دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان

اخبار > وزیر بهداشت در مراسم راه اندازی 220 طرح بهداشتی درمانی در زاهدان عنوان کرد :توسعه سلامت در سیستان وبلوچستان اولویت طرح تحول سلامت است.

وزیر بهداشت در سفر یک روزه به زاهدان 220 طرح وپروژه بهداشتی درمانی را بصورت همزمان از طریق ویدئو کنفرانس در سراسر استان سیستان وبلوچستان راه اندازی کرد .

دکتر سید حسن قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت ودرمان وآموزش پزشکی در مراسم افتتاح ۲۲۰ طرح بهداشتی درمانی سیستان و بلوچستان که  به صورت همزمان از طریق ویدئو کنفرانس در تالار بوعلی دانشکده دندانپزشکی زاهدان برگزار شد  اظهار داشت:  در دولت یازدهم بیش از 21 هزار خانه بهداشت در سراسر کشورساخته ، تجهیز وراه اندازی شده است  وراه اندازی چهار هزار پایگاه بهداشتی و سه هزار مرکز جامع سلامت و تحقق وعده دسترسی به پزشکان در مناطق مختلف کشور از جمله سیستان و بلوچستان از دیگر اقدامات این  مهمی بوده که در این دولت به انجام رسیده  است.

.وی گفت : دسترسی راحت به پزشک کار دیگری بود که در دولت تدبیر و امید محقق شد به طوری که اکنون ۱۰۰ درصد مراکز بهداشتی و درمانی سیستان و بلوچستان پزشک دارد و تعدادی پزشک نیز در نوبت برای خدمت هستند.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: سیاست گذاری دولت در مسیری بود که بر خلاف سال های قبل که این استان مشکل کمبود پزشک داشت اکنون نه تنها پزشک مراکز درمانی مناطقی چون سیستان و بلوچستان تامین شده بلکه تعدادی پزشک برای ارائه خدمت در این استان در نوبت کار هستند ..
وی گفت: ۲۰ سال از تصویب قانون بیمه کردن ایرانیان گذشته و حتی در بهترین شرایط اجرا نشده بود اما دولت یازدهم با مشکلات اعتباری که داشت ۱۱ میلیون نفر از مردم کشور را بیمه کرد.
دکترهاشمی اظهار داشت: امروز ۲۲۰ پروژه در ادامه کارنامه خدمات دولت در سیستان و بلوچستان به بهره برداری رسید که باید از تلاش همه دست اندرکاران حوزه بهداشت و درمان این استان برای نزدیک شدن دولت به هدفش که همان کمک به محرومان، مستضعفان و مرزنشینان تقدیر کرد.
وی افزود: تا کنون که حدود سه سال از اجرای طرح تحول نظام سلامت می گذرد ۶ بیمارستان علاوه بر بیمارستان ۳۵ تختخوابی میرجاوه که امروز افتتاح شد در زهک، هیرمند، زابل، نیکشهر، راسک و زاهدان به بهره برداری رسیده و بیمارستان های متعددی نیز در دست طراحی و اجراست.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد:  احترام به مردم و توسعه خدمات درمانی و بهداشتی هدف ماست بر این اساس بیش از ۵۰۰ پروژه تقریبا تا کنون در سیستان و بلوچستان به بهره برداری رسیده و ۴۰۰ پروژه دیگر نیز در دستور کار داریم که امیدواریم بتوانیم ۵۰ درصد آنها را تا قبل از پایان دولت به بهره برداری برسانیم.
وی افزود: راه اندازی این پروژه ها  اعتبار می خواهد با این وجود دولت یازدهم حتی در بدترین شرایط از حوزه سلامت غافل نشد وبهبود شاخص های بهداشتی کار بزرگی است که رئیس جمهوری قول داد و محقق کرد.

