اخبار > ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در شرقی ترین موکب ایران ادامه دارد

ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در شرقی ترین موکب ایران ادامه دارد

امروز ۸۳۲۰ زایر پاکستانی پس از عبور از مرز میرجاوه خدمات بهداشتی و واکسیناسیون را دریافت کردند.

به گزارش روابط عمومی دکتر محمود رضا میری رییس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در این خصوص گفت: از نخستین ساعات فعالیت پایانه مرزی میرجاوه در صبح امروز شنبه تا لحظه مخابره این گزارش، 8 هزار و 320 زائر در بدو ورود به کشور از لحاظ مسائل بهداشتی مورد غربالگری قرار گرفتند و واکسیناسیون پولیو نیز برای همه این عزیزان انجام شد.

وی ادامه داد: با احتساب آمار امروز، از ابتدای آبان ماه امسال تعداد 25 هزار 790 نفر زائر پاکستانی که از مرز میرجاوه وارد خاک کشورمان شده اند  خدمات بهداشتی را دریافت کرده اند و این رقم معادل ۱۰۰ درصد زوار عزیز می باشد.

وی با بیان اینکه بیماریابی، واکسناسیون، سم پاشی، گند زدایی محل های اسکان، نظارت بر کلر زنی آب و مواد غذایی توزیع شده و نظارت بر جمع آوری و دفع صحیح پسماندها از جمله اقدامات بهداشتی است که در محل توقف و اسکان این زائرین انجام می شود تصریح کرد: در حال حاضر دو درمانگاه در پایانه مرزی میرجا ه فعال شده و از مجموع افرادی که برای ویزیت به درمانگاه  مراجعه کردند 36 نفر برای دریافت درمان تکمیلی به بیمارستان اعزام شدند که 2نفر آنان خانم باردار بودند.

وی افزود: شناسایی موارد ابتلا به بیماری هایی مثل مالاریا و التور از دیگر اقداماتی است که در بدو ورود برای زایرین عزیز انجام می شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان  با بیان اینکه خدمت به زائران و سوگواری اباعبدالله الحسین (ع) افتخار و سعادتی بزرگ است گفت: تا آخرین نفر از زائرینی که قصد عزیمت به عتبات عالیات را داشته باشند تمامی خدمات بهداشتی و درمانی را دریافت خواهند کرد.

روابط عمومی وامور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

تاریخ درج خبر : شنبه ١٣ آبان ١٣٩٦ ٢١:٣٣