دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان

اخبار > قابل توجه دانشجویان و اعضاء محترم هیئت علمی وقت ملاقات حضوری با ریاست محترم دانشگاه

Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA

قابل توجه دانشجویان و اعضاء محترم هیئت علمی

وقت ملاقات حضوری با ریاست محترم دانشگاه

پیرو تاکید ریاست محترم دانشگاه در زمینه تسهیل بیش از پیش ارتباط اعضاء محترم هیئت علمی و دانشجویان عزیز با ایشان به استحضار می رساند؛ همه روزه (بجز روزهای یکشنبه) از ساعت 30 : 7 الی 00 : 8 صبح امکان ملاقات حضوری و بدون تعیین وقت قبلی برای این عزیزان فراهم می باشد.

شایان ذکر است برنامه ملاقات حضوری ریاست محترم دانشگاه با تعیین وقت قبلی در روزهای شنبه و چهارشنبه نیز همچنان به قوّت خود باقی است و تمامی افرادی که تمایل دارند با ایشان ملاقات داشته باشند می توانند با مراجعه حضوری، تماس با شماره تلفن 18-33295715  داخلی 1193 و یا ارسال پیام به صندوق پست الکترونیک به نشانی head.office@zaums.ac.ir درخواست خود را ارائه نمایند.

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان

1396/07/10

دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نماد واقعی افتخار به گذشته و امید به آینده است
روز رسانه ای دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
بهره برداری اولیه از 2 بخش مراقبت های ویژه در زاهدان
معاون اجرایی مرکز بهداشت استان در مراسم معارفه سرپرست مرکز بهداشت میرجاوه؛ دسترسی آسانتر به خدمات سلامت محور اصلی فعالیت ها و برنامه های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان است.
حضور فعال تکنسین های اورژانس 115 در کنار نماز گزاران عید سعید فطر
پیام ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به مناسبت "عید سعید فطر"
دانشگاه علوم پزشکی زاهدان حائز مقام اول مسابقات کیک بوکسینگ قهرمانی استان
قابل توجه پذیرفته شدگان آزمون استخدام پیمانی مورخ 96/10/1 دانشگاه علوم پزشکی زاهدان