دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان

اخبار > نشست صمیمانه اعضاء شورای مرکزی انجمن اسلامی پیروان خط امام (ره) و رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

خبـــر

نشست صمیمانه اعضاء شورای مرکزی انجمن اسلامی پیروان خط امام (ره) و رئیس دانشگاه  علوم پزشکی زاهدان

تاسیس و توسعه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و تبدیل آن به یکی از بزرگترین مراکز علمی و خدماتی در جنوب کشور مرهون اعتماد نظام جمهوری اسلامی به نسل جوان و پیشرو است که با مسئولیت پذیری و واقع بینی به ایفای رسالت حرفه ای خود پرداخته اند.

به گزارش روابط عمومی - دکتر محمودرضا میری رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در نشست صمیمانه با اعضاء شورای مرکزی انجمن اسلامی پیروان خط امام (ره) با بیان این مطلب و با اشاره به اینکه صداقت، انرژی، شجاعت و آرمانگرائی از مهمترین خصلت های نسل جوان است گفت: اگر شرایط را برای ایفای نقش این قشر پویا فراهم کنیم خواهیم دید که چگونه با واقع بینی و احساس مسئولیت مشکلات جامعه را بر طرف خواهند کرد.

وی ادامه داد: قلب واقعیت ها و انعکاس نادرست رویدادها  از مهمترین چالش های اجتماعی در عصر حاضر است و دانشجویان می توانند با روحیه آرمانگرائی و حقیقت جوئی در مسیر اصلاح این آسیب مهم اجتماعی قد علم کنند.

وی افزود: دانشگاه خانه دانشجو است و همه کارکنان دانشگاه وظیفه ای جز تلاش برای درمان بیماران و فراهم آوردن فرصت بالندگی و رشد جامعه دانشجوئی ندارند.

وی تصریح کرد: تاکید ویژه دانشگاه توجه به نقاط مثبت جامعه جوان دانشجوئی است و از فعالیت های تشکیلاتی دانشجوئی در چهارچوب قانون، مصالح نظام جمهوری اسلامی ایران و خط اعتدال حمایت می کنیم.

قائم مقام وزیر در استان گفت: اگر مشکلات و موانعی برای تشکّل های دانشجویی ایجاد شود این موضوع، سیاست و برنامه دانشگاه نیست و برای رفع این مشکلات تلاش خواهیم کرد.

دکتر میری اذعان داشت: از معاون محترم دانشجوئی و فرهنگی دانشگاه درخواست کرده ام تا مقدمات برگزاری انتخابات رسمی همه تشکل های دانشجوئی را فراهم نماید و مستندات فعالیت قانونی همه تشکل ها را ثبت نماید.  وی گفت: به اعضای شورای مرکزی انجمن اسلامی پیروان فقط امام (ره) بابت موفقیت در انتخابات و کسب اعتماد دانشجویان تبریک می گویم.

اعضاء شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشجویان خط امام(ره) در این جلسه از حمایت های رئیس دانشگاه تشکر کردند.

در این جلسه که معاون دانشجویی و امور فرهنگی دانشگاه نیز حضور داشت    هر یک از اعضاء شورای مرکزی انجمن اسلامی به بیان نظرات و پیشنهادات خود پرداختند.

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان

1396/08/15

انتصابات جدید در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
تجهیز آمبولانس های زاهدان به دستگاه نوار قلب و امکان ارسال مستقیم آن به متخصص قلب مقیم در مرکز اورژانس کشور در همان لحظه
تدوین شناسنامه سلامت زاهدان در طرح تحقیقاتی کوهورت
روابط عمومی/ راه اندازی کلینیک سیار خدمات سلامت رایگان ویژه خانوارهای افغانی واقشار آسیب پذیر درحاشیه شهر زاهدان
انتصاب جناب آقای دکتر محمد قره بگلو بعنوان سرپرست بیمارستان رازی سراوان
روابط عمومی /در سومین روز از هفته سلامت ،راه اندازی پایگاه سلامت امید در زندان زاهدان ...تاکید رئیس دانشگاه بر ارائه خدمات مطلوب سلامت به زندانیان
گزارش تصویری / عیادت رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و اعضاءهیئت رئیسه از بیماران و تبریک به همکاران به مناسبت هفته سلامت
به مناسبت سالگرد میلاد بزرگ سردار دشت کربلا و الگوی جانبازان انقلاب اسلامی، مراسم گرامیداشتی با دعوت از جانبازان مکرم و خانواده های بزرگوارشان برگزار شد.
روابط عمومی/ راه اندازی کتابرانه های سلامت در اتوبوسهای دانشگاههای زاهدان ابتکاری جدید در مسیر ارتقای سواد سلامت
در دومین روز هفته سلامت صورت گرفت :راه اندازی دانشگاه نسل سوم مجازی در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برای اولین بار در کشور
انجام مشاوره تغذیه رایگان در کلینیک های تغذیه بیمارستان های تابعه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
مصوبات شورای سیاستگزاری پژوهش و فناوری سال 97 اعلام شد.
سنجش سلامت 600 دانش آموز بی بضاعت و بی سرپرست، توسط کانون خیریه CPR مهرورزی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
پی نوشت خدمت
روابط عمومی/ آغاز برنامه های هفته سلامت از امروز در استان سیستان و بلوچستان... بهره مندی بیش از 400 هزار دانش آموز استان از خدمات رایگان سلامت دهان ودندان در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
روابط عمومی/تقدیر ریاست دانشگاه از فعالان بسیج سلامت نوروزی در اولین روز هفته سلامت