دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان

اخبار > به برکت اجرای طرح تحول نظام سلامت ، بهداشت و درمان استان در مسیر توسعه قرار گرفت

رئیس دانشگاه :

دکتر محمودرضا میری رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت : به برکت اجرای طرح تحول نظام سلامت، بهداشت و درمان استان در مسیر توسعه قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی - دکتر محمودرضا میری رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان که در جمع اعضای هیئت رئیسه این دانشگاه و مدیرکل و معاونان صدا و سیمای مرکز استان سخن می گفت ادامه داد: اجرای طرح تحول باعث رقم خوردن تاریخ جدیدی در نظام سلامت کشور شد به گونه ای که آمار و ارقام نسبت به قبل و بعد از اجرای این طرح ارائه می شود.
وی با اشاره به اینکه هم اکنون صد در صد مراکز بهداشتی و درمانی در شهرهای زیرمجموعه دانشگاه دارای پزشک هستند گفت: بیش از 50 درصد مراکز هم دارای دندانپزشک هستند.
وی افزود: با اجرای این طرح همچنین 50 درصد به ظرفیت تخت های بیمارستانی در شهرهای زیر مجموعه این دانشگاه افزوده شد.
وی با اشاره به اینکه از ابتدای اجرای طرح تحول نظام سلامت تا کنون 10 بیمارستان در شهرهای مختلف استان به بهره برداری رسیده است، ادامه داد: تا پایان سال نیز 4 بیمارستان دیگر را به بهره برداری خواهیم رساند.
وی همچنین به ظرفیت رسانه ها در فرهنگسازی مسائل سلامت اشاره و تصریح کرد: رسانه های صوتی، تصویری و مجازی به عنوان بازوان توانمندی در راستای ارتقاء سواد سلامت مردم محسوب می شوند .
وی با اشاره به وجود برخی حاشیه سازی ها اذعان داشت: از حاشیه سازی ها ناراحت و نگران نمی شویم چرا که تمام تلاش و تمرکز ما بر خدمت رسانی به مردم است و اگر زمانی این حاشیه سازی منجر به ایجاد وقفه در این خدمت رسانی شود تمامی خانواده سلامت نگران خواهند شد.
آقای محمود دولت کردستانی مدیرکل صدا و سیمای مرکز استان هم در این جلسه گفت: هیچ فعالیتی در صدا و سیما انجام نمی شود مگر اینکه با سلامت جسم و روح شهروندان سرو کار دارد.
وی با اشاره به همراهی مطلوب و موثر دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با صدا و سیمای مرکز استان ادامه داد: این مرکز آمادگی حضور متخصصان و پزشکان را در تولیدات رادیویی و تلویزیونی دارد.
وی تصریح کرد: در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با همراهی و همیاری یکدیگر باید تمامی تلاشگرانی که با اقدامات و خدمات جهادی خود سنگ بنای توسعه و پیشرفت را در این استان مرزی پایه گذاری کردند معرفی کنیم.
گفتنی است در این جلسه که 4 ساعت به طول انجامید اعضای هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به بیان اقدامات چند ساله دانشگاه در عرصه ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به هم استانی ها پرداختند.
معاونان صدا و سیمای مرکز استان نیز برگزاری این جلسه را در برنامه ریزی های آتی این اداره کل در خصوص ضرورت تمرکز بر حیطه های خاص نظام سلامت در راستای ارتقاء سواد سلامت مردم مثبت و موثر دانستند.

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی زاهدان

نسخه قابل چاپ 1396/06/22|Slider, News|١٦٣٩٨

تمدید مهلت ارسال مقالات همایش ملی روانشناسی و آسیب های روانی –اجتماعی
کارگاه مداخلات روانشناختی در درمان خیانت های زناشوئی در حاشیه همایش ملی روانشناسی و آسیب های روانی –اجتماعی
اطلاعیه معاونت غذا و دارو دانشگاه
پایان کار بیست وسومین کنگره فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران در چابهار
گزارش تصویری از بیست و سومین کنگره ملی و دومین کنگره بین المللی فیزیولوژی و فارماکولوژی
برگزاری دو سمپوزیوم دانشجویی در دومین کنگره بین المللی و بیست و سومین کنگره فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران برای اولین بار در طول 22 دوره گذشته
قابل توجه اعضاء محترم هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان گرامی
تاکید بر تکمیل چرخه درمان بیماران در کنارک و کاهش مراجعات مردم به چابهار و زاهدان
تعدادی از پیشکسوتان انجمن فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران در چابهار مدرسه می سازند
حضور مجازی استاد دانشگاه هوستون آمریکا در دومین کنگره بین المللی و بیست و سومین کنگره فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران
بازدید بیش از 1000 نفر از از نمایشگاه تجهیزات پزشکی وصنایع دستی استان سیستان وبلوچستان در حاشیه محل برگزاری کنگره فیزیولوژی و فارماکولوژی چابهار
آغاز دومین کنگره بین المللی و بیست و سومین کنگره فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران با حضور محققان, اساتید, اعضای هیئت علمی و دانشجویان داخل و خارج از کشور
روابط عمومی/ همایش استانی سلامت عابران پیاده با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان وپلیس راهور استان ....رونمایی از دو طرح سفیر سلامت دانش آموزی وهمیار پلیس وسفیر سلامت سرباز برای اولین بار درکشور
روابط عمومی/معاون فنی مرکز بهداشت استان در مراسم نماز جمعه مهرستان عنوان کرد: نزدیک به نیمی از پروژه های مصوب سفر وزیر بهداشت در مهرستان به بهره برداری رسیده است.
اعلام لیست مقالات پذیرفته شده در همایش ملی روانشناسی و آسیب های روانی –اجتماعی
پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به مناسبت 22 بهمن ماه
روابط عمومی/ارتقای سلامت زندانیان از برنامه های ویژه طرح تحول سلامت...تقدیرمعاون سلامت زندانهای کشور از معاون بهداشتی دانشگاه به دلیل ارائه خدمات سلامت به زندانیان استان
روابط عمومی/صعود تیم کوهنوردی معاونت بهداشتی دانشگاه به قله 3211 متری بینالود به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران