دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان

اخبار > آغاز سال تحصیلی با 1204 دانشجوی جدید در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

خبـــر

آغاز سال تحصیلی با 1204 دانشجوی جدید در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

1204 دانشجوی جدید در سال تحصیلی 1396-1397 به تعداد دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان اضافه شد.
به گزارش روابط عمومی - دکتر منیژه خلیلی معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با بیان این مطلب گفت : این دانشجویان در 54 رشته در این دانشگاه مشغول به تحصیل شدند.
وی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در 11 رشته روان پزشکی، زنان و زایمان، چشم پزشکی، قلب و عروق، جراحی عمومی، رادیولوژی، کودکان، بیماری های عفونی و گرمسیری، بیهوشی، داخلی، طب اورژانس اقدام به پذیرش دستیار تخصصی کرده است.
وی گفت: از سال آینده نیز در رشته اورولوژی دستیارپذیرش خواهد شد.
وی با بیان اینکه امسال 764 نفر در 17 رشته دکتری حرفه ای و کارشناسی پذیرفته شدند تصریح کرد: امسال 128 نفر در رشته پزشکی روزانه و 70 نفر پردیس و همچنین 56 نفر دندانپزشکی روزانه و 23 نفر پردیس مشغول به تحصیل شدند.
وی همچنین با اشاره به راه اندازی دو رشته جدید مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی و علوم تغذیه در مقطع ارشد گفت: 118 دانشجوی جدید در 17 رشته در مقطع ارشد سال تحصیلی خود را آغاز کردند.
گفتنی است: در حال حاضر 4891 نفر در این دانشگاه مشغول به تحصیلند.

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان

1396/07/12

دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نماد واقعی افتخار به گذشته و امید به آینده است
روز رسانه ای دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
بهره برداری اولیه از 2 بخش مراقبت های ویژه در زاهدان
معاون اجرایی مرکز بهداشت استان در مراسم معارفه سرپرست مرکز بهداشت میرجاوه؛ دسترسی آسانتر به خدمات سلامت محور اصلی فعالیت ها و برنامه های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان است.
حضور فعال تکنسین های اورژانس 115 در کنار نماز گزاران عید سعید فطر
پیام ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به مناسبت "عید سعید فطر"
دانشگاه علوم پزشکی زاهدان حائز مقام اول مسابقات کیک بوکسینگ قهرمانی استان
قابل توجه پذیرفته شدگان آزمون استخدام پیمانی مورخ 96/10/1 دانشگاه علوم پزشکی زاهدان