دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان

اخبار > توجه دولت تدبیر و امید به بخش بهداشت ودرمان، پاسخ مناسبی به مطالبات مردمی است

توجه دولت تدبیر و امید به بخش بهداشت ودرمان، پاسخ مناسبی به مطالبات مردمی است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اعلام این مطلب گفت؛ پاسخگویی به مطالبات و درخواست های مردمی همواره مورد توجه مدیران نظام سلامت بوده و اقداماتی که در دولت تدبیر و امید برای ارتقا دسترسی هموطنان به خدمات بهداشتی و درمانی صورت گرفته است پاسخ مناسبی به مطالبات بر حق مردم است.
دکتر محمود رضا میری که در حاشیه مراسم روز دانشجو با خبرنگار وبدا در زاهدان سخن می گفت با تاکید بر اهمیت توجه به مطالبات عمومی مردم گفت: افزایش ۴۵ درصدی تعداد پزشکان متخصص در شهرستان های تابعه دانشگاه از جمله نتایج و برکات طرح تحول نظام سلامت است و در حال حاضر در تمام بیمارستان های شهرستان های تابعه این دانشگاه به جز یک بیمارستان جدیدالتاسیس، پزشک متخصص سونوگرافی خانم حضور دارد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اشاره به کاهش ۸۵ درصدی میزان بروز موارد جدید تالاسمی گفت؛ کنترل بیماری های ژنتیکی نیازمند آگاهی و مشارکت همگانی و ارائه خدمات مشاوره ای و تشخیصی است. وی افزود؛ در حال حاضر مرکز تشخیص قبل از تولد تالاسمی و همچنین آزمایشگاه ژنتیک در زاهدان فعال است.
روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی زاهداتوجه دولت تدبیر و امید به بخش بهداشت ودرمان، پاسخ مناسبی به مطالبات مردمی است

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

1396/09/12

پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به مناسبت حماسه سوم خردادماه:
ورزشکاران وعده غذایی سحری را حذف نکنند
استقلال مالی و مدیریتی کلینیک ویژه سلامت زاهدان
قابل توجه متقاضیان نقل انتقال
قابل توجه کارکنان شاغل، بازنشسته و مستمری بگیران دانشگاه
بر خلاف باور عمومی تشخیص قارچ های خوراکی از انواع سمی آن توسط مردم عادی امکان پذیر نیست
کشف و معدوم سازی 4800 بطری نوشیدنی تاریخ مصرف گذشته در زاهدان
شناسایی حدود 16 هزار فرد مبتلا به پرفشاری خون در قالب اجرای طرح تحول نظام سلامت
تفکیک زباله های عفونی از مبداء راهکاری کلیدی برای کاهش تبعات زباله های عفونی است
انجام بیش از 817 مورد پیوند قرنیه در بیمارستان فوق تخصصی چشم پزشکی الزهرا(س) زاهدان
بسیج دانشجویی پیشانی تمامی فعالیتهای مذهبی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی در دانشگاه هاست .
مسابقه فتح خرمشهر به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر (فقط مخصوص بانوان)
روابط عمومی/تشدید نظارتهای بهداشت محیطی در ماه مبارک رمضان ...از خرید زلوبیا بامیه با رنگ تیره پرهیز کنید.
ادامه ارائه خدمات تخصصی دندانپزشکی در کلینیک ویژه دانشکده دندانپزشکی زاهدان در ماه مبارک رمضان
بررسی و داوری 10 طرح و ایده فن آورانه در سومین جلسه شورای فن آوری دانشگاه علوم پزشکی ز اهدان
برگزاری نخستین کارگروه کاهش تصدی گری و برون سپاری دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اولویت درخواست های واحد های دور از مرکز
ارزیابی برنامه های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برای استقبال اززائرین اربعین حسینی