اخبار > روابط عمومی/وزیر بهداشت در جمع داوطلبان سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان عنوان کرد:با افتخار می گویم که داوطلب سلامت هستم.

وزیر بهداشت در سفر به زاهدان در جمع داوطلبان سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان حضور یافت  واز خدمات ارزشمند این قشر به مردم تقدیر کرد.

دکتر سید حسن قاضی زاده هاشمی در سفر یک روزه به زاهدان ودر حاشیه افتتاح مراکز خدمات جامع سلامت در مراسم  داوطلبان سلامت حضور یافت وضمن تقدیر از خدمات ارزشمند این قشر زحمتکش اظهار داشت :هدف همه دست اندرکاران نظام سلامت ارتقای سلامت مردم عزیز ایران است وداوطلبان سلامت نمونه بارز همدلی ومشارکت در عرصه سلامت هستند.

وی خاطر نشان کرد :داوطلبان سلامت در زمینه مشارکت مردم در برنامه های سلامت  نقش بسزایی رادر کشور  ایفا کرده اند ودانشگاه زاهدان با کمک داوطلبان سلامت بومی و منطقه ای به موفقیتهای زیادی در مسیر ارتقای سلامت مردم دست یافته است .

دکتر طباطبایی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان  نیز در این مراسم اظهار داشت :حدود 10 هزار داوطلب سلامت در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با تیم های سلامت با هدف اطلاع رسانی به مردم وپیشگیری از بیماریها بصورت خودجوش همکاری ومشارکت می کنند.

وی ادامه داد :داوطلبان سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در برنامه هایی شامل واکسیناسیون کودکان زیر 5 سال ،پیشگیری از مرگ مادران باردار ،مالاریا،سل والتور وتالاسمی در مناطق دورافتاده وحتی شهر زاهدان مشارکت چشمگیری  داشته اند.

لازم به ذکر است: در این مراسم از 5 نفر از داوطلبان نمونه  سلامت دانشگاه زاهدان با حضور وزیر بهداشت واستاندار با اهدای لوح تقدیر وجوایزی تقدیر گردید .

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

1396/02/21

در حال حاضر وظیفه اصلی کادر درمان استمرار مراقبت های درمانی فعلی است
پیام تسلیت رییس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در پی درگذشت جانسوز مرحوم ندا خسروپرست، یکی ازمصدومین سانحه آتش سوزی در پیش دبستانی زاهدان
مصدومین به بخش مراقبتهای ویژه سوختگی منتقل شده اندو بالاترین استانداردهای درمانی با حضور پزشکان متخصص وفوق تخصص به این عزیزان ارائه می گردد.
۳نفر بر اثر استنشاق گاز مونواکسید کربن در سوران جان خود را از دست دادند
در سانحه آتش سوزی پیش دبستانی در زاهدان:
اسامی پژوهشگران منتخب و برگزیده گان دانشگاه
معاون بهداشتی دانشگاه در میرجاوه عنوان کرد: ناب ترین فرصت اجتماعی شدن سلامت، بهره مندی از مشارکت 10 هزارداوطلب سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
قابل توجه کارکنان دانشگاه / تورهای گردشگری و تفریحی کیش و قشم
انتصاب سرپرست مدیریت منابع انسانی دانشگاه
پیام معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به مناسبت هفته پژوهش،
به صدا در آمدن زنگ پژوهش در دبیرستان دخترانه نرجس زاهدان
پیام تسلیت و ابراز همدردی سرپرست روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و مدیر شبکه بهداشت ودرمان خاش، در پی درگذشت مرحوم دارایی خبرنگار واحد مرکزی خبر شهرستان خاش
تیم بدمینتون بانوان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان حائز مقام قهرمانی مسابقات بدمینتون منتخب کارکنان دولت
طرح عاری از پوسیدگی دندان برای 16 هزار دانش آموز پایه ششم ابتدائی در مراکز خدمات جامع سلامت ...والدین محترم در اجرای طرح همکاری نمایند.
حضور فرزندانم بعنوان داوطلبان سلامت، خود نمودی از اتحاد و همدلی مسلمانان در راستای اهداف مشترک و حفاظت از آرمان های انقلاب اسلامی ایران است.
عارضه نخاعی دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، حاصل بی احتیاطی در رانندگی
نقش موثر دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در تولید علم کشور با تولید 400 مقاله در سال 97 ودرخشش 10 نفر از اساتید دانشگاه در ردیف پژوهشگران برترکشور
مرکز مطالعه سلامت(کوهورت) زاهدان سند توانمندی های پژوهشی و محققان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان است.
گردهمایی برای پیشگیری از HIV ومشارکت داوطلبانه سلامت
بیانیه 9797