زمایشگاه مرجع سل دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برای پنجمین سال متوالی از نظر بررسی کنترل کیفی نمونه ها حائز رتبه عالی از ازمایشگاه فرا ملی سوئد گردید ومعاون بهداشتی دانشگاه از خدمات ارزشمند فعالان عرصه آزمایشگاه ودوکارشناس متبحر برنامه سل آقای حسن علی احمد وخانم زهرا خانی تقدیر کرد.

به گزارش روابط عمومی :دکترسید مهدی طباطبایی معاون بهداشتی دانشگاه اظهار داشت :در راستای اجرای برنامه کنترل کیفی خارجی آزمایشگاههای مرجع منطقه ای سل کشور آزمایشگاه سل دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با پاسخدهی کاملا صحیح تمامی نمونه های مجهول از طرف آزمایشگاه فراملی کشور سوئد گواهی رتبه عالی را دریافت کرده است.

وی ادامه داد :آزمایشگاه مرجع منطقه ای سل دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تنها آزمایشگاهی در کشور است که برای پنج سال متوالی رتبه عالی را از طرف آزمایشگاه فراملی سوئد کسب کرده است.

معاون بهداشتی دانشگاه این موفقیت را به ریاست دانشگاه و همه دست اندرکاران عرصه سلامت خصوصا کارشناس مسئول برنامه سل استان و پرسنل زحمتکش آزمایشگاه مرجع سل دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تبریک گفت واز خدمات ارزشمند فعالان عرصه آزمایشگاه ودوکارشناس متبحر برنامه سل آقای حسن علی احمد وخانم زهرا خانی تقدیر کرد.

امتحانی11مهر 96

روابط عمومی وامور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی زاهدان