دکترمیری ئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان گفت : 103 مورد از220 طرح افتتاح شده مربوط به حوزه  دانشگاه زاهدان است ومابقی از پروژه ها مربوط به  دانشگاه زابل وایرانشهر می باشد..
رئیس دانشگاه خاطرنشان کرد : طرح‌های افتتاحی در زاهدان شامل 37 خانه بهداشت روستایی، 24 مرکز خدمات جامع سلامت روستایی و شهری، هفت مرکز تسهیلات زایمانی، 22 واحد مسکونی پزشک و ماما در روستاها، 9 پایگاه سلامت شهری، مرکز آموزش بهورزی چابهار، بیمارستان دارالشفا میرجاوه، درمانگاه سلامت در حاشیه شهر زاهدان و ستاد شبکه بهداشت و درمان چابهار است.

وی ادامه داد: با بهره‌برداری از این طرح‌ها 23 هزار و 385 متر مربع به مجموعه زیرساخت‌های نظام سلامت در سیستان و بلوچستان افزوده شد

لازم به ذکر است : 545 میلیارد و 286 میلیون ریال اعتبار برای ساخت  طرح‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان هزینه شده است.

وزیر بهداشت در ادامه سفر از روند ارائه خدمات بهداشتی ودرمانی در دومرکز خدمات جامع سلامت فاطمه الزهرا و ولیعصر بازدید کرد وسپس زاهدان را به مقصد تهران ترک کرد.

روابط عمومی و امور بین الملل  دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

1396/02/20

حضور معاون بهداشتی دانشگاه در نقطه صفر مرزی میرجاوه ....تاکید بر تقویت ارائه خدمات سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در پست مراقبت مرزی درجه یک کشور
بهره برداری اولیه از کلینیک جدید بیمارستان بهاران با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان؛ ویزیت ماهیانه 6 هزار بیمار در کلینیک این بیمارستان
بازدید معاون بهداشتی دانشگاه از مراکز خدمات جامع سلامت میرجاوه ...راه اندازی مرکز جامع خدمات آموزشی تیم های اجرایی سلامت در آینده ای نزدیک در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
معاون بهداشتی دانشگاه در کمیته کاهش آسیب عنوان کرد : تعدیل برخی از مراکز گذری کاهش آسیب بدلیل عدم کارایی وسطح کیفی مطلوب در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
پی نوشت خدمت
وخامت حال یک نفر از مسمومین نشت گاز زاهدان
مشارکت حوزه معاونت اجتماعی دانشگاه در توزیع سبد غذائی حمایتی در حاشیه شهر
بی احتیاطی و نشت گاز در زاهدان قربانی گرفت
قابل توجه همکاران عضو جامعه ایثارگر ان دانشگاه
برگزاری مرحله مقدماتی بخش های آوایی و کتبی بیست وسومین جشنواره قرآن وعترت دانشگاه های علوم پزشکی همزمان با سراسر کشور در دانشگاه علوم پزشکی در زاهدان
مرکز درمان ناباروری مولود؛ خانه امید زوجین نابارور استان سیستان و بلوچستان و تشکیل پرونده 1700 زوج نابارور در این مرکز
اختتامیه جشنوار مسابقات ورزشی دانشجویان به مناسبت هفته خوابگاهها وجام رمضان
معاون بهداشتی دانشگاه در کارگاه بیماریهای منتقله از آب وغذا ...ارائه خدمات سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به 330 هزار تبعه افغانی وپاکستانی در سال 96
با تکمیل چرخه درمان بیماران سرطانی در سیستان و بلوچستان یک گام به تحقق عدالت در سلامت نزدیک شده ایم
ضرایب اختصاص کادر پرستاری به بیمارستان ها تعداد تخت فعال است
دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نماد واقعی افتخار به گذشته و امید به آینده است
روز رسانه ای دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
بهره برداری اولیه از 2 بخش مراقبت های ویژه در زاهدان
معاون اجرایی مرکز بهداشت استان در مراسم معارفه سرپرست مرکز بهداشت میرجاوه؛ دسترسی آسانتر به خدمات سلامت محور اصلی فعالیت ها و برنامه های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان است.
حضور فعال تکنسین های اورژانس 115 در کنار نماز گزاران عید سعید فطر