اخبار > رویکرد فرهنگی و اجتماعی در ارائه خدمات تخصصی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به زوار اربعین مشهود است

دانشگاه علوم پزشکی زاهدان علاوه بر وظیفه ذاتی بهداشت و درمان، با رویکرد فرهنگی و اجتماعی به زائرین پاکستانی اربعین ارائه خدمت می کند.
به گزارش روابط عمومی - مشاور امور بین الملل آستان قدس رضوی در دیدار با رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ضمن تشکر از مجموعه مدیران و کارکنان علوم پزشکی زاهدان در ارائه خدمات بهداشت و درمانی، نگاه تخصصی رئیس دانشگاه در توجه به جنبه های فرهنگی و اجتماعی پیاده روی اربعین و استقبال از زوار پاکستانی را شایسته تمجید دانست. به گفته دکتر صادقی ورود زائرین پاکستانی از مرز میرجاوه برای شرکت در گردهمایی بزرگ اربعین برکات زیادی را در زمینه تروج فرهنگ اسلامی و ارتباط میان ملت های مسلمان همسایه به ارمغان خواهد داشت و لازم است تا از این حرکت ارزشمند مردمی حمایت شود. وی تصریح کرد: جنس این کار به گونه ای است که باید خود مردم میزبان زائرین باشند و وظیفه دستگاه های اجرائی و خدماتی فراهم نمودن زیر ساخت های لازم برای مشارکت مردم است. دکتر صادقی همچنین خدمت رسانی به زائرین پاکستانی را یکی از دغدغه های مقام معظم رهبری عنوان کرد و افزود: با توجه به رهنموند های رهبر معظم انقلاب در زمینه خدمت رسانی به زوار پاکستانی بدنبال ایجاد ستادی تحت عنوان ستاد ساماندهی زوار پاکستانی و شرکت های زیارتی دوملیتی با نظارت آستان قدس هستیم.
دکتر محمودرضا میری رییس دانشگاه نیز در این جلسه گفت: با توجه به ارائه مناسب و قابل قبول امکانات بهداشتی درمانی در خاک جمهوری اسلامی ایران، دانشگاه علوم پزشکی زاهدان آمادگی دارد تا در آنسوی مرز و در خاک کشور پاکستان نیز اقدام به برپایی درمانگاه سیار با هدف تسریع در روند درمان و بهبود اوضاع بهداشتی زائرین کند.
وی بااشاره به اینکه کمترین مشکلات در خدمت رسانی به زوار پاکستان در حوزه بهداشت و درمان است گفت؛ طبق آمار واصله تمام زائرین در بدو ورود به ایران، پس از واکسینه شدن از نظر ابتلا به بیماری های واگیر دار شایع منطقه مورد غربالگری قرار می گیرند.
دکتر میری ارائه این گونه خدمات را علاوه بر وظیفه تشکیلاتی، یک معیار اعتقادی عنوان کرد و افزود: باید با تشویق حرکت های مردمی در صدد انتقال این برنامه ها به خود مردم باشیم و این امر با حمایت های آستان قدس رضوی و همکاری تمام دستگاههای اجرایی امکان پذیر است.
در این جلسه دکتر طباطبایی معاون بهداشتی دانشگاه و دکتر یوسفی، مدیر درمان دانشگاه ضمن ارائه گزارشی از ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به زائرین، پیشنهاداتی در زمینه بهبود اوضاع در سالهای آتی را ارائه نمودند.

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان

تاریخ درج خبر : سه شنبه ١٦ آبان ١٣٩٦ ١١:٤٢