اخبار > پیام ریاست دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به مناسبت هفته ملی غذا

پیام ریاست دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به مناسبت هفته ملی غذا

در قرن بیست و یکم در اوج پیشرفت فناوری های ارتباطی، همچنان در گوشه کنار جهان شاهد صحنه های دلخراشی ازمرگ و میر کودکان در اثر گرسنگی وسوء تغذیه هستیم.
روز جهانی غذا بهانه ای است برای یادآوری اینکه هنوز در حوزه غذا کارهای انجام نشده بسیاری وجود دارد که فراتر از رنگ و نژاد و مرز و بوم، نیازمند همت همگانی و جهانی است. لذا باید راهکارهایی برای آن اندیشید. به نظر می رسد تولید محصولات با مصرف آب کمتر، افزایش ایمنی وامنیت محصولات تولیدی در صنعت غذایی وفرهنگسازی برای صرفه جویی واصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقاء سلامت جامعه گام هایی است که می تواند در این زمینه موثر باشد
پر واضح است که تنها با وجود انسان های سالم، شاداب و با نشاط است که یک کشور می تواند در مسیر توسعه پایدار گام نهاده و قله های موفقیت را فتح نماید و سلامت مردم یک جامعه نیز در گرو تغذیه سالم آنهاست.
در پایان برخود لازم می دانم ضمن تبریک فرا رسیدن روز غذا، از تلاش ها و زحمات ارزنده همه همکاران حوزه معاونت غذا و دارو دانشگاه و فعالان و حامیان ایمنی و سلامت غذایی در جای جای استان پهناور سیستان و بلوچستان سپاسگذاری و از درگاه خداوند متعال برای ایشان توفیق و سربلندی روزافزون مسئلت نمایم.

و من ا... توفیق
دکتر محمودرضا میری