٠