دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان

اخبار > به برکت اجرای طرح تحول نظام سلامت ، بهداشت و درمان استان در مسیر توسعه قرار گرفت

رئیس دانشگاه :

دکتر محمودرضا میری رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت : به برکت اجرای طرح تحول نظام سلامت، بهداشت و درمان استان در مسیر توسعه قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی - دکتر محمودرضا میری رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان که در جمع اعضای هیئت رئیسه این دانشگاه و مدیرکل و معاونان صدا و سیمای مرکز استان سخن می گفت ادامه داد: اجرای طرح تحول باعث رقم خوردن تاریخ جدیدی در نظام سلامت کشور شد به گونه ای که آمار و ارقام نسبت به قبل و بعد از اجرای این طرح ارائه می شود.
وی با اشاره به اینکه هم اکنون صد در صد مراکز بهداشتی و درمانی در شهرهای زیرمجموعه دانشگاه دارای پزشک هستند گفت: بیش از 50 درصد مراکز هم دارای دندانپزشک هستند.
وی افزود: با اجرای این طرح همچنین 50 درصد به ظرفیت تخت های بیمارستانی در شهرهای زیر مجموعه این دانشگاه افزوده شد.
وی با اشاره به اینکه از ابتدای اجرای طرح تحول نظام سلامت تا کنون 10 بیمارستان در شهرهای مختلف استان به بهره برداری رسیده است، ادامه داد: تا پایان سال نیز 4 بیمارستان دیگر را به بهره برداری خواهیم رساند.
وی همچنین به ظرفیت رسانه ها در فرهنگسازی مسائل سلامت اشاره و تصریح کرد: رسانه های صوتی، تصویری و مجازی به عنوان بازوان توانمندی در راستای ارتقاء سواد سلامت مردم محسوب می شوند .
وی با اشاره به وجود برخی حاشیه سازی ها اذعان داشت: از حاشیه سازی ها ناراحت و نگران نمی شویم چرا که تمام تلاش و تمرکز ما بر خدمت رسانی به مردم است و اگر زمانی این حاشیه سازی منجر به ایجاد وقفه در این خدمت رسانی شود تمامی خانواده سلامت نگران خواهند شد.
آقای محمود دولت کردستانی مدیرکل صدا و سیمای مرکز استان هم در این جلسه گفت: هیچ فعالیتی در صدا و سیما انجام نمی شود مگر اینکه با سلامت جسم و روح شهروندان سرو کار دارد.
وی با اشاره به همراهی مطلوب و موثر دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با صدا و سیمای مرکز استان ادامه داد: این مرکز آمادگی حضور متخصصان و پزشکان را در تولیدات رادیویی و تلویزیونی دارد.
وی تصریح کرد: در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با همراهی و همیاری یکدیگر باید تمامی تلاشگرانی که با اقدامات و خدمات جهادی خود سنگ بنای توسعه و پیشرفت را در این استان مرزی پایه گذاری کردند معرفی کنیم.
گفتنی است در این جلسه که 4 ساعت به طول انجامید اعضای هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به بیان اقدامات چند ساله دانشگاه در عرصه ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به هم استانی ها پرداختند.
معاونان صدا و سیمای مرکز استان نیز برگزاری این جلسه را در برنامه ریزی های آتی این اداره کل در خصوص ضرورت تمرکز بر حیطه های خاص نظام سلامت در راستای ارتقاء سواد سلامت مردم مثبت و موثر دانستند.

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی زاهدان

1396/06/22

حضور معاون بهداشتی دانشگاه در نقطه صفر مرزی میرجاوه ....تاکید بر تقویت ارائه خدمات سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در پست مراقبت مرزی درجه یک کشور
بهره برداری اولیه از کلینیک جدید بیمارستان بهاران با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان؛ ویزیت ماهیانه 6 هزار بیمار در کلینیک این بیمارستان
بازدید معاون بهداشتی دانشگاه از مراکز خدمات جامع سلامت میرجاوه ...راه اندازی مرکز جامع خدمات آموزشی تیم های اجرایی سلامت در آینده ای نزدیک در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
معاون بهداشتی دانشگاه در کمیته کاهش آسیب عنوان کرد : تعدیل برخی از مراکز گذری کاهش آسیب بدلیل عدم کارایی وسطح کیفی مطلوب در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
پی نوشت خدمت
وخامت حال یک نفر از مسمومین نشت گاز زاهدان
مشارکت حوزه معاونت اجتماعی دانشگاه در توزیع سبد غذائی حمایتی در حاشیه شهر
بی احتیاطی و نشت گاز در زاهدان قربانی گرفت
قابل توجه همکاران عضو جامعه ایثارگر ان دانشگاه
برگزاری مرحله مقدماتی بخش های آوایی و کتبی بیست وسومین جشنواره قرآن وعترت دانشگاه های علوم پزشکی همزمان با سراسر کشور در دانشگاه علوم پزشکی در زاهدان
مرکز درمان ناباروری مولود؛ خانه امید زوجین نابارور استان سیستان و بلوچستان و تشکیل پرونده 1700 زوج نابارور در این مرکز
اختتامیه جشنوار مسابقات ورزشی دانشجویان به مناسبت هفته خوابگاهها وجام رمضان
معاون بهداشتی دانشگاه در کارگاه بیماریهای منتقله از آب وغذا ...ارائه خدمات سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به 330 هزار تبعه افغانی وپاکستانی در سال 96
با تکمیل چرخه درمان بیماران سرطانی در سیستان و بلوچستان یک گام به تحقق عدالت در سلامت نزدیک شده ایم
ضرایب اختصاص کادر پرستاری به بیمارستان ها تعداد تخت فعال است
دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نماد واقعی افتخار به گذشته و امید به آینده است
روز رسانه ای دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
بهره برداری اولیه از 2 بخش مراقبت های ویژه در زاهدان
معاون اجرایی مرکز بهداشت استان در مراسم معارفه سرپرست مرکز بهداشت میرجاوه؛ دسترسی آسانتر به خدمات سلامت محور اصلی فعالیت ها و برنامه های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان است.
حضور فعال تکنسین های اورژانس 115 در کنار نماز گزاران عید سعید فطر