اخبار > نشست صمیمانه اعضاء شورای مرکزی انجمن اسلامی پیروان خط امام (ره) و رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

خبـــر

نشست صمیمانه اعضاء شورای مرکزی انجمن اسلامی پیروان خط امام (ره) و رئیس دانشگاه  علوم پزشکی زاهدان

تاسیس و توسعه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و تبدیل آن به یکی از بزرگترین مراکز علمی و خدماتی در جنوب کشور مرهون اعتماد نظام جمهوری اسلامی به نسل جوان و پیشرو است که با مسئولیت پذیری و واقع بینی به ایفای رسالت حرفه ای خود پرداخته اند.

به گزارش روابط عمومی - دکتر محمودرضا میری رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در نشست صمیمانه با اعضاء شورای مرکزی انجمن اسلامی پیروان خط امام (ره) با بیان این مطلب و با اشاره به اینکه صداقت، انرژی، شجاعت و آرمانگرائی از مهمترین خصلت های نسل جوان است گفت: اگر شرایط را برای ایفای نقش این قشر پویا فراهم کنیم خواهیم دید که چگونه با واقع بینی و احساس مسئولیت مشکلات جامعه را بر طرف خواهند کرد.

وی ادامه داد: قلب واقعیت ها و انعکاس نادرست رویدادها  از مهمترین چالش های اجتماعی در عصر حاضر است و دانشجویان می توانند با روحیه آرمانگرائی و حقیقت جوئی در مسیر اصلاح این آسیب مهم اجتماعی قد علم کنند.

وی افزود: دانشگاه خانه دانشجو است و همه کارکنان دانشگاه وظیفه ای جز تلاش برای درمان بیماران و فراهم آوردن فرصت بالندگی و رشد جامعه دانشجوئی ندارند.

وی تصریح کرد: تاکید ویژه دانشگاه توجه به نقاط مثبت جامعه جوان دانشجوئی است و از فعالیت های تشکیلاتی دانشجوئی در چهارچوب قانون، مصالح نظام جمهوری اسلامی ایران و خط اعتدال حمایت می کنیم.

قائم مقام وزیر در استان گفت: اگر مشکلات و موانعی برای تشکّل های دانشجویی ایجاد شود این موضوع، سیاست و برنامه دانشگاه نیست و برای رفع این مشکلات تلاش خواهیم کرد.

دکتر میری اذعان داشت: از معاون محترم دانشجوئی و فرهنگی دانشگاه درخواست کرده ام تا مقدمات برگزاری انتخابات رسمی همه تشکل های دانشجوئی را فراهم نماید و مستندات فعالیت قانونی همه تشکل ها را ثبت نماید.  وی گفت: به اعضای شورای مرکزی انجمن اسلامی پیروان فقط امام (ره) بابت موفقیت در انتخابات و کسب اعتماد دانشجویان تبریک می گویم.

اعضاء شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشجویان خط امام(ره) در این جلسه از حمایت های رئیس دانشگاه تشکر کردند.

در این جلسه که معاون دانشجویی و امور فرهنگی دانشگاه نیز حضور داشت    هر یک از اعضاء شورای مرکزی انجمن اسلامی به بیان نظرات و پیشنهادات خود پرداختند.

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان

تاریخ درج خبر : دوشنبه ١٥ آبان ١٣٩٦ ١٣:٤٧