دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان

اخبار > رویکرد فرهنگی و اجتماعی در ارائه خدمات تخصصی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به زوار اربعین مشهود است

دانشگاه علوم پزشکی زاهدان علاوه بر وظیفه ذاتی بهداشت و درمان، با رویکرد فرهنگی و اجتماعی به زائرین پاکستانی اربعین ارائه خدمت می کند.
به گزارش روابط عمومی - مشاور امور بین الملل آستان قدس رضوی در دیدار با رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ضمن تشکر از مجموعه مدیران و کارکنان علوم پزشکی زاهدان در ارائه خدمات بهداشت و درمانی، نگاه تخصصی رئیس دانشگاه در توجه به جنبه های فرهنگی و اجتماعی پیاده روی اربعین و استقبال از زوار پاکستانی را شایسته تمجید دانست. به گفته دکتر صادقی ورود زائرین پاکستانی از مرز میرجاوه برای شرکت در گردهمایی بزرگ اربعین برکات زیادی را در زمینه تروج فرهنگ اسلامی و ارتباط میان ملت های مسلمان همسایه به ارمغان خواهد داشت و لازم است تا از این حرکت ارزشمند مردمی حمایت شود. وی تصریح کرد: جنس این کار به گونه ای است که باید خود مردم میزبان زائرین باشند و وظیفه دستگاه های اجرائی و خدماتی فراهم نمودن زیر ساخت های لازم برای مشارکت مردم است. دکتر صادقی همچنین خدمت رسانی به زائرین پاکستانی را یکی از دغدغه های مقام معظم رهبری عنوان کرد و افزود: با توجه به رهنموند های رهبر معظم انقلاب در زمینه خدمت رسانی به زوار پاکستانی بدنبال ایجاد ستادی تحت عنوان ستاد ساماندهی زوار پاکستانی و شرکت های زیارتی دوملیتی با نظارت آستان قدس هستیم.
دکتر محمودرضا میری رییس دانشگاه نیز در این جلسه گفت: با توجه به ارائه مناسب و قابل قبول امکانات بهداشتی درمانی در خاک جمهوری اسلامی ایران، دانشگاه علوم پزشکی زاهدان آمادگی دارد تا در آنسوی مرز و در خاک کشور پاکستان نیز اقدام به برپایی درمانگاه سیار با هدف تسریع در روند درمان و بهبود اوضاع بهداشتی زائرین کند.
وی بااشاره به اینکه کمترین مشکلات در خدمت رسانی به زوار پاکستان در حوزه بهداشت و درمان است گفت؛ طبق آمار واصله تمام زائرین در بدو ورود به ایران، پس از واکسینه شدن از نظر ابتلا به بیماری های واگیر دار شایع منطقه مورد غربالگری قرار می گیرند.
دکتر میری ارائه این گونه خدمات را علاوه بر وظیفه تشکیلاتی، یک معیار اعتقادی عنوان کرد و افزود: باید با تشویق حرکت های مردمی در صدد انتقال این برنامه ها به خود مردم باشیم و این امر با حمایت های آستان قدس رضوی و همکاری تمام دستگاههای اجرایی امکان پذیر است.
در این جلسه دکتر طباطبایی معاون بهداشتی دانشگاه و دکتر یوسفی، مدیر درمان دانشگاه ضمن ارائه گزارشی از ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به زائرین، پیشنهاداتی در زمینه بهبود اوضاع در سالهای آتی را ارائه نمودند.

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان

1396/08/16

انتصابات جدید در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
تجهیز آمبولانس های زاهدان به دستگاه نوار قلب و امکان ارسال مستقیم آن به متخصص قلب مقیم در مرکز اورژانس کشور در همان لحظه
تدوین شناسنامه سلامت زاهدان در طرح تحقیقاتی کوهورت
روابط عمومی/ راه اندازی کلینیک سیار خدمات سلامت رایگان ویژه خانوارهای افغانی واقشار آسیب پذیر درحاشیه شهر زاهدان
انتصاب جناب آقای دکتر محمد قره بگلو بعنوان سرپرست بیمارستان رازی سراوان
روابط عمومی /در سومین روز از هفته سلامت ،راه اندازی پایگاه سلامت امید در زندان زاهدان ...تاکید رئیس دانشگاه بر ارائه خدمات مطلوب سلامت به زندانیان
گزارش تصویری / عیادت رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و اعضاءهیئت رئیسه از بیماران و تبریک به همکاران به مناسبت هفته سلامت
به مناسبت سالگرد میلاد بزرگ سردار دشت کربلا و الگوی جانبازان انقلاب اسلامی، مراسم گرامیداشتی با دعوت از جانبازان مکرم و خانواده های بزرگوارشان برگزار شد.
روابط عمومی/ راه اندازی کتابرانه های سلامت در اتوبوسهای دانشگاههای زاهدان ابتکاری جدید در مسیر ارتقای سواد سلامت
در دومین روز هفته سلامت صورت گرفت :راه اندازی دانشگاه نسل سوم مجازی در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برای اولین بار در کشور
انجام مشاوره تغذیه رایگان در کلینیک های تغذیه بیمارستان های تابعه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
مصوبات شورای سیاستگزاری پژوهش و فناوری سال 97 اعلام شد.
سنجش سلامت 600 دانش آموز بی بضاعت و بی سرپرست، توسط کانون خیریه CPR مهرورزی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
پی نوشت خدمت
روابط عمومی/ آغاز برنامه های هفته سلامت از امروز در استان سیستان و بلوچستان... بهره مندی بیش از 400 هزار دانش آموز استان از خدمات رایگان سلامت دهان ودندان در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
روابط عمومی/تقدیر ریاست دانشگاه از فعالان بسیج سلامت نوروزی در اولین روز هفته سلامت