اخبار > نشست صمیمانه اعضاء شورای مرکزی انجمن اسلامی پیروان خط امام (ره) و رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

خبـــر

نشست صمیمانه اعضاء شورای مرکزی انجمن اسلامی پیروان خط امام (ره) و رئیس دانشگاه  علوم پزشکی زاهدان

تاسیس و توسعه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و تبدیل آن به یکی از بزرگترین مراکز علمی و خدماتی در جنوب کشور مرهون اعتماد نظام جمهوری اسلامی به نسل جوان و پیشرو است که با مسئولیت پذیری و واقع بینی به ایفای رسالت حرفه ای خود پرداخته اند.

به گزارش روابط عمومی - دکتر محمودرضا میری رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در نشست صمیمانه با اعضاء شورای مرکزی انجمن اسلامی پیروان خط امام (ره) با بیان این مطلب و با اشاره به اینکه صداقت، انرژی، شجاعت و آرمانگرائی از مهمترین خصلت های نسل جوان است گفت: اگر شرایط را برای ایفای نقش این قشر پویا فراهم کنیم خواهیم دید که چگونه با واقع بینی و احساس مسئولیت مشکلات جامعه را بر طرف خواهند کرد.

وی ادامه داد: قلب واقعیت ها و انعکاس نادرست رویدادها  از مهمترین چالش های اجتماعی در عصر حاضر است و دانشجویان می توانند با روحیه آرمانگرائی و حقیقت جوئی در مسیر اصلاح این آسیب مهم اجتماعی قد علم کنند.

وی افزود: دانشگاه خانه دانشجو است و همه کارکنان دانشگاه وظیفه ای جز تلاش برای درمان بیماران و فراهم آوردن فرصت بالندگی و رشد جامعه دانشجوئی ندارند.

وی تصریح کرد: تاکید ویژه دانشگاه توجه به نقاط مثبت جامعه جوان دانشجوئی است و از فعالیت های تشکیلاتی دانشجوئی در چهارچوب قانون، مصالح نظام جمهوری اسلامی ایران و خط اعتدال حمایت می کنیم.

قائم مقام وزیر در استان گفت: اگر مشکلات و موانعی برای تشکّل های دانشجویی ایجاد شود این موضوع، سیاست و برنامه دانشگاه نیست و برای رفع این مشکلات تلاش خواهیم کرد.

دکتر میری اذعان داشت: از معاون محترم دانشجوئی و فرهنگی دانشگاه درخواست کرده ام تا مقدمات برگزاری انتخابات رسمی همه تشکل های دانشجوئی را فراهم نماید و مستندات فعالیت قانونی همه تشکل ها را ثبت نماید.  وی گفت: به اعضای شورای مرکزی انجمن اسلامی پیروان فقط امام (ره) بابت موفقیت در انتخابات و کسب اعتماد دانشجویان تبریک می گویم.

اعضاء شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشجویان خط امام(ره) در این جلسه از حمایت های رئیس دانشگاه تشکر کردند.

در این جلسه که معاون دانشجویی و امور فرهنگی دانشگاه نیز حضور داشت    هر یک از اعضاء شورای مرکزی انجمن اسلامی به بیان نظرات و پیشنهادات خود پرداختند.

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان

1396/08/15

مادر 37 ساله سراوانی پس از هشتمین زایمان خود به کما رفت
تشکیل دبیرخانه شورای اجتماعی سلامت با حضور مسئولان و کارشناسان معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و شهرداری
آغاز برنامه آموزشی مدیریت استرس، برای دانش آموزان پایه دوازدهم و کنکوری های استان، حرکتی زیبا وماندگار از گروه سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
سخنرانی به زبان انگلیسی توسط آقای دکتر حسین باقری _ عضو هیئت علمی گروه زبان روز چهارشنبه 25 مهرماه، ساعت 13 تا 14 موضوع : Creativity مکان : سالن اجتماعات پردیس
انعقاد قرارداد همکاری با یک شرکت دانش بنیان جهت استفاده از دستاوردهای تحقیقاتی خاص خود در توسعه و نگهداشت فضای سبز
بازدید معاون بهداشتی دانشگاه ورئیس فوریتهای دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از روند ارائه خدمات سلامت به زوار پاکستانی در مرز میرجاوه...بیش از 100 نفر از تیم های بهداشت ،درمان واورژانس 115 وداوطلبان سلامت به زوار پاکستانی خدمات سلامت ارائه می کنند.
برخورد ریشه ای با آسیب به جای آسیب دیده برنامه ای موفق در پیشگیری از اعتیاد به مواد مخدر و ترویج خود مراقبتی
مراسم پرفیض دعای کمیل
موفقیت نظام سلامت استان در کاهش شاخص های ابتلاء به بیماری ها و افزایش کمی و ارتقاء کیفی زیرساخت های ارائه خدمت ثمره ی گام های استوار فرزندان انقلاب در چهل سال گذشته
قابل توجه اعضای هیات علمی دانشگاه
برنامه بهبود تغذیه جامعه زنان روستایی استان با آموزش کاشت وایجاد باغچه های خانگی
موفقیتهای امروز عرصه سلامت استان ثمره همت دیروز شما فرهیختگان وبازنشستگان پرتلاش است
بازگشت دستگاه پرتو درمانی بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) زاهدان به چرخه خدمت؛ دو شیفته شدن بخش رادیوتراپی این بیمارستان جهت ارائه خدمت فوری به بیماران
تاکنون 10 هزار نفر از زوار پاکستانی اربعین از طریق استان سیستان و بلوچستان راهی کربلای معلی شده اند
کسب چهار رتبه برتر توسط دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در بیست و سومین دوره جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان دانشگاه های علوم پزشکی کشور
توسعه همکاری های مشترک دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و دانشگاه سیستان و بلوچستان در راستای کاهش آسیب های اجتماعی و ارتقاء سواد سلامت مردم
شروع رسمی دوران تحصیل 51 دستیار تخصصی در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
معرفی رشته جدید ورزشی در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
اطلاعیه 2 : قابل توجه معرفی شدگان مرحله اول رشته های نیمه متمرکز کنکور سراسری سال 1397
با اهداء اعضاء ۲۰ درصد از بیماران مرگ مغزی، مشکل تمام بیماران نیازمند به پیوند در کشور برطرف خواهد شد.