دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان

نمایندگان سازمان اکو ونمایندگان کمیساریای عالی سازمان ملل در سفر به زاهدان از پایگاه سلامت حضصرت فاطمه زهرا (س) بازدید کردند ودر جریان خدمات سلامت که به اتباع ومهاجرین ارائه می گرد قرار گرفتند واز خدمات ارائه شده تقدیر کردند.

به گزارش روابط عمومی دکترسید مهدی طباطبایی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در جلسه امور اتباع ومهاجرین خارجی که با حضور نمایندگان سازمان اکو وکمیساریای عالی سازمان ملل در زاهدان برگزار شد اظهار داشت: استان سیستان و بلوچستان دارای مرز مشترک طولانی با دو کشور افغانستان وپاکستان است که با ورود وخروج اتباع این دو کشور شاهد بروز برخی از بیماریها در سطح استان هستیم .

وی ادامه داد :در استان سیستان وبلوچستان تمامی خدمات سلامت برای اتباع کشورهای مختلف در مراکز بهداشتی ودرمانی به نحو مطلوب ارائه می گردد.

معاون بهداشتی دانشگاه بر لزوم تدوین بسته خدمات بهداشتی برای اتباع کشورها تاکید کرد وخواستار تامین اعتبار مورد نیاز جهت پرداخت هزینه های بستری اتباع شد.

لازم به ذکر است پس از نشست نمایندگان سازمان ملل از پایگاه سلامت حضرت فاطمه (س)وخدمات مورد ارائه به اتباع ومهاجرین بازدید کردند.

امتحانی 11 مهر96

روابط عمومی وامور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

1396/07/11

دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نماد واقعی افتخار به گذشته و امید به آینده است
روز رسانه ای دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
بهره برداری اولیه از 2 بخش مراقبت های ویژه در زاهدان
معاون اجرایی مرکز بهداشت استان در مراسم معارفه سرپرست مرکز بهداشت میرجاوه؛ دسترسی آسانتر به خدمات سلامت محور اصلی فعالیت ها و برنامه های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان است.
حضور فعال تکنسین های اورژانس 115 در کنار نماز گزاران عید سعید فطر
پیام ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به مناسبت "عید سعید فطر"
دانشگاه علوم پزشکی زاهدان حائز مقام اول مسابقات کیک بوکسینگ قهرمانی استان
قابل توجه پذیرفته شدگان آزمون استخدام پیمانی مورخ 96/10/1 دانشگاه علوم پزشکی زاهدان