اخبار > بهره برداری از اولین کلینیک هپاتیت استان و همچنین آزمایشگاه جامع بیمارستان بوعلی زاهدان

درششمین روز از هفته دولت:

در ادامه بهره برداری و افتتاح از طرحهای بهداشتی درمانی زاهدان همزمان با هفته دولت، اولین کلینیک هپاتیت استان و آزمایشگاه جامع بیمارستان بوعلی زاهدان در محل این بیمارستان افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی - دکتر محمود رضا میری رییس دانشگاه در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر و تبریک هفته دولت گفت: به دنبال افتتاح کلینیک دیابت که سال گذشته در همین مکان مورد بهره برداری قرار گرفت، با تلاش همکاران و مسئولین این بیمارستان امروز شاهد افتتاح کلینیک هپاتیت هستیم.
وی با اشاره به اینکه روزانه حدود 150 نفر از مراجعان در این مرکز پذیرش می شوند، افزود: علاوه بر پذیرش عموم مردم جهت تست بیماری هپاتیت، غربالگری مادران باردار یکی دیگر از اهداف ایجاد این مرکز است که تمام خدمات تشخیصی و درمانی پس ازثبت الکترونیک امکان پذیر خواهد بود.
وی تصریح کرد: با هدف ارتقاء کیفیت خدمات به عموم مردم و اجرای کامل بسته ی هتلینگ، آزمایشگاه بیمارستان نیز مورد بهره برداری قرار گرفت.
دکتر مهدی سرحدی رییس بیمارستان بوعلی زاهدان نیز در این خصوص گفت: این طرحها با زیربنای 1400 متر مربع و با اعتباری بالغ بر 4 میلیارد ریال، در مدت حدود 4 ماه به بهره برداری رسید.

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

تاریخ درج خبر : سه شنبه ٧ شهريور ١٣٩٦ ١٣:٤٢