اخبار > تلاش در جهت تحقق خواسته های به حق دانشجویان وظیفه ماست

دکتر محمودرضا میری رئیس دانشگاه در جمع صمیمی اعضای شورای صنفی دانشجویان دانشگاه ضمن تسلیت به مناسبت فرا رسیدن اربعین سرور وسالار شهیدان اباعبدا...الحسین(ع) وبا بیان این مطلب گفت: تلاش درراستای رفع دغدغه ها ومشکلات دانشجویان یکی از مهمترین وظایف ماست.

وی ادامه داد: اعضای شورای صنفی بعنوان نمایندگان دانشجویان، مسائل ومشکلات خود را با واقع بینی وصداقت مطرح می کنند.

دکتر میری با تقدیر از اعضای شورای صنفی دانشجویان گفت: اعضای شورای مرکزی با صرف وقت و انرژی بررسی وشناسایی، پیگیری ورفع مشکلات دانشجویان تلاش می کنند واین واقعیت شایسته تقدیر است.

وی درخصوص اجرا نشدن برخی از برنامه ها نیز گفت: اجرای برخی از برنامه ها نیازمند فرآهم بودن زیر ساخت وشرایط لازم است تا اجرایی گردد

همچنین دراین جلسه مجتبی ریگی دبیرکل انجمن شورای صنفی دانشجویان وسایر اعضاء شورای مرکزی این انجمن مهمترین خواسته ها ومطالبات خود را مطرح کردند وتصمیمات لازم دراین زمینه اخذ شد.

گفتنی است: این جلسه در ساعت 22 روز چهارشنبه 17/8/96 در محل دفتر ریاست دانشگاه برگزار گردید.

روابط عمومی واموربین الملل دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

تاریخ درج خبر : چهارشنبه ١٧ آبان ١٣٩٦ ٢٣:٢٥