اخبار > برگزاری مراسم تجلیل از بازنشستگان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA

برگزاری مراسم تجلیل از بازنشستگان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

شب گذشته طی مراسمی از 96 بازنشسته دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تجلیل شد.

به گزارش روابط عمومی دکتر محمودرضا میری رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در این مراسم گفت: مناسبت ها فرصت مناسبی را در اختیار قرار می دهد تا مسائل بررسی شود.

وی ادامه داد: نقش مهم و تاثیر گذار کسانی که در 30 سال خدمت خود برای تامین سلامت انسان ها تلاش می کنند را هیچ گاه نباید از یاد برد.

وی افزود: ما وظیفه داریم این تلاش ها را قدر بدانیم و از تجربیات گرانقدر عزیزان بازنشسته دانشگاه استفاده کنیم.

وی با اشاره به ضرورت تشکیل کانون بازنشستگان تصریح کرد: کانون بازنشستگان دانشگاه به همت شما بازنشستگان پرتوان می تواند تشکیل و قوت بگیرد و پیگیر امورات و مسائل رفاهی و درخواست های شما باشد.

آقای صحنه مدیر سازمان بازنشستگی استان نیز در این مراسم گفت: کلیه خدمات ارائه شده به بازنشستگان در سایت این سازمان به آدرس www.cspf.ir قابل دسترسی است.

وی افزود: مسابقات ورزشی مختلفی با حضور بازنشستگان محترم در رشته های شنا، تیراندازی، دارت، شطرنج و تنیس روی میز برگزار می شود.

وی با اشاره به اینکه دوران بازنشستگی دوران سکون نیست گفت: افرادی را می شناسم که پس از بازنشستگی برای اخذ مدرک دکتری اقدام کردند و موفقیت های فراوانی را کسب کردند.

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان

تاریخ درج خبر : سه شنبه ٤ مهر ١٣٩٦ ١٥:٣٦