دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان

اخبار > پیام ریاست دانشگاه به مناسبت روز بسیج مستضعفین

پیام ریاست دانشگاه به مناسبت روز بسیج مستضعفین

بسمه تعالی

شجره طیبه بسیج، بنیان مستحکم و ریشه داری است که با یاری و همراهی عاشقان دلداده ایران اسلامی حمایت می شود و تمامی مردم این مرز و بوم خود را مفتخر به بسیجی بودن می دانند. این نهاد انقلابی که رشد یافته از میان مردم و برای مردم است همواره در صحنه های مختلف خوش درخشیده و روز به روز بر افتخاراتش افزوده می شود. بسیجی بودن هم اکنون تبدیل به فرهنگی پسندیده گشته است، فرهنگی که سخن از خدمت به خلق بی منت، خستگی ناپذیری و دشمن شناسی می گوید و به فرموده امام راحل (ره) "ملتی که در خط اسلام ناب محمدی(ص) و مخالف با استکبار و پول‌پرستی و تحجرگرایی و مقدس‌نمایی است باید همه افرادش بسیجی باشند." اینجانب ضمن عرض خداقوت به تمامی دلاورمردان بسیجی، فرا رسیدن سالروز تشکیل بسیج مستضعفین را تبریک و تهنیت عرض می نمایم.

دکتر محمودرضا میری

1396/09/05

پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به مناسبت حماسه سوم خردادماه:
ورزشکاران وعده غذایی سحری را حذف نکنند
استقلال مالی و مدیریتی کلینیک ویژه سلامت زاهدان
قابل توجه متقاضیان نقل انتقال
قابل توجه کارکنان شاغل، بازنشسته و مستمری بگیران دانشگاه
بر خلاف باور عمومی تشخیص قارچ های خوراکی از انواع سمی آن توسط مردم عادی امکان پذیر نیست
کشف و معدوم سازی 4800 بطری نوشیدنی تاریخ مصرف گذشته در زاهدان
شناسایی حدود 16 هزار فرد مبتلا به پرفشاری خون در قالب اجرای طرح تحول نظام سلامت
تفکیک زباله های عفونی از مبداء راهکاری کلیدی برای کاهش تبعات زباله های عفونی است
انجام بیش از 817 مورد پیوند قرنیه در بیمارستان فوق تخصصی چشم پزشکی الزهرا(س) زاهدان
بسیج دانشجویی پیشانی تمامی فعالیتهای مذهبی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی در دانشگاه هاست .
مسابقه فتح خرمشهر به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر (فقط مخصوص بانوان)
روابط عمومی/تشدید نظارتهای بهداشت محیطی در ماه مبارک رمضان ...از خرید زلوبیا بامیه با رنگ تیره پرهیز کنید.
ادامه ارائه خدمات تخصصی دندانپزشکی در کلینیک ویژه دانشکده دندانپزشکی زاهدان در ماه مبارک رمضان
بررسی و داوری 10 طرح و ایده فن آورانه در سومین جلسه شورای فن آوری دانشگاه علوم پزشکی ز اهدان
برگزاری نخستین کارگروه کاهش تصدی گری و برون سپاری دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اولویت درخواست های واحد های دور از مرکز
ارزیابی برنامه های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برای استقبال اززائرین اربعین حسینی