اخبار > روابط عمومی/بازدید رییس اداره مالاریا وزارت بهداشت و معاون بهداشتی دانشگاه از مناطق مالاریا خیز چابهار و کنارک

دکتر رییسی رییس اداره مالاریا وزارت بهداشت در حاشیه سفر به چابهار و کنارک اظهار داشت: خدمات صورت گرفته در زمینه پیشگیری از بیماری مالاریا در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان قابل تقدیر است.

وی ادامه داد: با وجود همه موفقیتها در زمینه پیشگیری از مالاریا نباید از ورود و خروج اتباع بیگانه به داخل استان غافل بود و لازم است مبادی ورودی مرزی تحت کنترل تیم های سلامت قرار گرفته و اصول شناسایی و بیماریابی بصورت دقیق انجام گیرد.

دکتر طباطبایی معاون بهداشتی دانشگاه نیز گفت: تقویت بیماریابی و استفاده از ظرفیت داوطلبان سلامت در مناطق مرزی اولویت اول دست اندرکاران سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان است.

معاون بهداشتی دانشگاه خاطر نشان کرد: روزانه حدود 50 نفر از اتباع کارگر افغانستانی و پاکستانی با هدف کار در زمینهای کشاورزی زرآباد از طریق مرز چابهار و سراوان وارد استان میشوند که برنامه ریزی دقیقی برای بیماریابی این افراد با استفاده از روشهای تشخیص سریع بیماریابی در پایگاههای مرزی صورت می گیرد وافراد مشکوک به مراکز بهداشتی جهت درمان اعزام می گردند.

لازم به ذکر است: در مناطق مالاریا خیز استان عملیات سم پاشی برای پیشگیری از مالاریا بصورت مرحله ای در حال انجام است .

امتحانی22شهریور96

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان