اخبار > دانشگاه علوم پزشکی جایگاه علم و سلامت است و برای خدمترسانی مرز نمی شناسد

دکتر میری :

دانشگاه علوم پزشکی جایگاه علم و سلامت  است و برای خدمترسانی مرز نمی شناسد

دکتر محمودرضا میری گفت: دانشگاه علوم پزشکی جایگاه تولید علم و خدمات سلامت است و برای خدمت رسانی مرزی برای خود قائل نیست.

به گزارش روابط عمومی-  دکتر محمودرضا میری رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در مراسم تکریم و معارفه مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در این دانشگاه گفت: خدمتگزاری در عرصه سلامت تودیع ندارد چون با معیار های اعتقادی  صورت می پذیرد.

وی ضمن قدردانی از تلاش های حجت الاسلام ایمانی خواه و تمامی تلاشگران دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در این دانشگاه افزود: تودیع در حوزه خدمتگزاری در عرصه فرهنگ با معیارهای جهانبینی توحیدی نیز تعریفی ندارد.

حجت الاسلام مستشاری مدیر امور مبلغان کشور و عضو هیئت رئیسه دفتر نهاد رهبری نیز در این مراسم گفت: فعالیت کردن در حوزه جوانان به عنوان سرمایه های معنوی و استعدادی کشور، فرصتی مغتنم و شایان توجه ویژه است.

وی با بیان اینکه قرار گیری در قالب حزب و جناح در شان دانشگاهیان نیست تصریح کرد:  اعتدال و معتدل بودن نعمتی است که گرایش به سخن حق بی هیچ جهت گیری را مد نظر قرار می دهد.

آقای گنجعلی معاون دانشجویی و امور فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان هم گفت: دفتر نهاد مقام معظم رهبری و معاونت دانشجویی و فرهنگی اجزاء جدائی ناپذیر حوزه دانشگاهند.

وی ادامه داد: دانشجویان قشری پر انرژی و پرتلاش با ذهنی مملو از عطش یادگیری در حوزه دین و فرهنگ هستند که باید برای  پاسخ به سوالات و زوایای پنهان ذهنی آنان برنامه ریزی منسجمی داشت.

گفتنی است: در این مراسم از تلاش های حجت الاسلام و المسلمین ایمانی خواه تقدیر و حجت الاسلام و المسلمین زارعی به عنوان مسئول دفتر نهادنمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان معرفی شد.

تاریخ درج خبر : چهارشنبه ١٠ آبان ١٣٩٦ ٢١:٢٥
گروه اخبار : News