اخبار > اختتامیه جشنواره فرهنگی - ورزشی حراست های دانشگاه های علوم پزشکی منطقه 8 کشور با یک مدال طلا و دو مدال نقره برای دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

خبـــر

جشنواره فرهنگی - ورزشی حراست های دانشگاه های علوم پزشکی منطقه 8 کشور به کار خود پایان داد.

به گزارش روابط عمومی - دکتر حسین شهریاری مدیر حراست دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در این باره گفت: این مسابقات با حضور دانشگاه های علوم پزشکی زاهدان، کرمان، بم ، جیرفت، زابل، رفسنجان و دانشکده علوم پزشکی ایرانشهر برگزار شد.

وی با اشاره به اینکه در این مسابقات 165 وزرشکار حضور یافتند ادامه داد: شرکت کنندگان در بخش گروهی در رشته های فوتسال، والیبال، طناب کشی  و انفرادی در رشته های دارت، شنا، شطرنج، دو و میدانی، آمادگی جسمانی و تیراندازی به رقابت با یکدیگر پرداختند.

وی افزود: در پایان در رشته تیر اندازی آقایان مجتبی رستم پور و حجت الله قیصران پور از دانشگاه علوم پزشکی زاهدان مقام اول و دوم، در رشته شنا رده سنی تا 34 سال آقایان عباس مهاجر و رضا صوفی زاده از دانشگاه های علوم پزشکی کرمان و زاهدان اول و دوم، رده سنی 44 سال به بالا آقای مهدی صادقی از دانشگاه علوم پزشکی کرمان، در رشته شطرنج آقایان خلیل ابراهیمی و دکتر ایرج شکوهی از دانشگاه علوم پزشکی کرمان  مقام های  اول ودوم، شدند.

وی گفت: در رشته دارت نیز آقایان محمدرضا شمس الدینی از دانشگاه علوم پزشکی کرمان و ابوالقاسم احمدی از دانشگاه علوم پزشکی زابل به مقام برتری دست یافتند.

وی ادامه داد: در رشته فوتسال دانشگاه علوم پزشکی زابل، در رشته والیبال دانشگاه علوم پزشکی   جیرفت و در رشته طناب کشی نیز دانشگاه علوم پزشکی کرمان حائز مقام برتر شدند.

وی تصریح کرد: در مسابقات دو و میدانی 3000 متر رده سنی تا 34 سال آقایان حسین عسکری و سید محمدسادات حسینی از دانشگاه های علوم پزشکی رفسنجان و کرمان،  رده سنی 34 تا 44 سال، آقایان جواد پلائی و حمید شیرانی از دانشگاه های علوم پزشکی جیرفت و کرمان و رده سنی 44 سال به بالا آقایان یدالله نهنگی و بایک زاهدی از دانشگاه علوم پزشکی کرمان و فرامرز پروانه از دانشگاه علوم پزشکی جیرفت حائز مقام های برتر شدند.

این مسابقات در سالن های ورزشی 13 آبان و 22 بهمن دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برگزار شد.

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان

تاریخ درج خبر : سه شنبه ٧ شهريور ١٣٩٦ ١٣:٣٩