اخبار > ارائه گزارش دکتر محمودرضا میری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در کارگروه تخصصی بانوان و خانواده با حضور خانم ابتکار معاون رئیس جمهور

Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA

خبر

دکتر محمودرضا میری رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در کارگروه تخصصی بانوان و خانواده استانداری که با حضور خانم ابتکار معاون رئیس جمهور برگزار شد به ارائه گزارشی از خدمات نظام سلامت در استان پرداخت.

به گزارش روابط عمومی دکتر محمودرضا میری رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در این کارگروه گفت: خدمات نظام سلامت شامل همه انسان هاست و قوم و نژاد و ملیت در آن مطرح نیست.

وی ادامه داد: اجرای طرح تحول نظام سلامت اقدام بزرگ و موثری بود و در حقیقت نقطه عطفی در ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در استان پهناور سیستان و بلوچستان محسوب می شود.

وی افزود: کاهش چشمگیر موارد ابتلاء به مالاریا، کاهش 85 درصدی ابتلاء به تالاسمی، کاهش 52 درصدی مرگ و میر مادران باردار از جمله برکات مهم اجرای طرح تحول نظام سلامت در استان محسوب می شود.

وی تصریح کرد: 23 درصد از زایمان ها در شهرهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان مربوط به خانم های زیر 18 سال و یا دارای بیش از 35 سال سن بوده است که جزو زایمان های پرخطر محسوب می شوند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با بیان اینکه جمعیت استان 3 درصد جمعیت کشور است اما 12 درصد از مرگ و میر مادران باردار در این استان اتفاق می افتد گفت: با اجرای طرح تحول، اولین اقدام مهم راه اندازی مرکز مدیریت مادران باردار پر خطر در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بود این مرکز وظیفه شناسایی مادران باردار پرخطر و پیگیری وضعیت سلامت آنها را برعهده داشت و خوشبختانه موفق عمل کرد.

وی همچنین به افزایش 50 درصدی تعداد تخت های بیمارستانی اشاره کرد و افزود:دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با کمبود تخت های ویژه به خصوص در مرکز تروما مواجه بود اما اجرای طرح تحول باعث شد بیمارستان مرکز ترومای استان، بیشترین تعداد تخت های ویژه را در جنوب شرق کشور به خود اختصاص دهد.

وی در پایان گفت: خوشبختانه 30 درصد مدیران و معاونان در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان را بانوان تشکیل می دهند.

روابط عمومی  وامور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان

1396/07/06|Slider, News|١٦٥١٩