اخبار > درمان سکته حاد مغزی در بیمارستان علی ابن ابیطالب (ع) زاهدان امکانپذیر شد

Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA

خبــــر

درمان سکته حاد مغزی در بیمارستان علی ابن ابیطالب (ع)  زاهدان امکانپذیر شد

درمان سکته حاد مغزی در بیمارستان علی ابن ابیطالب زاهدان امکانپذیر شد.

به گزارش روابط عمومی- دکتر علی خواجه معاون درمان دانشگاه  علوم پزشکی زاهدان در این باره گفت:  طرح مدیریت درمان سکته حاد مغزی  از 22 مهر ماه امسال به صورت رسمی در بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) زاهدان و از ابتدای سال در بیمارستان امام علی (ع) چابهار آغاز شده است .

وی ادامه داد: بیمارستان امام علی(ع) چابهار تا کنون با درمان به موقع و سریع بیماران که شامل تزریق داروی آلتپلاز  می باشد توانسته است جان سه بیمار را نجات دهد و مشکلات ناتوانی بیماران را به حداقل برساند.

وی افزود: بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) زاهدان با گروه متخصصین نورولوژی با توانایی و مهارت کافی آماده ارائه هر گونه خدمت به بیماران مراجعه کننده با علائم سکته حاد مغزی می باشد .

وی با اشاره به علائم مهم و قابل توجه سکته حاد مغزی  گفت: فلج یک طرفه صورت، اخلال در تکلم و ضعف یک طرفه دست یا پا از علائم ناگهانی سکته مغزی است که در صورت مشاهده در سریعترین زمان ممکن باید با اورژانس 115 تماس گرفته شود

وی گفت: در صورتی که درمان بیماران در 3ساعت اولیه بروز علائم در بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) انجام شود، عوارض ناشی از سکته حاد مغزی قابل پیشگیری است و بیمار می تواند به روند عادی زندگی خود ادامه دهد.

وی تصریح کرد:  سبک زندگی و تغذیه نامناسب، دیابت، وزن بالا، فشار و چربی خون و کهولت سن از جمله عوامل بروز سکته مغزی است.

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان

تاریخ درج خبر : چهارشنبه ٢٦ مهر ١٣٩٦ ١٠:٤٦