دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان

اخبار > ارائه گزارش دکتر محمودرضا میری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در کارگروه تخصصی بانوان و خانواده با حضور خانم ابتکار معاون رئیس جمهور

Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA

خبر

دکتر محمودرضا میری رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در کارگروه تخصصی بانوان و خانواده استانداری که با حضور خانم ابتکار معاون رئیس جمهور برگزار شد به ارائه گزارشی از خدمات نظام سلامت در استان پرداخت.

به گزارش روابط عمومی دکتر محمودرضا میری رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در این کارگروه گفت: خدمات نظام سلامت شامل همه انسان هاست و قوم و نژاد و ملیت در آن مطرح نیست.

وی ادامه داد: اجرای طرح تحول نظام سلامت اقدام بزرگ و موثری بود و در حقیقت نقطه عطفی در ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در استان پهناور سیستان و بلوچستان محسوب می شود.

وی افزود: کاهش چشمگیر موارد ابتلاء به مالاریا، کاهش 85 درصدی ابتلاء به تالاسمی، کاهش 52 درصدی مرگ و میر مادران باردار از جمله برکات مهم اجرای طرح تحول نظام سلامت در استان محسوب می شود.

وی تصریح کرد: 23 درصد از زایمان ها در شهرهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان مربوط به خانم های زیر 18 سال و یا دارای بیش از 35 سال سن بوده است که جزو زایمان های پرخطر محسوب می شوند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با بیان اینکه جمعیت استان 3 درصد جمعیت کشور است اما 12 درصد از مرگ و میر مادران باردار در این استان اتفاق می افتد گفت: با اجرای طرح تحول، اولین اقدام مهم راه اندازی مرکز مدیریت مادران باردار پر خطر در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بود این مرکز وظیفه شناسایی مادران باردار پرخطر و پیگیری وضعیت سلامت آنها را برعهده داشت و خوشبختانه موفق عمل کرد.

وی همچنین به افزایش 50 درصدی تعداد تخت های بیمارستانی اشاره کرد و افزود:دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با کمبود تخت های ویژه به خصوص در مرکز تروما مواجه بود اما اجرای طرح تحول باعث شد بیمارستان مرکز ترومای استان، بیشترین تعداد تخت های ویژه را در جنوب شرق کشور به خود اختصاص دهد.

وی در پایان گفت: خوشبختانه 30 درصد مدیران و معاونان در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان را بانوان تشکیل می دهند.

روابط عمومی  وامور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان

نسخه قابل چاپ 1396/07/06|Slider, News|١٦٥١٩

پیام تسلیت ریاست محترم دانشگاه در پی سقوط هواپیمای مسافربری تهران –یاسوج
میزان دسترسی هموطنان عزیز به خدمات درمانی با حضور پزشکان متخصص در مراکز تازه تاسیس افزایش می یابد
تمدید مهلت ارسال مقالات همایش ملی روانشناسی و آسیب های روانی –اجتماعی
کارگاه مداخلات روانشناختی در درمان خیانت های زناشوئی در حاشیه همایش ملی روانشناسی و آسیب های روانی –اجتماعی
اطلاعیه اداره رفاه دانشگاه
اطلاعیه معاونت غذا و دارو دانشگاه
پایان کار بیست وسومین کنگره فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران در چابهار
گزارش تصویری از بیست و سومین کنگره ملی و دومین کنگره بین المللی فیزیولوژی و فارماکولوژی
برگزاری دو سمپوزیوم دانشجویی در دومین کنگره بین المللی و بیست و سومین کنگره فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران برای اولین بار در طول 22 دوره گذشته
قابل توجه اعضاء محترم هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان گرامی
تاکید بر تکمیل چرخه درمان بیماران در کنارک و کاهش مراجعات مردم به چابهار و زاهدان
تعدادی از پیشکسوتان انجمن فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران در چابهار مدرسه می سازند
حضور مجازی استاد دانشگاه هوستون آمریکا در دومین کنگره بین المللی و بیست و سومین کنگره فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران
بازدید بیش از 1000 نفر از از نمایشگاه تجهیزات پزشکی وصنایع دستی استان سیستان وبلوچستان در حاشیه محل برگزاری کنگره فیزیولوژی و فارماکولوژی چابهار
آغاز دومین کنگره بین المللی و بیست و سومین کنگره فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران با حضور محققان, اساتید, اعضای هیئت علمی و دانشجویان داخل و خارج از کشور
روابط عمومی/ همایش استانی سلامت عابران پیاده با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان وپلیس راهور استان ....رونمایی از دو طرح سفیر سلامت دانش آموزی وهمیار پلیس وسفیر سلامت سرباز برای اولین بار درکشور
روابط عمومی/معاون فنی مرکز بهداشت استان در مراسم نماز جمعه مهرستان عنوان کرد: نزدیک به نیمی از پروژه های مصوب سفر وزیر بهداشت در مهرستان به بهره برداری رسیده است.
اعلام لیست مقالات پذیرفته شده در همایش ملی روانشناسی و آسیب های روانی –اجتماعی
پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به مناسبت 22 بهمن ماه
روابط عمومی/ارتقای سلامت زندانیان از برنامه های ویژه طرح تحول سلامت...تقدیرمعاون سلامت زندانهای کشور از معاون بهداشتی دانشگاه به دلیل ارائه خدمات سلامت به زندانیان استان