اخبار > اعلام آمادگی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برای اعزام تیم های بهداشتی و درمانی به مناطق زلزله زده

خبـــر

دبیر ستاد بحران دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: در صورت اعلام نیاز، این دانشگاه آمادگی اعزام تیم های بهداشتی و درمانی را به مناطق زلزله زده کشور دارد.
به گزارش روابط عمومی - دکتر فریبرز راشدی دبیر ستاد بحران دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در جلسه ستاد بحران این دانشگاه که در پی وقوع زلزله در غرب کشور، تشکیل شد گفت: بلافاصله پس از وقوع زلزله تیم های تریاژ مرکز مدیریت حوادث فراخوان شدند و هم اکنون 2 دستگاه اتوبوس آمبولانس، 10 دستگاه آمبولانس و 25 نفر از پرسنل این مرکز آماده اعزام هستند.
وی ادامه داد: تیم های 5 نفره آموزش دیده و مجهز نظام پرستاری به ظرفیت 40 نفر نیز برای بررسی امکان اعزام در شرایط اضطرار فراخوان شده اند.
وی تصریح کرد: متخصصان، تیم های بهداشتی و شرکت های دارویی نیز برای همیاری در زمان اضطرار فراخوان شده اند.
علیرضا سرگزی رئیس بسیج جامعه پزشکی استان نیز در این جلسه گفت: این حوزه نیز آمادگی اعزام بیمارستان صحرایی را با تمام تجهیزات به غرب کشور دارد.
گفتنی است: بر اثر زلزله 6/7 ریشتری که شب گذشته در غرب کشور رخ داد تا این لحظه 214 نفر کشته و بیش از 2 هزار نفر مجروح شدند.

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان

تاریخ درج خبر : دوشنبه ٢٢ آبان ١٣٩٦ ١١:٣٩