اخبار > پیام ریاست دانشگاه به مناسبت روز بسیج مستضعفین

پیام ریاست دانشگاه به مناسبت روز بسیج مستضعفین

بسمه تعالی

شجره طیبه بسیج، بنیان مستحکم و ریشه داری است که با یاری و همراهی عاشقان دلداده ایران اسلامی حمایت می شود و تمامی مردم این مرز و بوم خود را مفتخر به بسیجی بودن می دانند. این نهاد انقلابی که رشد یافته از میان مردم و برای مردم است همواره در صحنه های مختلف خوش درخشیده و روز به روز بر افتخاراتش افزوده می شود. بسیجی بودن هم اکنون تبدیل به فرهنگی پسندیده گشته است، فرهنگی که سخن از خدمت به خلق بی منت، خستگی ناپذیری و دشمن شناسی می گوید و به فرموده امام راحل (ره) "ملتی که در خط اسلام ناب محمدی(ص) و مخالف با استکبار و پول‌پرستی و تحجرگرایی و مقدس‌نمایی است باید همه افرادش بسیجی باشند." اینجانب ضمن عرض خداقوت به تمامی دلاورمردان بسیجی، فرا رسیدن سالروز تشکیل بسیج مستضعفین را تبریک و تهنیت عرض می نمایم.

دکتر محمودرضا میری

1396/09/05|Slider, News|١٦٩٠٦