اخبار > موفقیت اجرای برنامه زایمان طبیعی و کاهش 5 درصدی موارد سزارین در شهرهای زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

کاهش 5 درصدی آمار سزارین در شهرهای زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نشانی بارز از موفقیت این دانشگاه در اجرای بسته ترویج زایمان طبیعی  است.

به گزارش روابط عمومی- دکتر علی خواجه معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در این باره گفت: از ابتدای اجرای طرح تحول نظام سلامت، این دانشگاه با عزمی جزم در راستای کاهش موارد سزارین که گامی برای ارتقاء سلامت مادر و نوزاد محسوب می شود حرکت کرد.

وی ادامه داد: روند کاهشی تمایل مادران باردار به انجام سزارین و استقبال از انجام زایمان طبیعی بهداشتی در بیمارستان ها اتفاق مثبت و حائز اهمیتی بود که شاخص های مثبت انجام زایمان را در استان ارتقاء داد.

وی تصریح کرد: خوشبختانه هم اکنون پس از 3 سال از گذشت اجرای این طرح همچنان شاهد استقبال بانوان حتی در روستاها و شهرهای کمتر برخوردار استان از انجام زایمان طبیعی در بیمارستان ها هستیم.

وی ضمن تقدیر از کارکنان پر تلاش اداره مامایی معاونت و تمامی تلاشگران بخش زنان و زایمان بیمارستان ها گفت: امیدواریم این روند همچنان سیر کاهشی داشته باشد.

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان

1396/09/04|News|١٦٨٩٣