دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان

اخبار > روابط عمومی/ اجرای مانور ارزیابی میزان آمادگی نیروها در مواقع بحران در روز تاسوعای حسینی در معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

مانور ارزیابی میزان آمادگی نیروها در مواقع بحران وروزهای تعطیل با برنامه تمرین کارکرد فراخوان در معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی: دکتر سید مهدی  طباطبایی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در حاشیه این مانور اظهار داشت :آمادگی لازم برای پاسخ مناسب  ودر خور به عوارض وحوادث وبلایای طبیعی از ضروریات نظام سلامت است.

وی ادامه  داد:یکی از اهداف برگزاری این مانوارهای تمرینی ارزیابی عملکرد وسنجش زمان در ارائه خدمات بهینه در مواقع بحران می باشد که با نهادینه کردن این مانورها وآمادگی دست اندرکاران عرصه بهداشت ودرمان در زمان وقوع هرگونه بحران وحوادث طبیعی وغیر طبیعی قطعا آسیب کمتری به مردم وارد خواهد شد .

معاون بهداشتی دانشگاه خاط نشان کرد :تقویت وتجهیز امکانات وآموزش تیم های بهداشت ودرمان در پاسخ به بلایا نتایج موثری خواهد داشت.

لازم به ذکر است این مانور در روز تاسوعا برگزار شد و کلیه کارشناسان ومدیران حدودا از 45-5دقیقه پس از فراخوان در مانور شرکت کردند به منظور آمادگی بیشتر این روند تمرینی خصوصا در روزهای تعطیل ادامه خواهد داشت.

امتحانی10مهر96

روابط عمومی وامور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

1396/07/11

دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نماد واقعی افتخار به گذشته و امید به آینده است
روز رسانه ای دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
بهره برداری اولیه از 2 بخش مراقبت های ویژه در زاهدان
معاون اجرایی مرکز بهداشت استان در مراسم معارفه سرپرست مرکز بهداشت میرجاوه؛ دسترسی آسانتر به خدمات سلامت محور اصلی فعالیت ها و برنامه های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان است.
حضور فعال تکنسین های اورژانس 115 در کنار نماز گزاران عید سعید فطر
پیام ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به مناسبت "عید سعید فطر"
دانشگاه علوم پزشکی زاهدان حائز مقام اول مسابقات کیک بوکسینگ قهرمانی استان
قابل توجه پذیرفته شدگان آزمون استخدام پیمانی مورخ 96/10/1 دانشگاه علوم پزشکی زاهدان