اخبار > قابل توجه دانشجویان و اعضاء محترم هیئت علمی وقت ملاقات حضوری با ریاست محترم دانشگاه

Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA

قابل توجه دانشجویان و اعضاء محترم هیئت علمی

وقت ملاقات حضوری با ریاست محترم دانشگاه

پیرو تاکید ریاست محترم دانشگاه در زمینه تسهیل بیش از پیش ارتباط اعضاء محترم هیئت علمی و دانشجویان عزیز با ایشان به استحضار می رساند؛ همه روزه (بجز روزهای یکشنبه) از ساعت 30 : 7 الی 00 : 8 صبح امکان ملاقات حضوری و بدون تعیین وقت قبلی برای این عزیزان فراهم می باشد.

شایان ذکر است برنامه ملاقات حضوری ریاست محترم دانشگاه با تعیین وقت قبلی در روزهای شنبه و چهارشنبه نیز همچنان به قوّت خود باقی است و تمامی افرادی که تمایل دارند با ایشان ملاقات داشته باشند می توانند با مراجعه حضوری، تماس با شماره تلفن 18-33295715  داخلی 1193 و یا ارسال پیام به صندوق پست الکترونیک به نشانی head.office@zaums.ac.ir درخواست خود را ارائه نمایند.

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان

تاریخ درج خبر : دوشنبه ١٠ مهر ١٣٩٦ ١٤:٤٢