دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان

اخبار > تقدیر از دست اندرکاران رسانه الکترونیک دو ماهنامه دانشکده پزشکی زاهدان

Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA

تقدیر از دست اندرکاران رسانه الکترونیک دو ماهنامه دانشکده پزشکی زاهدان

در جلسه ای با حضور ریاست دانشگاه، از تلاشهای همکارانی که در این تحریریه فعالیت کردند، تقدیر به عمل آمد.

به گزارش روابط عمومی-  دکتر محمودرضا میری رییس دانشگاه در این جلسه گفت: این گونه فعالیت ها، بالا رفتن شاخص های علمی دانشگاه را به دنبال دارد و باید همه در هر مقام و منسبی که هستند، در پی ارتقاء شاخص های علمی و آموزشی باشند.

وی تصریح کرد: باید به لحاظ علمی دو رکن مهم شناخت واقعیت و مستند سازی را مد نظر قرار دهیم تا به اکمال علم برسیم.

دکتر میری افزود : ما همواره میتوانیم با ایده گرفتن از تفکرات فردی، ارائه خدمات آموزشی درمانی و تحقیقاتی را بهبود ببخشیم.

وی ابراز امیدواری کرد که بتوانیم روزی از سراسر استان، کشور و یا حتی دنیا اخبار مرتبط با دانشگاه را در این دو ماهنامه چاپ کنیم.

در ابتدای این جلسه نیز دکتر قاسم میری علی آباد رییس دانشکده پزشکی ضمن تشکر از حمایت های ریاست دانشگاه، گزارشی از چگونگی روند کار در تحریریه این دو ماهنامه ارائه کرد.

گفتنی است در پایان به همکاران هیئت تحریریه این دو ماهنامه لوح تقدیر و هدایایی اهدا شد.

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

1396/07/11

دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نماد واقعی افتخار به گذشته و امید به آینده است
روز رسانه ای دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
بهره برداری اولیه از 2 بخش مراقبت های ویژه در زاهدان
معاون اجرایی مرکز بهداشت استان در مراسم معارفه سرپرست مرکز بهداشت میرجاوه؛ دسترسی آسانتر به خدمات سلامت محور اصلی فعالیت ها و برنامه های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان است.
حضور فعال تکنسین های اورژانس 115 در کنار نماز گزاران عید سعید فطر
پیام ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به مناسبت "عید سعید فطر"
دانشگاه علوم پزشکی زاهدان حائز مقام اول مسابقات کیک بوکسینگ قهرمانی استان
قابل توجه پذیرفته شدگان آزمون استخدام پیمانی مورخ 96/10/1 دانشگاه علوم پزشکی زاهدان