دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان

اخبار > ارتش مدافع مرز ها و مدافع سلامت

ارتش مدافع مرز ها و مدافع سلامت

ارتش جمهوری اسلامی ایران و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی علاوه بر حفاظت و حراست از مرزهای جغرافیایی کشور حفاظت از سلامت مردم را سر لوحه کار خود قرار داده اند.
به گزارش روابط عمومی - مهندس احمد بامری سرپرست معاونت اجتماعی دانشگاه با بیان این مطلب گفت: کار خیر خواهانه و نیک اندیشی نیروهای نظامی در ارائه خدمات سلامت به مردم قابل تحسین و تمجید است.
وی که در کنفرانس مطبوعاتی رزمایش محمدرسول الله(ص) فرماندهی بهداشت ارتش جمهوری اسلامی ایران سخن میگفت، افزود: طرح تحول سلامت که یکی از بزرگترین افتخارات دولت پس از انقلاب محسوب می شود توانسته رضایتمندی مردم را در پی داشته باشد.
وی همچنین، ضمن اعلام آمادگی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در همکاری با ارتش جمهوری اسلامی در ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به مردم استان اظهار امیدواری کرد که بتوانیم همیشه لبخند رضایت مردم از حوزه سلامت را بر چهره هموطنان شاهد باشیم.
گفتنی است رزمایش بزرگ محمد رسول الله(ص) با شعار مردم یاری و امداد رسانی سلامت توسط فرماندهی بهداری ارتش جمهوری اسلامی ایران 13 لغایت 17 آذر ماه در استان سیستان و بلوچستان برگزار خواهد شد.

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

1396/09/13

پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به مناسبت حماسه سوم خردادماه:
ورزشکاران وعده غذایی سحری را حذف نکنند
استقلال مالی و مدیریتی کلینیک ویژه سلامت زاهدان
قابل توجه متقاضیان نقل انتقال
قابل توجه کارکنان شاغل، بازنشسته و مستمری بگیران دانشگاه
بر خلاف باور عمومی تشخیص قارچ های خوراکی از انواع سمی آن توسط مردم عادی امکان پذیر نیست
کشف و معدوم سازی 4800 بطری نوشیدنی تاریخ مصرف گذشته در زاهدان
شناسایی حدود 16 هزار فرد مبتلا به پرفشاری خون در قالب اجرای طرح تحول نظام سلامت
تفکیک زباله های عفونی از مبداء راهکاری کلیدی برای کاهش تبعات زباله های عفونی است
انجام بیش از 817 مورد پیوند قرنیه در بیمارستان فوق تخصصی چشم پزشکی الزهرا(س) زاهدان
بسیج دانشجویی پیشانی تمامی فعالیتهای مذهبی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی در دانشگاه هاست .
مسابقه فتح خرمشهر به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر (فقط مخصوص بانوان)
روابط عمومی/تشدید نظارتهای بهداشت محیطی در ماه مبارک رمضان ...از خرید زلوبیا بامیه با رنگ تیره پرهیز کنید.
ادامه ارائه خدمات تخصصی دندانپزشکی در کلینیک ویژه دانشکده دندانپزشکی زاهدان در ماه مبارک رمضان
بررسی و داوری 10 طرح و ایده فن آورانه در سومین جلسه شورای فن آوری دانشگاه علوم پزشکی ز اهدان
برگزاری نخستین کارگروه کاهش تصدی گری و برون سپاری دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اولویت درخواست های واحد های دور از مرکز
ارزیابی برنامه های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برای استقبال اززائرین اربعین حسینی