اخبار > حضور سپاه برای ارائه خدمات، یک الگوی جهانی

حضور سپاه برای ارائه خدمات، یک الگوی جهانی

دکتر میری رییس دانشگاه: حضور سپاه و بسیج در عرصه ارائه خدمت به هموطنان حادثه دیده در غرب کشور الگویی جهانی است.
به گزارش روابط عمومی - دکتر محمود رضا میری رییس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در دیدار با فرمانده سپاه سلمان استان ضمن تبریک تقارن هفته بسیج با حلول ماه ربیع الاول، گفت: سپاه و بسیج همواره یار و یاور مردم و نظام بهداشت و درمان کشور بوده اند که راه اندازی بیشترین تعداد بیمارستان صحرایی برای کمک به بیماران و نیازمندان مصداق آن است.
دکتر میری تصریح کرد: این که 11درصد از پروژه های عمرانی بهداشت و درمان کشور در استان سیستان و بلوچستان است به معنای حل مشکلات نیست ، در واقع توانسته ایم حداقل ها را تامین کنیم.
وی افزود: حوزه بهداشت و درمان استان و در راس آن دانشگاه علوم پزشکی زاهدان آماده هر گونه همکاری با همکاران حوزه بهداشت و درمان در سپاه استان است.
همچنین سردار سرتیپ دوم پاسدارحسین معروفی فرمانده سپاه سلمان استان نیز ضمن تبریک حلول ماه ربیع الاول، گفت: ما و همه همکاران سپاه و بسیج ارادت قلبی به کارکنان و خدمتگزاران حوزه سلامت استان داریم.
وی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری که "بیمار نباید بجز رنج بیماری رنج دیگری داشته باشد" ، افزود: اینکه حوزه بهداشت ودرمان استان فارغ از خط کشی های سیاسی، قومی و مذهبی فقط به دنبال ارائه خدمات به مردم است جای شکر گزاری و سپاس دارد.
سردار معروفی با اشاره به این مطلب که کار طبابت و پزشکی مقدس است، تصریح کرد: سلامت جسم و روح به یکدیگر وابسته است و اگر فردی جسم سالم و عاری از هرگونه بیماری داشته باشد روح و روانی سالم خواهد داشت و در نهایت جامعه و اجتماعی پاک خواهیم داشت.
وی در پایان با تاکید بر توسعه زیرساختها ی بهداشت و درمان در استان نیز، گفت: باید با تعامل بتوانیم مناطق کمتر برخوردار استان از لحاظ بهداشتی و درمانی را به درجه نرمال کشوری برسانیم.
گفتنی است که این دیدار به مناسبت فرارسیدن هفته بسیج برگزار شد و در پایان لوح سپاس و هدیه ای از جانب ریاست دانشگاه به فرمانده سپاه سلمان استان اهدا گردید.

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

1396/08/30|News|١٦٨٧٤