دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان

اخبار > اختتامیه جشنواره فرهنگی - ورزشی حراست های دانشگاه های علوم پزشکی منطقه 8 کشور با یک مدال طلا و دو مدال نقره برای دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

خبـــر

جشنواره فرهنگی - ورزشی حراست های دانشگاه های علوم پزشکی منطقه 8 کشور به کار خود پایان داد.

به گزارش روابط عمومی - دکتر حسین شهریاری مدیر حراست دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در این باره گفت: این مسابقات با حضور دانشگاه های علوم پزشکی زاهدان، کرمان، بم ، جیرفت، زابل، رفسنجان و دانشکده علوم پزشکی ایرانشهر برگزار شد.

وی با اشاره به اینکه در این مسابقات 165 وزرشکار حضور یافتند ادامه داد: شرکت کنندگان در بخش گروهی در رشته های فوتسال، والیبال، طناب کشی  و انفرادی در رشته های دارت، شنا، شطرنج، دو و میدانی، آمادگی جسمانی و تیراندازی به رقابت با یکدیگر پرداختند.

وی افزود: در پایان در رشته تیر اندازی آقایان مجتبی رستم پور و حجت الله قیصران پور از دانشگاه علوم پزشکی زاهدان مقام اول و دوم، در رشته شنا رده سنی تا 34 سال آقایان عباس مهاجر و رضا صوفی زاده از دانشگاه های علوم پزشکی کرمان و زاهدان اول و دوم، رده سنی 44 سال به بالا آقای مهدی صادقی از دانشگاه علوم پزشکی کرمان، در رشته شطرنج آقایان خلیل ابراهیمی و دکتر ایرج شکوهی از دانشگاه علوم پزشکی کرمان  مقام های  اول ودوم، شدند.

وی گفت: در رشته دارت نیز آقایان محمدرضا شمس الدینی از دانشگاه علوم پزشکی کرمان و ابوالقاسم احمدی از دانشگاه علوم پزشکی زابل به مقام برتری دست یافتند.

وی ادامه داد: در رشته فوتسال دانشگاه علوم پزشکی زابل، در رشته والیبال دانشگاه علوم پزشکی   جیرفت و در رشته طناب کشی نیز دانشگاه علوم پزشکی کرمان حائز مقام برتر شدند.

وی تصریح کرد: در مسابقات دو و میدانی 3000 متر رده سنی تا 34 سال آقایان حسین عسکری و سید محمدسادات حسینی از دانشگاه های علوم پزشکی رفسنجان و کرمان،  رده سنی 34 تا 44 سال، آقایان جواد پلائی و حمید شیرانی از دانشگاه های علوم پزشکی جیرفت و کرمان و رده سنی 44 سال به بالا آقایان یدالله نهنگی و بایک زاهدی از دانشگاه علوم پزشکی کرمان و فرامرز پروانه از دانشگاه علوم پزشکی جیرفت حائز مقام های برتر شدند.

این مسابقات در سالن های ورزشی 13 آبان و 22 بهمن دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برگزار شد.

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان

نسخه قابل چاپ 1396/06/07|News|١٦٣١٨

تمدید مهلت ارسال مقالات همایش ملی روانشناسی و آسیب های روانی –اجتماعی
کارگاه مداخلات روانشناختی در درمان خیانت های زناشوئی در حاشیه همایش ملی روانشناسی و آسیب های روانی –اجتماعی
اطلاعیه معاونت غذا و دارو دانشگاه
پایان کار بیست وسومین کنگره فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران در چابهار
گزارش تصویری از بیست و سومین کنگره ملی و دومین کنگره بین المللی فیزیولوژی و فارماکولوژی
برگزاری دو سمپوزیوم دانشجویی در دومین کنگره بین المللی و بیست و سومین کنگره فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران برای اولین بار در طول 22 دوره گذشته
قابل توجه اعضاء محترم هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان گرامی
تاکید بر تکمیل چرخه درمان بیماران در کنارک و کاهش مراجعات مردم به چابهار و زاهدان
تعدادی از پیشکسوتان انجمن فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران در چابهار مدرسه می سازند
حضور مجازی استاد دانشگاه هوستون آمریکا در دومین کنگره بین المللی و بیست و سومین کنگره فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران
بازدید بیش از 1000 نفر از از نمایشگاه تجهیزات پزشکی وصنایع دستی استان سیستان وبلوچستان در حاشیه محل برگزاری کنگره فیزیولوژی و فارماکولوژی چابهار
آغاز دومین کنگره بین المللی و بیست و سومین کنگره فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران با حضور محققان, اساتید, اعضای هیئت علمی و دانشجویان داخل و خارج از کشور
روابط عمومی/ همایش استانی سلامت عابران پیاده با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان وپلیس راهور استان ....رونمایی از دو طرح سفیر سلامت دانش آموزی وهمیار پلیس وسفیر سلامت سرباز برای اولین بار درکشور
روابط عمومی/معاون فنی مرکز بهداشت استان در مراسم نماز جمعه مهرستان عنوان کرد: نزدیک به نیمی از پروژه های مصوب سفر وزیر بهداشت در مهرستان به بهره برداری رسیده است.
اعلام لیست مقالات پذیرفته شده در همایش ملی روانشناسی و آسیب های روانی –اجتماعی
پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به مناسبت 22 بهمن ماه
روابط عمومی/ارتقای سلامت زندانیان از برنامه های ویژه طرح تحول سلامت...تقدیرمعاون سلامت زندانهای کشور از معاون بهداشتی دانشگاه به دلیل ارائه خدمات سلامت به زندانیان استان
روابط عمومی/صعود تیم کوهنوردی معاونت بهداشتی دانشگاه به قله 3211 متری بینالود به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران