اخبار > در یک عمل جراحی نادر؛ تومور 12 سانتی متری از روی قلب شیرخوار سه ماهه در بیمارستان علی ابن ابیطالب (ع) زاهدان خارج شد

خبــــر

در یک عمل جراحی نادر؛

در یک عمل جراحی نادر تومور به ابعاد 12 سانتی مترطول و چهار سانتی متر قطر، از روی قلب شیرخوار سه ماهه در بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) زاهدان خارج شد.
به گزارش روابط عمومی - دکتر چنگیز آزادی فوق تخصص جراحی قلب بیمارستان علی ابن ابیطالب (ع) زاهدان گفت : این تومور که اندازه ای معادل چهار برابر قلب شیرخوار داشت قسمت های مختلف قلب و ریه چپ و سایر ارگان ها را درگیر کرده بود.

وی با اشاره به اینکه بروز علائمی چون حساس بودن دردناک ناحیه شکم و تنگی نفس شدید در شیرخوار منجر به مراجعه والدین به بیمارستان شده بود تصریح کرد: بیمار یکبار پیش از انجام عمل جراحی و یکبار در حین عمل جراحی دچار ایست قلبی شد اما مجدد احیاء و به زندگی بازگشت.
وی گفت: این تومور پس از 8 ساعت عمل جراحی از قلب شیرخوار جدا گشت.
وی با بیان اینکه این تومور همچنین باعث کاهش خونرسانی به مغز و دست راست شده بود گفت:شریان های مغزی و دست راست پیوند زده شد.
وی ادامه داد: خوشبختانه در حال حاضر شیرخوار کاملا هوشیار و در آستانه ترخیص است.

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان

تاریخ درج خبر : شنبه ٢٠ آبان ١٣٩٦ ١٢:٠٨