دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان

اخبار > برگزاری اولین همایش استانی هاری در زاهدان

برگزاری اولین همایش استانی  هاری در زاهدان

اولین همایش استانی هاری با هدف بررسی و آسیب شناسی دلایل ابتلا به این بیماری کشنده درزاهدان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دکتر محمدمهدی گویا رییس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت در این همایش گفت: دنیای امروز به جایی رسیده که واژه امنیت تنها در مباحث سیاسی، اجتماعی و اقتصادی کاربرد دارد، در صورتی که واقعیت آن است که هر امنیت در گرو امنیت سلامت است.

وی با اشاره به اینکه برای پیشگیری به موقع از مخاطرات این نوع بیماری ها باید تمام توان خود را صرف کرد، افزود: همسایه بودن با دو کشوری که توان مقابله با بیماری ها را ندارند انرژی مضاعف و هزینه ی بالایی می خواهد.

وی تصریح کرد : استان سیستان و بلوچستان مهمترین گلوگاه کشور برای جلوگیری از انواع بیماری های واگیر و غیر واگیر است.

وی از تصمیم دولت مبنی بر برنامه هایی در جهت رسیدن به نقطه ی حذف اینگونه بیماریها خبر داد و گفت: هیچ کاری در جهت تامین امنیت در سلامت انسانها امکان پذیر نیست مگر اینکه همه دستگاه های نظارتی با همکاری و همیاری، در این جهت گام بردارند.

دکتر گویا با اشاره به این که بیشترین آمار ابتلا به بیماری هاری مربوط به این استان است، افزود: با هدف تسریع در روند تشخیص بیماری هاری، قرار است دومین آزمایشگاه جامع تشخیص هاری در زاهدان راه اندازی شود تا به مردم سراسر استان خدمات ارائه کند.

دکتر محمودرضا میری رییس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز ضمن تشکر از دست اندرکاران برگزاری این همایش، افزود: در یکسال گذشته مسئله بیماری هاری در سه نوبت در کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان مطرح شد که این امر نشان از حساسیت بالای اعضاء کارگروه نسبت به این موضوع دارد.

وی تصریح کرد: تامین سلامت انسانها در همه جای ایران فقط با ایفای نقش حوزه بهداشت ودرمان مقدور نیست، بلکه تمام دستگاههای نظارتی در مقابل سلامت خود و سایر هموطنان مسئولند.

وی افزود: استان سیستان وبلوچستان همیشه میزبان انواع بلایای طبیعی و غیر طبیعی است که سلامت انسانها را به خطر می اندازد.

وی ادامه داد: هدف اصلی از برگزاری این همایش برنامه ریزی دقیق برای پدیده هاری است تا بتوانیم با توجه به شرایط اقلیمی و وسعت استان به تمام همشهریان و هم استانی ها بهترین خدمات را ارائه کنیم.

همچنین در این مراسم دکتر سید مهدی طباطبایی معاون بهداشتی دانشگاه گفت: یکی از مهمترین عوامل در پیشگیری از هاری و بیماریهای مشابه، استفاده از ظرفیتهای مختلف از جمله داوطلبان سلامت و سفیران سلامت در بحث اطلاع رسانی و آموزش است.

وی تصریح کرد: در مرحله اول، آموزش به پرسنل و در مرحله دوم اطلاع رسانی به مردم از طریق چاپ پوستر وتهیه کلیپ های آموزشی می تواند یاری گر ما در کنترل و مهار بیماری باشد.

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

نسخه قابل چاپ 1396/07/05|Slider, News|١٦٥١٤

پیام تسلیت ریاست محترم دانشگاه در پی سقوط هواپیمای مسافربری تهران –یاسوج
میزان دسترسی هموطنان عزیز به خدمات درمانی با حضور پزشکان متخصص در مراکز تازه تاسیس افزایش می یابد
تمدید مهلت ارسال مقالات همایش ملی روانشناسی و آسیب های روانی –اجتماعی
کارگاه مداخلات روانشناختی در درمان خیانت های زناشوئی در حاشیه همایش ملی روانشناسی و آسیب های روانی –اجتماعی
اطلاعیه اداره رفاه دانشگاه
اطلاعیه معاونت غذا و دارو دانشگاه
پایان کار بیست وسومین کنگره فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران در چابهار
گزارش تصویری از بیست و سومین کنگره ملی و دومین کنگره بین المللی فیزیولوژی و فارماکولوژی
برگزاری دو سمپوزیوم دانشجویی در دومین کنگره بین المللی و بیست و سومین کنگره فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران برای اولین بار در طول 22 دوره گذشته
قابل توجه اعضاء محترم هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان گرامی
تاکید بر تکمیل چرخه درمان بیماران در کنارک و کاهش مراجعات مردم به چابهار و زاهدان
تعدادی از پیشکسوتان انجمن فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران در چابهار مدرسه می سازند
حضور مجازی استاد دانشگاه هوستون آمریکا در دومین کنگره بین المللی و بیست و سومین کنگره فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران
بازدید بیش از 1000 نفر از از نمایشگاه تجهیزات پزشکی وصنایع دستی استان سیستان وبلوچستان در حاشیه محل برگزاری کنگره فیزیولوژی و فارماکولوژی چابهار
آغاز دومین کنگره بین المللی و بیست و سومین کنگره فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران با حضور محققان, اساتید, اعضای هیئت علمی و دانشجویان داخل و خارج از کشور
روابط عمومی/ همایش استانی سلامت عابران پیاده با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان وپلیس راهور استان ....رونمایی از دو طرح سفیر سلامت دانش آموزی وهمیار پلیس وسفیر سلامت سرباز برای اولین بار درکشور
روابط عمومی/معاون فنی مرکز بهداشت استان در مراسم نماز جمعه مهرستان عنوان کرد: نزدیک به نیمی از پروژه های مصوب سفر وزیر بهداشت در مهرستان به بهره برداری رسیده است.
اعلام لیست مقالات پذیرفته شده در همایش ملی روانشناسی و آسیب های روانی –اجتماعی
پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به مناسبت 22 بهمن ماه
روابط عمومی/ارتقای سلامت زندانیان از برنامه های ویژه طرح تحول سلامت...تقدیرمعاون سلامت زندانهای کشور از معاون بهداشتی دانشگاه به دلیل ارائه خدمات سلامت به زندانیان استان