دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان

اخبار > ارائه گزارش دکتر محمودرضا میری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در کارگروه تخصصی بانوان و خانواده با حضور خانم ابتکار معاون رئیس جمهور

Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA

خبر

دکتر محمودرضا میری رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در کارگروه تخصصی بانوان و خانواده استانداری که با حضور خانم ابتکار معاون رئیس جمهور برگزار شد به ارائه گزارشی از خدمات نظام سلامت در استان پرداخت.

به گزارش روابط عمومی دکتر محمودرضا میری رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در این کارگروه گفت: خدمات نظام سلامت شامل همه انسان هاست و قوم و نژاد و ملیت در آن مطرح نیست.

وی ادامه داد: اجرای طرح تحول نظام سلامت اقدام بزرگ و موثری بود و در حقیقت نقطه عطفی در ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در استان پهناور سیستان و بلوچستان محسوب می شود.

وی افزود: کاهش چشمگیر موارد ابتلاء به مالاریا، کاهش 85 درصدی ابتلاء به تالاسمی، کاهش 52 درصدی مرگ و میر مادران باردار از جمله برکات مهم اجرای طرح تحول نظام سلامت در استان محسوب می شود.

وی تصریح کرد: 23 درصد از زایمان ها در شهرهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان مربوط به خانم های زیر 18 سال و یا دارای بیش از 35 سال سن بوده است که جزو زایمان های پرخطر محسوب می شوند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با بیان اینکه جمعیت استان 3 درصد جمعیت کشور است اما 12 درصد از مرگ و میر مادران باردار در این استان اتفاق می افتد گفت: با اجرای طرح تحول، اولین اقدام مهم راه اندازی مرکز مدیریت مادران باردار پر خطر در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بود این مرکز وظیفه شناسایی مادران باردار پرخطر و پیگیری وضعیت سلامت آنها را برعهده داشت و خوشبختانه موفق عمل کرد.

وی همچنین به افزایش 50 درصدی تعداد تخت های بیمارستانی اشاره کرد و افزود:دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با کمبود تخت های ویژه به خصوص در مرکز تروما مواجه بود اما اجرای طرح تحول باعث شد بیمارستان مرکز ترومای استان، بیشترین تعداد تخت های ویژه را در جنوب شرق کشور به خود اختصاص دهد.

وی در پایان گفت: خوشبختانه 30 درصد مدیران و معاونان در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان را بانوان تشکیل می دهند.

روابط عمومی  وامور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان

1396/07/06

حضور معاون بهداشتی دانشگاه در نقطه صفر مرزی میرجاوه ....تاکید بر تقویت ارائه خدمات سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در پست مراقبت مرزی درجه یک کشور
بهره برداری اولیه از کلینیک جدید بیمارستان بهاران با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان؛ ویزیت ماهیانه 6 هزار بیمار در کلینیک این بیمارستان
بازدید معاون بهداشتی دانشگاه از مراکز خدمات جامع سلامت میرجاوه ...راه اندازی مرکز جامع خدمات آموزشی تیم های اجرایی سلامت در آینده ای نزدیک در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
معاون بهداشتی دانشگاه در کمیته کاهش آسیب عنوان کرد : تعدیل برخی از مراکز گذری کاهش آسیب بدلیل عدم کارایی وسطح کیفی مطلوب در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
پی نوشت خدمت
وخامت حال یک نفر از مسمومین نشت گاز زاهدان
مشارکت حوزه معاونت اجتماعی دانشگاه در توزیع سبد غذائی حمایتی در حاشیه شهر
بی احتیاطی و نشت گاز در زاهدان قربانی گرفت
قابل توجه همکاران عضو جامعه ایثارگر ان دانشگاه
برگزاری مرحله مقدماتی بخش های آوایی و کتبی بیست وسومین جشنواره قرآن وعترت دانشگاه های علوم پزشکی همزمان با سراسر کشور در دانشگاه علوم پزشکی در زاهدان
مرکز درمان ناباروری مولود؛ خانه امید زوجین نابارور استان سیستان و بلوچستان و تشکیل پرونده 1700 زوج نابارور در این مرکز
اختتامیه جشنوار مسابقات ورزشی دانشجویان به مناسبت هفته خوابگاهها وجام رمضان
معاون بهداشتی دانشگاه در کارگاه بیماریهای منتقله از آب وغذا ...ارائه خدمات سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به 330 هزار تبعه افغانی وپاکستانی در سال 96
با تکمیل چرخه درمان بیماران سرطانی در سیستان و بلوچستان یک گام به تحقق عدالت در سلامت نزدیک شده ایم
ضرایب اختصاص کادر پرستاری به بیمارستان ها تعداد تخت فعال است
دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نماد واقعی افتخار به گذشته و امید به آینده است
روز رسانه ای دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
بهره برداری اولیه از 2 بخش مراقبت های ویژه در زاهدان
معاون اجرایی مرکز بهداشت استان در مراسم معارفه سرپرست مرکز بهداشت میرجاوه؛ دسترسی آسانتر به خدمات سلامت محور اصلی فعالیت ها و برنامه های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان است.
حضور فعال تکنسین های اورژانس 115 در کنار نماز گزاران عید سعید فطر