دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان

اخبار > وزیر بهداشت: ما با خدای خود معامله کرده‌ایم

وزیر بهداشت: ما با خدای خود معامله کرده‌ایم

متن کامل پیام :

امشب پس از سفری یک روزه، از دیار هموطنان خونگرم، از سیستان و بلوچستان بازگشتم. در این ششمین سفر، بیمارستان میرجاوه در نقطه صفر مرزی را افتتاح کردم. ششمین بیمارستانی که در دولت دکتر روحانی در این استان به‌بهره‌برداری رسید؛ در کنار ۲۱۸ پروژه بهداشتی و درمانی دیگر. این در حالی است که ۳۱۷ پروژه هم پیش از این در سیستان و بلوچستان افتتاح شده بود.

در استانی که ۱۱۰۰ کیلومتر مرز مشترک با کشورهای پاکستان و افغانستان دارد، آمار مرگ زنان باردار در مقایسه با شروع کار این دولت به یک سوم کاهش یافته؛ برای ۸۰درصد افراد بالای ۳۰ سال پرونده الکترونیک سلامت ایجاد شده و شیوع مالاریا به کمتر از یک چهارم کاهش پیدا کرده و در حال ریشه‌کن شدن است؛ بیماری وبا نیز که هر سال تعدادی از مردم این منطقه را به کام مرگ می‌کشید، طی دو سال گذشته حتی یک مورد بروز و ظهور نداشته است.

امروز همه مراکز بهداشتی در سراسر این استان پهناور دارای پزشک هستند؛ در حالی که هنگام شروع به‌کار دولت یازدهم فقط ۴۰درصد مراکز، پزشک داشتند و اینک تنها در زابل بیش از ۱۰۰ متخصص به مردم خدمات ارائه می‌دهند.

باعث افتخار است در استانی که سالیان طولانی نماد محرومیت بوده، ۶۵۰ پروژه بهداشتی، درمانی و بیمارستان در حال ساخت است و صدها میلیارد تومان برای بیمه، درمان و کاهش پرداخت مردم هنگام مراجعه به مراکز درمانی توسط دولت هزینه شده است.

با همه این کارها، امروز گروهی ما را خسته می‌نامند و می‌گویند دولت دکتر روحانی برای محرومین کاری نکرده است؛ اشکالی ندارد، بگذارید بگویند؛ ما با خدای خود معامله کرده‌ایم و امیدمان به اوست.

من و همکارانم نیز با او عهد بسته‌ایم که تا هستیم، نگذاریم این چرخ از حرکت بازایستد تا برکات آن شامل حال مردم سرزمینم از ترک و کرد و بلوچ و فارس و عرب و لر و ترکمن و شود که به راستی شایسته بهترین‌ها هستند.

1396/02/20

حضور معاون بهداشتی دانشگاه در نقطه صفر مرزی میرجاوه ....تاکید بر تقویت ارائه خدمات سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در پست مراقبت مرزی درجه یک کشور
بهره برداری اولیه از کلینیک جدید بیمارستان بهاران با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان؛ ویزیت ماهیانه 6 هزار بیمار در کلینیک این بیمارستان
بازدید معاون بهداشتی دانشگاه از مراکز خدمات جامع سلامت میرجاوه ...راه اندازی مرکز جامع خدمات آموزشی تیم های اجرایی سلامت در آینده ای نزدیک در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
معاون بهداشتی دانشگاه در کمیته کاهش آسیب عنوان کرد : تعدیل برخی از مراکز گذری کاهش آسیب بدلیل عدم کارایی وسطح کیفی مطلوب در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
پی نوشت خدمت
وخامت حال یک نفر از مسمومین نشت گاز زاهدان
مشارکت حوزه معاونت اجتماعی دانشگاه در توزیع سبد غذائی حمایتی در حاشیه شهر
بی احتیاطی و نشت گاز در زاهدان قربانی گرفت
قابل توجه همکاران عضو جامعه ایثارگر ان دانشگاه
برگزاری مرحله مقدماتی بخش های آوایی و کتبی بیست وسومین جشنواره قرآن وعترت دانشگاه های علوم پزشکی همزمان با سراسر کشور در دانشگاه علوم پزشکی در زاهدان
مرکز درمان ناباروری مولود؛ خانه امید زوجین نابارور استان سیستان و بلوچستان و تشکیل پرونده 1700 زوج نابارور در این مرکز
اختتامیه جشنوار مسابقات ورزشی دانشجویان به مناسبت هفته خوابگاهها وجام رمضان
معاون بهداشتی دانشگاه در کارگاه بیماریهای منتقله از آب وغذا ...ارائه خدمات سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به 330 هزار تبعه افغانی وپاکستانی در سال 96
با تکمیل چرخه درمان بیماران سرطانی در سیستان و بلوچستان یک گام به تحقق عدالت در سلامت نزدیک شده ایم
ضرایب اختصاص کادر پرستاری به بیمارستان ها تعداد تخت فعال است
دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نماد واقعی افتخار به گذشته و امید به آینده است
روز رسانه ای دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
بهره برداری اولیه از 2 بخش مراقبت های ویژه در زاهدان
معاون اجرایی مرکز بهداشت استان در مراسم معارفه سرپرست مرکز بهداشت میرجاوه؛ دسترسی آسانتر به خدمات سلامت محور اصلی فعالیت ها و برنامه های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان است.
حضور فعال تکنسین های اورژانس 115 در کنار نماز گزاران عید سعید فطر