اخبار > طنین انداز شدن سرود زیبای همدلی و همدردی با مردم کرمانشاه در شرقی ترین نقطه کشور با اختصاص یک روز از حقوق کارکنان شبکه بهداشت و درمان سراوان به مردم زلزله زده غرب کشور

خبـــر

طنین انداز شدن سرود زیبای همدلی و همدردی با مردم کرمانشاه در شرقی ترین نقطه کشور با  اختصاص یک روز از حقوق کارکنان شبکه بهداشت و درمان سراوان به مردم زلزله زده غرب کشور

کارکنان شبکه بهداشت و درمان سراوان، با اختصاص یک روز از حقوق خود به یاری زلزله زدگان غرب کشور شتافتند.

به گزارش روابط عمومی – دکتر رضا رضا زاده رئیس شبکه بهداشت و درمان سراوان در این باره گفت: همکاران این شبکه با حضور در امور مالی خواستار تخصیص یک روز از حقوق خود برای کمک به زلزله زدگان غرب کشور شدند.

وی ادامه داد: با این مبلغ مقادیری لوازم گرمایشی تهیه و به غرب کشور ارسال خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه همه ما خود را در غم هم میهنانمان شریک می دانیم تصریح کرد: در صورتی که نیاز به امداد رسانی و حضور در شهرهای زلزله زده باشد همه ما برای کمک حاضر و آماده ایم.

دکتر فرزانه فرجیان معاون غذا و داروی دانشگاه نیز گفت: یک کامیون ده تن انواع اقلام شامل لباس گرم و بوت کودک، پتو، پودر لباسشویی، مایع ظرفشویی، پوشک و شیر خشک، کرم مرطوب کننده کودکان، کرم ادرار سوختگی کودک و تعدادی اقلام دیگر به مقصد کرمانشاه بارگیری شد.

دکتر علی افشاری مقدم قائم مقام روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی زاهدان هم گفت: جمعی از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز به صورت خود جوش با جمع آوری کمک های نقدی و غیر نقدی به یاری هم میهنانمان در غرب کشور شتافتند.

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان

1396/08/30|News|١٦٨٦٥