اخبار > گرامیداشت هفته ناجا و حضور رئیس و تعدادی از اعضای هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان درفرماندهی انتظامی استان

.

خبـــر

به مناسبت فرا رسیدن هفته نیروی انتظامی رئیس و تعدادی از اعضای هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با حضور در ستاد فرماندهی انتظامی استان، از تلاش های شبانه روزی  این تلاشگران قدردانی کردند.

به گزارش روابط عمومی - دکتر محمودرضا میری رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در این دیدار ضمن تبریک هفته نیروی انتظامی گفت : بخشی از تامین سلامت در جامعه به نظام بهداشت و درمان مرتبط است و تامین کامل سلامت با همراهی و همیاری مجموعه ای دستگاه ها میسر می شود.

وی وجود احساس امنیت در جامعه را مساله ای مهم در تامین سلامت روان دانست و تصریح کرد: جان بر کفان نیروی های انتظامی  همواره آماده خدمت به این مرز و بوم و برخورد با ناهنجاری ها هستند و ما باید قدردان این تلاش ها باشیم.

سردار محمد قنبری فرمانده انتظامی استان هم در این دیدار با اشاره به فرموده پیامبر گرامی اسلام که نعمت های سلامت و امنیت در زمان فقدان قدر دانسته می شوند گفت: استان سیستان و بلوچستان استان ویژه و دارای فرصت های زیادی برای خدمت کردن است.

وی ادامه داد: سلامت و امنیت دو موضوع بهم مرتبط هستند چرا که جامعه سالم و با نشاط مشکلات اجتماعی و امنیتی نخواهد داشت.

وی تصریح کرد: همراهی و همیاری مردم فهیم این استان در مدیریت مسائل امنیتی و انتظامی و خشکاندن ریشه جرم و جنایت بسیار قابل توجه و شایسته قدردانی است.

گفتنی است: در پایان از جانب رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان لوح تقدیر و یک جلد کلام الله مجید  به فرمانده انتظامی استان اهدا شد.

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان

تاریخ درج خبر : يکشنبه ١٦ مهر ١٣٩٦ ١٤:٣٣